Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak počkej do zítra,co ti řekne.mě taky říkali 4 dny a špinila jsem 7 dní a dobrý.
taky jsem špinila celkem dlouho a když už se zdálo že to ustalo tak jsem začala krvácet, letěla jsem za mudr. a ten řekl že je to O.K a bylo ![]()
Krvácet bys neměla - já krvácela jen v nemocnici po zákroku, cca 2 dny. Ale špinit můžeš, já jsem špinila dlouho, asi 14 dní možná i víc, už si to nepamatuju. I malinké kousky můžeš mít, to je jen sražená krev. Jen kdybys začala hodně krvácet nebo tě bolelo břicho, tak na kontrolu k dr.
Tak jsem byla dnes u své Dr., vše dobrý, ale po ultrazvuku mně řekla , že tam mám nějakou tekutinu, snad krev, a že mám přijít ještě v pondělí. Tak se budu modlit, aby to bylo Ok. Díky za povzbuzení.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahojte holky, dnes se tu objevuju s úplně jiným problémem než před pár týdny.
Bohužel jsem musela jít 1.9. na revizi dělohy + kyretáž (dle UTZ 8+4, dle MS 11+1) Dnes je to 8. den, kdy mně tento zákrok dělali a stále špiním, někdy se objeví i malinké kousky. Nevím jestli je to normální. V nemocnici mně říkali, že krvácení by mělo být tak 4 - 5 dnů. Mám celkem strach, že je něco špatně. Zítra jdu na kontrolu ke své Dr.