Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malinka23 určitě dám vědět
a tobě taky držím palečky
mohlo už by se nám to podařit. Když tu tak pročítám jak dlouho to některé holky zkoušejí tak to moje 4měsíční snažení je v porovnání s něma nic.
@Zzazu ani mi nemluv. Já se snažím vždycky něco vykoukat a pak už si připadam jako cvok a jsem jenom zklamaná že zase nic. Snažím se na to taky moc neupínat, nemyslet na to ale moc dobře to nejde ![]()
Ahoj holky, jak já vám závidím, že uz se aspoň snažíte…já se musím trochu vyzpovídat, protože mě to trápí čím dál víc a asi nepřestane dokud nebudu těhotná
mám v sobě takovou tu zodpovědnost, strašně bych chtěla dítě, ale pře se ve mně, že s přítelem nemáme vlastní bydleni (svatba bude v letos v květnu). Problém je v tom, že si nechceme brát 100 procent hypo a tak třičtvrtě roku potrvá než ještě něco našetříme…on je taky hrozně zodpovědnej, dokud nebudeme mít bydlení, tak to prostě nejde.Je pravda, že teď bydlíme v malém pronájmu a nebylo by ani kam dát postýlku, jenže mně bude letos třicet a už mě nebaví pořád na něco čekat, mám strach, že to pak půjde těžce, jenže nevím jak mu to mám vysvětlit, no asi budu zatím jen pročítat diskuse a tiše závidět☺
@SKgirl držím palce
hezky si to pojisti. Před, během i po ovu. Snad se zadaří ![]()
@Elena1111 netrap se tím
Mě bylo 30 s přitelem taky nemáme jěště svoje bydlení. Doděláváme si rd. Začali jsme před rokem byla to jen hrubá stavba bez oken. Než se dokončí tak to ještě potrvá. Zatím jsme u jeho rodičů. Taky nechceme brát hypotéku takže všechno platíme z naspořenych peněz. Přítel minulý rok o dítěti nechtěl ani slyšet. Ale přemluvila jsem ho
Snažit se přece můžeme a když se zadaří a za jak dlouho to nikdo neví. Může to trvat půl roku, rok nebo jěště dýl. No a když se nám to povede tak máme celých 9 měsíců na dokončení a když to snažení potrvá dýl tak ještě víc. Nijak jsem ale na něj netlačila, prostě jsem mu řekla svůj názor, to co jsem tady napsala, no a v lednu už sám od sebe to chtěl zkoušet „naostro“.
řekni tomu svýmu že začít snažit se můžete. Nikdo neví za jak dlouho se to povede. ![]()
Ps.: myslím že máme povahově podobné typy chlapů podle toho co píšeš. ![]()
Ahoj holky
, my se taky začínáme snažit od dubna(dá se říct)
Jinak s přítelem jsme se poctivě snažili 15 měsíců…10 let nepoužívám žádnou antikoncepci ani ochranu a stal se nám zázrak(našla jsem // )JÁ!!!Holky, to vám byla nádhera, zázrak. To jsem si myslela, že už nikdy ani neuvidím. No ve druhém měsící jsem pro divný pocit jela na pohotovost…do hodiny jsem byla po operaci a o jeden vejcovod chudší. O fazolce nemluvě! No za 10let jsem moc parády se dvouma vejcovodama neudělala, tak jsem zvědavá jen na ten jeden. Šance se nám prý snížila o 50%.My to, ale nevzdáme a teď jdeme bojovat dál!!Držím všem palce, ať se NÁM zadaří co nejdříve.
![]()
@malinka23 ahoj ahoj taky se snazime, delsi dobu, skoro rok a nedari se, vypada to, ze jsem tu nejdelsi snazilka.
Vsem drzim palecky, protoze cim dele to trva a nedari se tim sebevedomi ubyva. ![]()
@malinka23 ahoj ahoj taky se snazime, delsi dobu, skoro rok a nedari se, vypada to, ze jsem tu nejdelsi snazilka.
Vsem drzim palecky, protoze cim dele to trva a nedari se tim sebevedomi ubyva. ![]()
@Anoti teda, tomu říkám přístup
taky držím palečky. Chce to hlavně pohodu sama v sobě ![]()
@malinka23
děkuji. Jestli se mohu podělit o svou zkušenost, tak jsem brala měsíc a půl Fertility Blend pro ženy, nevím jsetli je to tím, ale opravdu jsem za ty roky brala všechno možné i nemožné, ale tohle asi pomohlo. Nevím, ale jestli je to tím. Je to trochu dražší, ale stejně jsem si to zase koupila.
@Anoti a to jsou jako vitamínky?
už jsi po ovulaci, nebo na ni teprve čekáš? ![]()
Ahoj holky, mužů se k vam přidat?
My už doma 2.5 letou prdelku mame a ted se první měsíc snažíme o druhé. Holky přijdu si jak magor
s Janičkou to bylo hnedka první měsíc od snažení, tak jsem doufala, že ted to pujde taky fofrem
OVULACE byla od 28.3 - 1.4 tak jsme se fakt snažili nahnat si body
a Já si koupila v lékárně snad všechny možny testy…a blbec jsem jela cca od toho 10.4 každý ráno ted testy a nic ( JÁ JENOM DOUFÁM, ŽE JE NA ZO JEŠTĚ BRZY SE TESTOVAT ) MS by mela přijít zítra z, ale dnes jsem si dělala ráno OPĚT
(blazen) test a nic…muže se to ještě změnit, nebo už je nulova šance?
každopádně holky držím vam všem palečky, ať se nám to povede ![]()
@malinka23 měl by to být přírodní doplněk stravy. Když tak si o tom něco přečti. Prý se to má brát alespoň 3 měsíce, ale je to individuální. Teprve čekám
.Ale dr. mi řekla, že budu ovulovat ze strany co mi vzali vejcovod, tak s tím nemám počítat. Ale zase jiná mi řekla, jak ona může vědět co mé tělo udělá
.