Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anoti Jo, to velké auto…dodávka. Je to tedy manželův sen, ale mně se to líbí. Cestujeme rádi a toto je na cesty fajn…skladnější než karavan.
@Anoti Jezis prosiiiim kez by
A nebo si to taky strasne vsugerovavam…:D Ja mam spatnou stitnou zlazu a trosku i flakam prasky, tak se bojim, ze i to nas treba zabrzdi..:O
@SKgirl jéééé ten můj je něco podobného. Také mu to déle trvá. Já umím taky parádně argumentovat-ale ty moje argumenty málo kdo rozdejchá a ten můj už vůbec, tak mlčím
. Holky já vám tak závidím, že už máte doma dítko
to je tak krásný. ![]()
@Anne20 Já nevím, ale mě přijde vše jak píšeš, že je to vše jasný! Ale tak může to taky být tím oteplením.
, ale i kdyby nebyli // tak další měsíc budou! ![]()
@Anoti Krasne to je
Jen me mrzi, ze prvni 3 mesice jsem si vubec neuzila. Az zpetne jsem poznala, ze jsem se prala s nejakym poporodnim blues ci cim ![]()
@Anne20 jo tak s tím spánkem to mám ale taky…jinak žízeň je přízak ![]()
@Anoti Deprese…jen to nebylo na prasky, ale zpetne muzu rict, ze jsem v pohode rozhodne nebyla
@Anoti No tak snad
a jak dlouho se snazite vy?
@SKgirl Jo mam t stejne…taky jsem asi mela..cely sestinedeli jsem probrecela a tak nejak to mam v mlze :/ a mozna se i prave proto na to miminecko strasne tesim
@malinka23 Supeeeer
ale u Janicky jsem mela treba ze jsem porad chodila curat a t nemam a nebo me bolely prsa a to taky nemam…:)
" .{color:fuchsia}" Já taky špatně spím, ale já to mám z toho, že jsem lemra a nechodím do práce! Dělala jsem 8 let ve stresu…bylo to strašný
, tak jsem to tam zabalila, abych se dala do klidu…už jsem v klidu 11 měsíců!
@Anne20 ženský psali, že každé těhu je jiné. My 15 měsíců…ale já otěhotněla a po 2 mesících přišli na mimoděložné teď se budeme pokoušet znova…Koncem měsíce poprvé…
@SKgirl Ty depky mě mrzí a taky se toho bojím, ale holt ta hormonální nerovnováha udělá své a ty s tím nic nesvedeš ![]()
@Anne20 Presne, proto se taky na to druhe tesim tak nejak vic
@Anoti A co ti doma chybi? (krome prcka)
svuj klid, svuj rezim, nikdo neprudi, vice casu na cteni…krasa ![]()