Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Navíc po porodu jsou ty hormony furt rozhozený a dává se to do kupy…taky jsem to sem tam měla ![]()
@Andy27 Zakladatelka: A i kdyz byly posledni cykly tak dlouhe? Protoze ovu bych mela mit v cyklu 34 dnu az 21 den…dnes jsem 12 den teprve…
S manzelem tento mesic poprve zkousime pocit dalsiho prcka, rozjozene hormony nam v tom asi nepomuzou, ze? ![]()
Já při ovu dokonce krvácím… A to že hodně silne. Prý je to normální. ![]()
@zuzka131313 Zakladatelka: Tomu rozumim, ale ja ovu prave nemam, ted jsem i testovala
.
Čau holky
před tydnem jsem měla ovulaci.. ale spinila jsem a bolelo mne břicho radsi jsem zašla na gyndu.. a pry je to normální do dnes ještě spinim myslíte ze je to normální moc bychom chtěly miminko tak mám strach jestly se tedy při ovu zadarilo nebo diky spineni ne no spineni krvácení nevím jak to mám nazvat (3-4 slabé vložky denne ) moc díky ![]()
Holky prosim vas.. jiz druhy mesic uprostred mesice slabe krvacim. Na vlozce nic neni, az kdyz se utru papirem a ne vzdy. Antikoncepci neberu a mesicky mam cca po 32 dnech. Vubec nevim co si o tom myslet
Ahojte holky, nevite prosim, co znaci naruzovely az nahnedly slizky hlen cca 13 den cyklu (pri cyklech 31-34 dni)? Na zanety netrpim, horm. profil ok..
Moc dekuji.
Pěkný den. Ráda bych se zeptala, zda má některá zkušenost se spinenim pred ovulaci. Dnes jsem 12 den cyklu (posledni 2 cykly jsem mela 34 dnu, jsem po porodu 15 mesicu a mam za sebou 4 MS). Občas me i zaboli v podbrisku. Nikdy jsem to takto nemela a premyslim nad tim, co se deje.