Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, holky,
potřebuju radu. Beru asi 3/4 roku Novynette, ted poprvé jsem vyzkoušela, že jsem si neudělala tu sedmidenní pauzu, ale brala jsem 2 platíčka po sobě, aby se mi menzes oddálila, protože jedeme na dovolenou, v půlce druhého platíčka jsem začala dost špinit, trvá to už asi 6 dní, dneska dokonce ta krev nebyla tmavě hnědá, ale už červená. Tak teď vůbec nevím, jestli mám těch zbývajících asi 7 prášků dobrat nebo je vy:,–(it a pak taky nevím, jestli když je teď přestanu brát, jak to bude s menstruací, jestli ji dostanu, nebo jestli už ji jako teď mám, a kdy mám teda začít brát další balení? Napsala jsem to asi dost zmateně, snad se v tom zorientujete…Můžete mi některá poradit?
Díky,
Andrea
No když už si začla druhé plato bez pauzy tak ty zbylé prášky dober pak si dej klasickou pauzu a ten osmý den začni další plato, jestli to tedy užíváš po pauze osmý, je možný že v té pauze MS mít nebudeš… Ale měla bys to teď dobrat aby sis v tom neudělala ještě větší bordel než už máš…
Me se tohle taky stalo, uz je to asi sest let. Tenkrat jsem si zavolala na gyndu, jestli si to dobre pamatuju, tak jsem prave mela s uzivanim prestat a potom pockat na dalsi ms a zacit uzivat jako uplne na zacatku. Hlavne jsem dostala pekne vynadano, coze jsem s tim takhle cachrovala.
Ahoj,
asi se Ti to tím posouváním rozházelo…
zavolej si na gyndu, jak tady psala cernus - jestli Ti řeknou dobrat nebo vy:,–(it…
myslím, že kdybys to platíčko nedobrala, tělo bude ještě víc zpitomělý…
Já vím, že člověk „to“ nechce mít na dovolené, ale ono to tělo se někdy bouří, a já osobně radši holt vezmu balení tampónů, a malilinko trpím
)))
Jednou jsem si to pilulkama rozházela tak, že jsem nevěděla, kdy mi vlastně MS končí a kdy začíná.
Pak jsem s nima teda přestala nadobro… Jsem totiž takový exot, který má MS nepravidelnou dokonce i s pilulkama.
Tím nechci říct, že je nemáš brát, ale na tu nepravidelnost je lepší se zeptat doktora.
Ahoj,
potrebovala bzch poradit špiním a jsem 28DC cyklus mam 35 dni mohlo by jit o uhnizdovani?
Dekuji