Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malinka23 jo tááákle je to
a já si říkala, kde ta holka
ona si čte
![]()
@Anne20 Taky si představuju dva malinké uzlíčky a na druhou stranu mi z toho stojí vlasy hrůzou ![]()
@SKgirl mě se líbí, s jakou lehkostí ten váš vztah bereš
to je kouzelný. jééé Amálku máte.
![]()
@SKgirl Jako mazec by to v kazdem pripade byl no..:P Ale zase mit velikou rodinu by se mi mooooc, moooc libilo..:)
@Anoti Ani si nedovedeš představit, kolik slz za tím je…každopádně se vše děje už jak má, tak jsem pozitivní
Amelii jsem chtěla od gymplu (a to jsem ještě o dítěti nechtěla ani slyšet), ale pak se sestřence narodila holčička, dostala jméno Amelie, tak jsem musela trochu změnit plány a dcerka nese jméno Amelia
Máme nepřechýlené příjmení, tak to zní tak mezinárodně ![]()
@Anne20 Mě je 28let
bereš mě taky pořád jako mladici?
ale stejně by jsi mě na 28let neodhadla
.Já bych dala všechno alespoň za jedno dětátko-je jestli bude mít pindíka nebo… to druhé ![]()
@Anne20 To jo, také bych chtěla velkou rodinu. Tedy rodinu, která spolu bude trávit čas jako rodina…a měli bychom důvod, proč si koupit multivan
![]()
@SKgirl Amálka je krásnýýý jméno ![]()
@Anne20 takže taky pošuk
tak dej určitě vědět
já až v neděli
máš nějaký příznaky? ![]()
@Anoti No jasnacka
A budu koc drzet palce..snad nam to vyjde co nejdriv ![]()
@SKgirl
Multivan? Teeeda, to je sen
Ja bych potrebovala zase alespon vymenit svyho pidi peugeota za neco krapet vetsiho, abychom se tam vesly zatim alespon s Jajou ![]()
@Anne20 Tak to chápu. My se ve 3 pomalu nevejdeme do kombika ![]()
@SKgirl No my mám zase takovej vztah..jak bych to řekla…
jako bez bouří…málokdy se hádáme…ale je to takové suché. A když už se chytnem, tak je to takové o ničem
.Já jsem totiž hrozná. Já se nehádám! Já se prostě přestanu bavit!
a může se každej třeba zbláznit. Ale myslím si, že kdybych vždy místo mlčení vyjela-tak jsme v sobě furt
.Přítel se snad hádá rád
.Ono je to taky tím, že mu věřím na 1000000%.Jako třeba se mi to vymstí a nechápu, že při mojich zkušenostech můžu někomu věřit, ale jemu prostě věřím..takže se u nás ani nekoná žádná žárlivost.
@malinka23 No hroznej blazen jsem
Heled uz jsem to tu psala, ale mam snad vsechny priznaky co jdou mit…:D
Jinac mam hroznou zizen (VZDYCKY JSEM SE SNAZILA DO SEBE DOSTAT ALESPON 0,5l A TED BYCH VYPLA RYBNIK
) Tak snad je to taky priznak…Jo a vubec nemuzu spat(VZDYCKY JSEM SPADLA DO POSTELE UZ V POLOSPANKU) A ted, i kdyz se snazim s malou utahat ne a ne usnout…takze chodim spat tak v pul 2 a vstavacka v 6 a proste nespim
A ty?
@Anoti Každý jsme nějaký, já zase neumim být zticha
Takže nadávám a hádám se, ale také zvládám argumentovat. Jen to s tím paličákem chvíli trvá, než mé argumenty uzná a pak se tváří, jako by to byl jeho nápad
Prostě jsem dokonalý krk k dokonalé hlavě ![]()
@Anne20 Ty!!Já Ti něco povím!!!Ty jsi určitě těhotná!
já to na tobě i na tu dálku vidím. ![]()