Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SKgirl jéjé…ty to máš, ale veselé
.Ty jsi Řekyně? Jo takhle na začátku. No já měla taky prsa větší hned do týdne po vynechání ms. O 2 čísla!!Musela jsem si hned nakoupit nové prádlo. A teď se s tím můžu tak maximálně vyfotit
.Ty jo…svatba v řecku. To je krááása. Já do Řecka už 2roky chci moc jet, ale jak jsou všade Ti migranti atd. tak se z česka nehnu. Nevěra přišla jo? Ty brďo. No, ale krásně jste to vydrželi.
![]()
@Anoti No jo veselé to všechno je. Nejsem Řekyně, ale od první návštěvy tu zemi miluju, obzvlášť Lefkadu, to je prostě božský ostrov
Tak na mně se vysazení antikoncepce nijak nepodepsalo, ale těhotenství a kojení ano…teď mám pověstné roláky
Nu což, pod kudlu kvůli tomu nepůjdu. S manželem to nebylo úplně snadné od začátku a s jeho rodinou je to ještě složitější, ale na druhou stranu bych řekla, že vztah máme založený na pevných základech, když už se nedá mluvit o bůh ví jaké zamilovanosti jako z červené knihovny ![]()
Jinak na Lefkadě žádní migranti snad nejsou, tu vám můžu vřele doporučit ![]()
Ahoj holky, jeste jsem vas nedocetla, ale dneska by mela prijit menstruace, tak doufam, ze zabloudila a neprijde
Byla jsem dneska s malou v Praze v Zirafce v detskem koutku a volala mi kamaradka (ma uz 2 holcicky) a treti neplanovali s tim, ze je tehotna v 7 tt…no muzu vam rict, ze ji straaaasne zavidim…:/
@SKgirl děkuji za doporučení. Myslím, že mi to už někdo vychvaloval. A jak jste spolu dlouho? Jako celkově. A co máš vůbec za broučka? Holku a nebo kluka? Já antinu neberu od 18let! A jak máš starýho manžu? Mě je 28let a přítelovi 25
. Byl to můj soused
.Nastěhoval se o patro níž. Já měla o 27let staršího přítele, ale rozešla jsem se s ním a pak přišel novej soused a klepal mi na dveře jestli nám fungujou zvonky
.Fešák!
To se musí nechat, ale já chlapa nechtěla ani vidět a už vůbec ne takového mladíčka
.No a jak už jsem výše psala-co nechci to dostanu.
…asi za měsíc jsme spolu začali chodit.Bylo to sladké…jako bych prožívala svojí 1.lásku…jako by mi bylo 15
![]()
@Anne20 Tak držim palce
Ono mnohdy to neplánované přijde, než když člověk plánuje jako o život.
@Anne20 ahojky.A ty už máš taky malou princeznu-já teda ne, ale @SKgirl dítko má. A pociťuješ na sobě nějaký příznaky? Držím palečky, ať nedorazí.
![]()
@SKgirl JOjooo…to sedi no…:) jinak holky, vtirnu se opet…koukam, ze jsme tu same mladice…:) Me je 23 a v 21 se mi narodila Janička ![]()
@Anoti Jojo…mame 2.5 letou slecnu Janicku a chtelo by to jeste jednu buchticku ![]()
@Anoti Celkově jsme spolu téměř 6 let. Máme 15 měsíční dcerku…takového malého ďábla. Manželovi je 29 a kdysi jsem s ním začala tak půl roku po rozchodu, kdy jsem si říkala, že už nechci jen randit. Přišel jako rozmazlený zbohatlý Pražák
To jsem ještě netušila, co se za tou slupkou skrývá a upřímně bych to nepřála ani nepříteli, ale z našeho pošťuchování je vcelku fungující rodinka, i když to není značka ideál.
Ty to máš také zajímavé…od staršího po mladšího…aspoň můžeš srovnávat ![]()
@Anne20 Já bych taky chtěla ještě jednu holčičku!!!
možná 2, nebo 3…aby se v sudém počtu pokojů nehádaly
![]()
@malinka23 Prosimte, ja testuju skoro uz od ovulace
Dneska by mela mrcha prijit, tak pokud do zitra neprijde, pozitri to testnu
A co ty? Kdy se chystas? ![]()
@malinka23 Já už toho asi moc nenapíšu, každou chvíli mě Amálka objeví a bude po všem
![]()