Snažilky duben 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
14.4.16 19:52

@malinka23 jo tááákle je to :mrgreen: :mrgreen: a já si říkala, kde ta holka :mrgreen: :mrgreen: ona si čte :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.4.16 19:52

@Anne20 Taky si představuju dva malinké uzlíčky a na druhou stranu mi z toho stojí vlasy hrůzou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.4.16 19:54

@SKgirl mě se líbí, s jakou lehkostí ten váš vztah bereš :mrgreen: :mrgreen: to je kouzelný. jééé Amálku máte. :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
14.4.16 19:54

@SKgirl Jako mazec by to v kazdem pripade byl no..:P Ale zase mit velikou rodinu by se mi mooooc, moooc libilo..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.4.16 19:56

@Anoti Ani si nedovedeš představit, kolik slz za tím je…každopádně se vše děje už jak má, tak jsem pozitivní :) Amelii jsem chtěla od gymplu (a to jsem ještě o dítěti nechtěla ani slyšet), ale pak se sestřence narodila holčička, dostala jméno Amelie, tak jsem musela trochu změnit plány a dcerka nese jméno Amelia :) Máme nepřechýlené příjmení, tak to zní tak mezinárodně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.4.16 19:57

@Anne20 Mě je 28let :mrgreen: bereš mě taky pořád jako mladici? :mrgreen: ale stejně by jsi mě na 28let neodhadla :mrgreen:.Já bych dala všechno alespoň za jedno dětátko-je jestli bude mít pindíka nebo… to druhé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.4.16 19:57

@Anne20 To jo, také bych chtěla velkou rodinu. Tedy rodinu, která spolu bude trávit čas jako rodina…a měli bychom důvod, proč si koupit multivan :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.4.16 19:59

@SKgirl Amálka je krásnýýý jméno :)
@Anne20 takže taky pošuk :D tak dej určitě vědět :palec: já až v neděli :) máš nějaký příznaky? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
14.4.16 20:00

@Anoti No jasnacka :) :D A budu koc drzet palce..snad nam to vyjde co nejdriv :O
@SKgirl :D Multivan? Teeeda, to je sen :D Ja bych potrebovala zase alespon vymenit svyho pidi peugeota za neco krapet vetsiho, abychom se tam vesly zatim alespon s Jajou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.4.16 20:02

@Anne20 Tak to chápu. My se ve 3 pomalu nevejdeme do kombika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.4.16 20:02

@SKgirl No my mám zase takovej vztah..jak bych to řekla… :think: jako bez bouří…málokdy se hádáme…ale je to takové suché. A když už se chytnem, tak je to takové o ničem :mrgreen: :mrgreen:.Já jsem totiž hrozná. Já se nehádám! Já se prostě přestanu bavit! :roll: a může se každej třeba zbláznit. Ale myslím si, že kdybych vždy místo mlčení vyjela-tak jsme v sobě furt :lol: :lol: :lol:.Přítel se snad hádá rád :mrgreen: :mrgreen:.Ono je to taky tím, že mu věřím na 1000000%.Jako třeba se mi to vymstí a nechápu, že při mojich zkušenostech můžu někomu věřit, ale jemu prostě věřím..takže se u nás ani nekoná žádná žárlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
14.4.16 20:04

@malinka23 No hroznej blazen jsem :D Heled uz jsem to tu psala, ale mam snad vsechny priznaky co jdou mit…:D :D :D Jinac mam hroznou zizen (VZDYCKY JSEM SE SNAZILA DO SEBE DOSTAT ALESPON 0,5l A TED BYCH VYPLA RYBNIK :D ) Tak snad je to taky priznak…Jo a vubec nemuzu spat(VZDYCKY JSEM SPADLA DO POSTELE UZ V POLOSPANKU) A ted, i kdyz se snazim s malou utahat ne a ne usnout…takze chodim spat tak v pul 2 a vstavacka v 6 a proste nespim :D A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405

@SKgirl multivan? 8o 8o jako to velké auto? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450

@Anoti Každý jsme nějaký, já zase neumim být zticha :D Takže nadávám a hádám se, ale také zvládám argumentovat. Jen to s tím paličákem chvíli trvá, než mé argumenty uzná a pak se tváří, jako by to byl jeho nápad :D Prostě jsem dokonalý krk k dokonalé hlavě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.4.16 20:05

@Anne20 Ty!!Já Ti něco povím!!!Ty jsi určitě těhotná! :srdce: :srdce: :srdce: já to na tobě i na tu dálku vidím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí