Co znamená špinění před menstruací?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Plenďule
2.11.13 10:04

Ahoj, tak já bych Vám také mohla vyprávět! Jsem po dvou císařích a laparoskopii, kdy mi rozrušovali srůsty. Měla jsem srostlou dělohu s dutinou břišní a hlavněj sem na tu laparoskopii šla, protože jsem menstruovala 16 dní a to takto:tak 2 dny špinění, pak deset dní silná menzes a pak 4 dny špinění! No trochu se mi to potom upravilo, menzes je tak 6 dní a tak 2 dny před a dva po mám špinění. Pomáhá mi maliníková tinktura od naděje. Beru ji 10 kapek denně a při menstruaci až do ovulace vysazuji. NO a nyní jsem byla u nové gynekoložky a ta mi okamžitě narvala hormony, jak je to bezpečné, jen že můžu mít deprese a úzkosti!!! No a já loni chtěla oddálit kvůli dovče menzes a dostala jsem Norethisteron a užila jsem si svoje!!! Bolesti hlavy, křeče v nohou, úzkosti, nespavost… Takže jsem si řekla, že takový srágory už nikdy!!! Teď neví, co teď :-(. Napsala mi Duphaston a já to brát nechci! Tak možná zkusím ty přípravky, co tu doporučujete. A to už nemluvím o tom, že před laparo se mi snažili srovnat tu menstruaci různými antikoncepcemi, což mi to rozhodilo ještě více!!!

• Citovat
  • Upravit
3667
13.8.14 11:14

Ahoj dámy, prosím vás o radu. Téměř každý měsíc se mi stává, že než přijde silná menstruace, tak 2 dny špiním. Nebyl by to vůbec problém, ale nyní se snažíme o miminko a já si nejsem jistá od kdy mám vypočítávat začátek cyklu. Nemáte náhodou zkušenosti? Od začátku špinění či od silnějšího krvácení? Jsem z toho jelen:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
13.8.14 11:17

@Tardulka já to mám takhle taky, jednou jsem někde četla, že s eto počítá až ode dne kdy opravdu krvácíš, ale to by ti asi řekl gyndař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
13.8.14 11:28

@Tardulka špinění se nepočítá. Počítá se až klasické krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
13.8.14 20:08

@Tardulka
Ahoj taky jsem to tak melo. To krvaceni pred se opravdu pocita jako spineni. Dr mi tvrdil ze to nevadi nicemu. A polodne dny pocitej od opravdoveho krvaceni.
Ja to mela takhle cca pul roku a ted uz se to samo srovnalo. Je dobre byt obycejny kontryhelovy caj.! Do ovulace! Pak uz ne.
Drzim palce at se ti zadari. Ja uz taky cekam dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
13.8.14 21:57

@Johana..22 Ahoj, moc děkuji za pomocnou informaci a radu ohledně čaje. Moc se těším na den, kdy najdu na tt //. První těhotenství nám vyšlo na první pokus, teď se snažíme o něco déle. Ale zatím nic hrozného, příroda si sama řekne…je dobré tomu ale jít naproti. Tento měsíc jsem už myslela, že to vyšlo. Již týden jsem měla nevolnosti, spíše k večeru. Ale každý den a poslední 2 dny mi bylo šoufl celý den. To jsem nikdy před tím neměla. No a dnes jsem začala špinit:-(( Jsem 26.DC, takže počítám, že nejpozději v pátek příjde v celé své kráse. Mám cykly 28 dní. Dobře budu tedy počítat až od krvácení. Děkuji za informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
14.8.14 19:57

@Tardulka
Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746

…at je to zacinajici tehu.
My uz 2 roky cekame na prvni mimi. Je to celkem doba a uteklo to. Jsem po mimodeloznim :-/ jinak jsme uplne zdravi. Manzel ma pry vzorove sperma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746

Tak jak pises… Cekame az si priroda rekne sama. Verim z neco vyssiho, tak jsme trpelivi.
Preju at mate brzy druhe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
14.8.14 21:53

@Johana..22 Taky držím moc palce ať se brzy zadaří. Máš k tomu skvělý přístup. Zadaří se, neboj a budou to nádherné okamžiky. Když jsem na testu před 3 lety našla // byl to zvláštní pocit. Štěstí, napjetí, strachu…ale nakonec to vyústilo v naprostý pocit pohody a klidu. Těhotenství probíhalo ukázkově. Kdyby mě prcek nezačal kopat a nezačalo růst bříško ani bych nevěděla, že jsem těhotná. Moooc, moc držím palce, jste oba zdraví, tak to kurňa musí brzy vyjít. Mně se teď menzes rozjel v plné parádě, takže těhotná nejsem. Ale času dost, žádný stres, ono to jednou vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 09:36

@Johana..22 tak co uz se povedlo???
jinak holky vzdycky jsme pred ms spinila 2-3 dny. ale tenhle mesic jsem spinila 6 dni a jelikoz se snazime o mimco tak nevim zda je to normalni?? :( dal by mi na to neco na gynekologii abby se popripade i lip na otehotneni?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.21 17:00

Co znamená špinění 4. DPO- ověřeno teplotou (20. den cyklu), přitom i další den se držela BT vysoko(běžné hodnoty mé LF)? Jinak mívám krvácení ovulační(s tím jsem byla už kdysi řešit na gyndě), co tentokrát bylo 10.-16. den. Těhotná být nemůžu, nemám přítele, jen vibrátor.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1