Špinění ve 14. týden těhotenství

22
3.11.12 15:25

špinění ve 14tt

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemáte podobou zkušenost. Mám za sebou letos již 2 potraty, jednou spontáně, jednou zamlklé těhu. Nyní jsem opět těhotná a doufala jsem že mám vše zlé za sebou, ale ve čtvrtek večer jsem začala lehoutce špinit, ne čerstvá krev ale nahnědlá. Hned v pátek jsem byla u lékaře, upokojil že mimi je v pořádku a že tam mám malinký hematom. V pátek vnoci opět, ale tentokrát jednou a hodně narůžovělá tekutina. Nyní sobota zase jen nahnědlé špinění. Nevíte jak dlouho to bude trvat? Jsem ze všech těhotenství už zoufalá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1400
3.11.12 15:36

Ahojky, s tímto nemám zkušenost. Já krvacela vždy zpočátku a dopadlo to blbě. Ale po 12 týdnu a i doktor ti to řekl, že mimi je v pořádku a toho bych se držela. Určitě tě pozval na další kontrolu, ne? Pokud tam byl ten hematom, tak se možná vstřebává a trochu špiníš. Tak si to vysvětluji. Ale taky bych byla nervozní a nechala se častěji zkontrolovat. Držím pěsti a věřím, že to dobře dopadne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.12 17:04

Hodně odpocívej, klid na lůžku… nic víc se nedá dělat… musis ale ležet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.11.12 17:13

Díky moc, snad to bude v pořádku a brzo to skončí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
3.11.12 17:26

Já tě chápu taky jsem si tím prošla vím jak je to na nervy drž se a jak říkaj holky jestli to jde co nejvíc lež jen tak špinění zastavíš držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
3.11.12 17:30

Ahoj, já špinila od 14tt až do skoro 20tt, no a ted mám 14ti měsíční dvojčata. Špinění mi´nikdo nevysvětlil, hematom jsem neměla. Neboj, bud v klidu, dobře to dopadne.Ale je mi jasny, že jsi na nervy, já byla taky a pořad jezdila na UTZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
8.5.13 15:35

Ahojiky holky, ja taky spinim jsem 14+3tt jsem z toho zoufala, vcera jsem naklusala k doktorovi, a rekli ze mimi je v poradku a stejne se bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
9.5.13 10:24

@Inka8 ahoj, neboj se, já to měla stejně, teď jsem 35tt a špiním stále, vlastně bez intimky nemůžu celé těhu existovat :-)… pokud nekrváčíš, nemáš bolesti, nebo to nejsou kvasinky, tak bych se nebála, přijdou v těhu i horší věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
9.5.13 10:46

@Radanka25 Neboli me nic, jen spinim nasadili mi utrogestan, tak jsem zvedava jak zabere, ja spinila nekdy v 8 tt a za tyden to ustalo a ted znova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
11.10.13 09:05

Ahoj Holky tak jsem ve 14tt a špiním nahnědlym hlenem. Čtu že jste některe měly to same tak snad jsem na tom stejně a vše bude ok.na gyndu jsem volala dnes tam není ale v pondělí mám kontrolu tak už aby to bylo. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
11.10.13 09:13

@sisulinka Ahojky, taky jsem to tak měla přesně v 14tt, dokud je to hnědé špinění tak je to ok, ale i tak jsem jela raději k lékaři, doporučil ascorutin a magnesium a navíc jsem brala utrogestan. Tak buď si zajeď na pohotovost, nebo si kup aspoň ten ascorutin, já to měla asi s posunu placenty. Když to začně být normál krev, tak jeď okamžitě k lékaři, nebo pokud budeš mít bolesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
11.10.13 09:15

@sisulinka Jo a zakázali mi sex a i orgasmus :oops: :oops: Ikdyž jsme ho vlastně neměli a nemohl to způsobit, někdy prý špinění po sexu může taky být. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
11.10.13 09:18

@Lucie2507 ja jsem měla ten utrogestan na 14 dni.to jsem prestala špinit ale ted se to vratilo dneska v noci pri curani jsem oběvila na papirku to tmave.taky jsem četla o tom ascorutinu a tam je napsane ze ho nesmi tehotne??uz jsem si ho chtela koupit a pak me ti zarazilo.snad to bude ok jsem doma tak odpocivam dneska nic nedelam manzel nastesti chape. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
11.10.13 09:19

@Lucie2507 no na ten sex mam právě chut ale taky neprovozujem neni cas a po utrogestanu se mi nechtelo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
11.10.13 11:58

@sisulinka nevim proč to tam pisou, ze neni pro tehotne, ja ho beru od te doby porad a to jsem v 22tt, je to vitamin. Napsala mi ho primo lekarka :lol: nekdy ty pribalove letaky nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí