Snažilky duben 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
14.4.16 19:26

@SKgirl jéjé…ty to máš, ale veselé :lol:.Ty jsi Řekyně? Jo takhle na začátku. No já měla taky prsa větší hned do týdne po vynechání ms. O 2 čísla!!Musela jsem si hned nakoupit nové prádlo. A teď se s tím můžu tak maximálně vyfotit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.Ty jo…svatba v řecku. To je krááása. Já do Řecka už 2roky chci moc jet, ale jak jsou všade Ti migranti atd. tak se z česka nehnu. Nevěra přišla jo? Ty brďo. No, ale krásně jste to vydrželi. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.4.16 19:31

@Anoti No jo veselé to všechno je. Nejsem Řekyně, ale od první návštěvy tu zemi miluju, obzvlášť Lefkadu, to je prostě božský ostrov :srdce: Tak na mně se vysazení antikoncepce nijak nepodepsalo, ale těhotenství a kojení ano…teď mám pověstné roláky :D :D Nu což, pod kudlu kvůli tomu nepůjdu. S manželem to nebylo úplně snadné od začátku a s jeho rodinou je to ještě složitější, ale na druhou stranu bych řekla, že vztah máme založený na pevných základech, když už se nedá mluvit o bůh ví jaké zamilovanosti jako z červené knihovny :)
Jinak na Lefkadě žádní migranti snad nejsou, tu vám můžu vřele doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
14.4.16 19:39

Ahoj holky, jeste jsem vas nedocetla, ale dneska by mela prijit menstruace, tak doufam, ze zabloudila a neprijde :D Byla jsem dneska s malou v Praze v Zirafce v detskem koutku a volala mi kamaradka (ma uz 2 holcicky) a treti neplanovali s tim, ze je tehotna v 7 tt…no muzu vam rict, ze ji straaaasne zavidim…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.4.16 19:43

@SKgirl děkuji za doporučení. Myslím, že mi to už někdo vychvaloval. A jak jste spolu dlouho? Jako celkově. A co máš vůbec za broučka? Holku a nebo kluka? Já antinu neberu od 18let! A jak máš starýho manžu? Mě je 28let a přítelovi 25 :P. Byl to můj soused :-).Nastěhoval se o patro níž. Já měla o 27let staršího přítele, ale rozešla jsem se s ním a pak přišel novej soused a klepal mi na dveře jestli nám fungujou zvonky :mrgreen:.Fešák! 8) To se musí nechat, ale já chlapa nechtěla ani vidět a už vůbec ne takového mladíčka :lol:.No a jak už jsem výše psala-co nechci to dostanu. :lol: :lol: :lol:…asi za měsíc jsme spolu začali chodit.Bylo to sladké…jako bych prožívala svojí 1.lásku…jako by mi bylo 15 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.4.16 19:44

@Anne20 Tak držim palce :palec: Ono mnohdy to neplánované přijde, než když člověk plánuje jako o život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.4.16 19:46

@Anne20 ahojky.A ty už máš taky malou princeznu-já teda ne, ale @SKgirl dítko má. A pociťuješ na sobě nějaký příznaky? Držím palečky, ať nedorazí. :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
14.4.16 19:46

@SKgirl JOjooo…to sedi no…:) jinak holky, vtirnu se opet…koukam, ze jsme tu same mladice…:) Me je 23 a v 21 se mi narodila Janička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.4.16 19:47

@SKgirl @Anoti ženy, pište, pište…baví mě to číst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
14.4.16 19:47

@Anoti Jojo…mame 2.5 letou slecnu Janicku a chtelo by to jeste jednu buchticku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.4.16 19:48

@Anne20 ahooj :) kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.4.16 19:48

@Anoti Celkově jsme spolu téměř 6 let. Máme 15 měsíční dcerku…takového malého ďábla. Manželovi je 29 a kdysi jsem s ním začala tak půl roku po rozchodu, kdy jsem si říkala, že už nechci jen randit. Přišel jako rozmazlený zbohatlý Pražák :D :D To jsem ještě netušila, co se za tou slupkou skrývá a upřímně bych to nepřála ani nepříteli, ale z našeho pošťuchování je vcelku fungující rodinka, i když to není značka ideál.
Ty to máš také zajímavé…od staršího po mladšího…aspoň můžeš srovnávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.4.16 19:49

@Anne20 Já bych taky chtěla ještě jednu holčičku!!! :kytka: možná 2, nebo 3…aby se v sudém počtu pokojů nehádaly :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
14.4.16 19:50

@malinka23 Prosimte, ja testuju skoro uz od ovulace :D :D :D Dneska by mela mrcha prijit, tak pokud do zitra neprijde, pozitri to testnu :P A co ty? Kdy se chystas? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.4.16 19:50

@malinka23 Já už toho asi moc nenapíšu, každou chvíli mě Amálka objeví a bude po všem :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
14.4.16 19:51

@SKgirl Takovy dvojcatka bych brala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie