Špinění v 35+1

Anonymní
20.2.10 08:14

Špinění v 35+1

Dobré ráno, jsem v 35+1 a dnes ráno jsem začala špinit. Stalo se vám to někomu? Pohyby miminka cítím normálně, ale vyděsilo mě to. Je ještě k tomu sobota, takže ke svému dr. nemůžu a pohotovost přes 30 km daleko :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12300
20.2.10 08:24

Ahojda,
a jak to špinění vypadá? Mě příjde jestli to nebude zátka…u mě to vypadalo nejdřív jako špinění a pak ze mě vypadl takovej krvavej průhlednej kus. /pardon za ten popis/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.10 09:57

Přímo krev tam není, spíš takový hnědý výtok, ale už včera ráno jsem měla silnější výtok, bez špinění, ale husté to nebylo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5127
20.2.10 10:08

Ahoj,
já přesně takhle špinila asi 3 dny před porodem, tedy od 35+6. K dr. jsem nejela, po těch třech dnech mi praskla voda a během pár hodin jsem úplně v pohodě porodila. Dokonce nebyl nutný ani inkubátor, malinká neměla žloutenku, žádné problémy, tak neměj zbytečné obavy, teď už je mimčo připravené.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.2.10 10:41

Ahoj, mě také napřed odešla hlenová zátka, hustý výtok, vypadalo to jako rosol, který postupně odcházel a pak snad druhý den jsem mírně zašpinila světlou krví, to bylo v 37 + 3 tt, volala jsem do porodnice a bylo mi řečeno, že se jedná o otevírání děložního hrdla, že se toto stává a pokud nemám kontrakce, je všechno v pořádku !! Tak se neboj, kdyby jsi začala krvácet nějak více a pořád, tak bych na nic nečekala a frčla do porodnice, já jsem tam stejně pak musela, kvůli vysokému tlaku ( preeklampsii )jsem musela na vyvolávaní porodu a malý se nakonec narodil ve 37 + 6 :-) Držím palečky, aby to všechno dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
20.2.10 10:58

Já myslím, že to nic vážného nebude, pokud to není jasná krev, tak nám v porodnici říkali, že se nic v podstatě nic neděje. Ale pro tvůj klid bych si zavolala k vám do porodnice a zeptala se. Oni ti řeknou jestli máš přijet nebo to nechat tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.10 11:01

Tak snad máte holky pravdu, děkuju moc za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
21.2.10 19:24

já v těhotenství špinila šla jsem hned kdr a ten mi řekl že mám zánět a dal mi vkládací bobule a po dvou dnech to přešlo

• Citovat
  • Upravit
791
3.12.13 08:48

Ahoj jsem ve 13tt. Na tobl. Papiru jsem dnes našla trochu krve! Trochu mě bolí břicho. Dr má dovolenou. Přítel v práci. A dcerku nemá kdo hlídat. Jsem stoho špatná. Tak a vubec nevim co mam dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
3.12.13 08:51

@patricie2014
a jak velka je dcerka? jste nekde ve meste? ze by byla varianta vzit si taxika a sjet do nemocnice?
nebo aspon zatim zavolej do porodnice a poptej se. ale tusim, ze ti reknou, at dojedes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
3.12.13 08:52

@patricie2014 ahoj, a nemůžeš vzít dcerku sebou do porodnice na kontrolu? Jsou tam na sourozence zvyklí a určitě ti nějaká sestřička malou pohlídá anebo bude s tebou při vyšetření, já to taky tak absolvovala. Nemusí to být nic vážného, ale pro klid duše bych jela hned! Drž se. Btw přítel by nemohl odejít výjimečně z práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
3.12.13 09:28

Tak volala jsem přítelovi. Dojede tak za dvě hodky. Tak nemocnice je 40km daleko dcera má 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
3.12.13 09:54
@patricie2014 píše:
Tak volala jsem přítelovi. Dojede tak za dvě hodky. Tak nemocnice je 40km daleko dcera má 3 roky.

tak to je dobře, do té doby se snaž polehávat a držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
3.12.13 12:29

Tak už jedem. Bojím se at o mimčo nepříjdu. Ale už mě břicho bolí více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí