Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda,
a jak to špinění vypadá? Mě příjde jestli to nebude zátka…u mě to vypadalo nejdřív jako špinění a pak ze mě vypadl takovej krvavej průhlednej kus. /pardon za ten popis/
Přímo krev tam není, spíš takový hnědý výtok, ale už včera ráno jsem měla silnější výtok, bez špinění, ale husté to nebylo ![]()
Ahoj,
já přesně takhle špinila asi 3 dny před porodem, tedy od 35+6. K dr. jsem nejela, po těch třech dnech mi praskla voda a během pár hodin jsem úplně v pohodě porodila. Dokonce nebyl nutný ani inkubátor, malinká neměla žloutenku, žádné problémy, tak neměj zbytečné obavy, teď už je mimčo připravené.
Držím palce.
Ahoj, mě také napřed odešla hlenová zátka, hustý výtok, vypadalo to jako rosol, který postupně odcházel a pak snad druhý den jsem mírně zašpinila světlou krví, to bylo v 37 + 3 tt, volala jsem do porodnice a bylo mi řečeno, že se jedná o otevírání děložního hrdla, že se toto stává a pokud nemám kontrakce, je všechno v pořádku !! Tak se neboj, kdyby jsi začala krvácet nějak více a pořád, tak bych na nic nečekala a frčla do porodnice, já jsem tam stejně pak musela, kvůli vysokému tlaku ( preeklampsii )jsem musela na vyvolávaní porodu a malý se nakonec narodil ve 37 + 6
Držím palečky, aby to všechno dobře dopadlo.
Já myslím, že to nic vážného nebude, pokud to není jasná krev, tak nám v porodnici říkali, že se nic v podstatě nic neděje. Ale pro tvůj klid bych si zavolala k vám do porodnice a zeptala se. Oni ti řeknou jestli máš přijet nebo to nechat tak.
já v těhotenství špinila šla jsem hned kdr a ten mi řekl že mám zánět a dal mi vkládací bobule a po dvou dnech to přešlo
Ahoj jsem ve 13tt. Na tobl. Papiru jsem dnes našla trochu krve! Trochu mě bolí břicho. Dr má dovolenou. Přítel v práci. A dcerku nemá kdo hlídat. Jsem stoho špatná. Tak a vubec nevim co mam dělat
@patricie2014
a jak velka je dcerka? jste nekde ve meste? ze by byla varianta vzit si taxika a sjet do nemocnice?
nebo aspon zatim zavolej do porodnice a poptej se. ale tusim, ze ti reknou, at dojedes.
@patricie2014 ahoj, a nemůžeš vzít dcerku sebou do porodnice na kontrolu? Jsou tam na sourozence zvyklí a určitě ti nějaká sestřička malou pohlídá anebo bude s tebou při vyšetření, já to taky tak absolvovala. Nemusí to být nic vážného, ale pro klid duše bych jela hned! Drž se. Btw přítel by nemohl odejít výjimečně z práce?
Tak volala jsem přítelovi. Dojede tak za dvě hodky. Tak nemocnice je 40km daleko dcera má 3 roky.
@patricie2014 píše:
Tak volala jsem přítelovi. Dojede tak za dvě hodky. Tak nemocnice je 40km daleko dcera má 3 roky.
tak to je dobře, do té doby se snaž polehávat a držím palce ![]()
Tak už jedem. Bojím se at o mimčo nepříjdu. Ale už mě břicho bolí více.
Dobré ráno, jsem v 35+1 a dnes ráno jsem začala špinit. Stalo se vám to někomu? Pohyby miminka cítím normálně, ale vyděsilo mě to. Je ještě k tomu sobota, takže ke svému dr. nemůžu a pohotovost přes 30 km daleko