Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vím,že už toho bylo mnoho napsaáno ,ale přeci mě to nedá.Včera jsem měla dostat menstruaci ,zatím se ale nedostavila.I když.....Připadá mě ,že od včerejšího dne jen tak špiním,spíše ,když to napíši naplno,na vložce nic,jen když se utřu,je to hnědavé něco…
Těhotenský test jsem si dělala a vyšel negativně.Tak teď nevím.Jsem po první injekci pregnylu.Nevím zda se menzes ještě dostaví nebo …kéž by to bylo těhotenství(ikdyž test vyšel negativně).
Díky
To ti asi nikdo neřekne
. Měříš BT? Tam bys těhotenství poznala podle 18 dní vyšších teplot. Testy ještě v tomto ranném stadiu dělají duchy, ty nejsou ani pořádně vidět nebo jsou i negativní a za pár dní už pozitivní.
Já jsem první těhu měla test v době očekávané MS negativní a druhá čárka vylezla až za pár dní. Ve druhém těhu jsem měla obě čárky ještě před dnem očekávané MS
. Krvácení v začátcích těhu je poměrně časté.
Docela spolehlivý a chválený je Mamatest z ranní moči. Tak zkus.
Hodně štěstí
.
OBZOR píše:
Vím,že už toho bylo mnoho napsaáno ,ale přeci mě to nedá.Včera jsem měla dostat menstruaci ,zatím se ale nedostavila.I když.....Připadá mě ,že od včerejšího dne jen tak špiním,spíše ,když to napíši naplno,na vložce nic,jen když se utřu,je to hnědavé něco…
Těhotenský test jsem si dělala a vyšel negativně.Tak teď nevím.Jsem po první injekci pregnylu.Nevím zda se menzes ještě dostaví nebo …kéž by to bylo těhotenství(ikdyž test vyšel negativně).
Díky
Ahoj OBZOR, ja to tak mam kazdy mesic… tim nerikam, ze nemuzes byt tehotna, ale tohle spineni se podle doktora jeste nepocita jako menstruace! Kazdopadne ti preju, at to vyjde a zadna MS neprijde…
Špinění jsem mívala, trvalo tak 3 dny a pak se naplno rozjela men…
Tak jsem to dostala ![]()
Už strácím naději,už jsou to dva roky a já už nemůžu.Poslední co podniknem je inseminace a pak už nic.Mám alespoň jednu dceru,tak je pro koho žít…
Ahojky prosím radu vím je to tu pořad v neděli jsem měla dostat ms! ale par dní před ms jsem začala jen špinit jeden den to byla i krev ted pořad lehce špinim a test jak jinak než /..prsa mě spíše palí jinak žadné přiznaky nic. Měla jste náka takle špinení a pak to bylo těhu?.Test jsem dělala včera vlastně spoždení mam asi tak tři dny.Ps jinak ms pravidelna. děkuji,
…pokud je test negativní, může se jednat o i cystu, chceš-li mít jistoti, nech si nabrat HCG jako samoplátce třeba v nemocnici (cca. 250,– Kč), každopádně bych šla k doktorovi
Byla jsem před měsicem na běžne kontrole u gynek a dělal i utz a vše bylo ok.Jen už nepřišla ms a žadne bolestu nemám pouze to špinení misto ms, nechci tam behat když mě nic nebolí. jen se ptam zda nekdo měl a bylo to mimi.
…nechci ti dávat zbytečné naděje, možné to je, ale spíš to vypadá na nějaký hormonální výkyv, dojdi si na krev a za dvě hodiny budeš mít jasno ![]()