Špinění před menstruací, vysazená HA

16.6.17 19:37

Špinění před menstruací, vysazená HA

Zdravím, vím, že se tady už mockrát řešilo téma vysazené antikoncepce… Ale chtěla bych se zeptat, za jak dlouho by se měla upravit menstruace po vysazení antikoncepce? Nemám problém, že by nedorazila, naopak chodí docela brzo a největší problém je, že 4-5 dní před menstruací špiním, pak 5 dní menstruuju a pak po 15-17 dnech zase začnu špinit a pak zase menstruovat :? takže to není moc příjemné, když třetinu měsíce straším s vložkama a tampóny 8o Měla jsem teď 4. menstruaci po vysazení, dávám tomu ještě 2 měsíce :mrgreen: Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4215
16.6.17 21:10

@kopretinnka112 Měla jsem to stejně. V říjnu vysazena HA. V květnu kvůli těm samým problémům, co máš ty, mě doktor poslal na kyretáž, protože na čípku jsem stěry měla v pořádku, tak aby nepřehlídl něco v děloze. Po kyretáži jen zhodnoceno, že děloha v naprostém pořádku, a že mám chronický zánět děložního čípku. Ale to mi řekl gyndař, že píšou vždycky, když nenajdou jinou příčinu krvácení. Pro jistotu jsem si nechala napsat antibiotika, abych to přeléčila. V červenci jsem zjistila, že jsem těhotná, ale v srpnu jsem samovolně potratila. Krvácela jsem slabě 14 dnů před potratem, byl tam hematom, ale gyndař to považoval za prosperující těhotenství. Celkem se divil, že jsem o to přišla. Po potratu jsem dostala menstruaci přesně po měsíci, tak jsem myslela, že je po problémech, že jsem se hormonálně srovnala, no ne. Začalo to znova. Když potom v listopadu před menstruací nepřišlo špinění, tak jsem si udělala test a byly tam //. Pak jsem malinko zakrvácela na začátku těhotenství, jinak už ne. Teď už mám desítiměsíčního prcka :mrgreen: Jo a celou dobu jsem zobala utrogestan a nepomohl, ani nezabránil potratu. Polykala jsem ho. Na začátku těhu, po tom krvácení, jsem začala utroš zavádět a zabral. Tak asi je lepší zavádět :nevim: Teď už zase mám HA a už tedy vysazovat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová