Špinění se slabým krvácením

8.6.12 10:31

špinění se slabým krvácením

Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat na váš názor. 8 dní před MS sem špinila a teď ve čtvrtek „přišla“ MS, jenže to sem si myslela, že přišla, bolesti břicha jako při ní, tak letím na wc a nic, jen špinění, na večer jen slabá světlá krev a to samé dnes zase bolesti jako že už, ale zase jen špinění. Myslíte si, že by to mohlo být dobré znamení ke //? Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Děkuji moc za odpověď. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
8.6.12 10:34

Já jsem teď u třetího prošpinila celý první trimestr, někdy slabé špinění, pak čisto, pak tmavohnědé, párkrát jasně červené trochu, ne moc…
Možný je všechno, testnout můžeš, za to nic nedáš, ale i kdyby se na testu objevili //, tak se to kdykoliv může rozjet, takže taky počítat s touto variantou a být na ni připravená, já jsem pořád čekala, kdy se to jako rozjede a bude konec a říkala jsem si, že jestli je něco špatně, tak ať to příroda vyřeší sama.
No a už jsem skoro v půlce a vše je v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
8.6.12 11:08
Já to měla stejně, špinila jsem jeden den a test měla negativní, ale po pár dnech už pozitivní.
@zuzulinka25 píše:
Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat na váš názor. 8 dní před MS sem špinila a teď ve čtvrtek „přišla“ MS, jenže to sem si myslela, že přišla, bolesti břicha jako při ní, tak letím na wc a nic, jen špinění, na večer jen slabá světlá krev a to samé dnes zase bolesti jako že už, ale zase jen špinění. Myslíte si, že by to mohlo být dobré znamení ke //? Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Děkuji moc za odpověď. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
8.6.12 11:15

Po IVF-KET jsem v období menstruace špinila a pár dní před ní taky…no a Markétka je už na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.12 12:22

Děkuji za vaše názory :kytka: . pokud do večera nepřijde, tak zítra ráno zkusím test a uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 16:45

Ahojte. Tak sem zase tady. Tak ten test sem si dělala, byl negativní o týden později sem taky zkoušela a taky negativní, objednala sem se k doktorce a tam sem jí to všechno řekla, udělala ultrazvuk a řekla mi že mám zvětšenou sliznici, a že tam klidně být něco může, ale ještě to nemůže vidět tak mi pichla vyvolávačku a mám prý počkat 14 dni. je to už týden a pořád nic. Ale zajímá mě, jestli když by to jak sem popisovala nahoře, to špinění a na večer slabá světlá krev(v době, kdy měla přijít MS) mohla být MS a mě přijde klasicky za 4 týdny poté, nebo jestli ta vyvolávačka by to mohla nějak urychlit a může přijít dřív… Chápete mě, co tím myslím??? :think: nevím, jak to mám napsat… :zed: Děkuji moc za všechny vaše názory :potlesk:
Jinak příznaky nevím, jestli jsou to příznaky, ale strašně mě bolí bradavky, břicho mám jakoby nafouklé(ale né jako u MS, prostě tak jinak) a někdy mám takový divný jakoby píchání nebo takový tlak na vaječnících…
Ještě jednou děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital