Špinění ve 3. trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8645
16.11.14 21:11

Nakukuju jak je na to tazatelka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
16.11.14 23:32

Ahoj holky. :)

Jsem v celku a úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
16.11.14 23:38

@Elilen super, super. Přeju ještě alespoň 1O týdnů těhoteství, ať je prcek depečený :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
16.11.14 23:46

@jaaaanina Chtěla bych 5 nebo 6 dní přenášet, abych rodila na svátek nebo narozeniny, tak snad to vyjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85336
17.11.14 07:07
@Elilen píše:
@jaaaanina Chtěla bych 5 nebo 6 dní přenášet, abych rodila na svátek nebo narozeniny, tak snad to vyjde. :)

:D pekny plan. Ja jsem 29.tt a chci vydrzet do unora, klidne do 1.2., ale nejlepe unor :-) z podobnych dovodu, pokud nepocitam to hlavni - donosene miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
28.9.18 16:14

Dobry den, chtěla bych se zeptat, zda ma nekdo podobnou zkušenost… Jsem 32tt.V pondeli před půlnoci ze me vypadla mensi srazenina tak jsme radeji jeli k apolinari, tam vse v poradku, udelali mi vaginalni kontrolu jelikož mam placentu previa dole v rodidle (2.stupen) plus je dvojta, jakože mam přídavnou placentu. No ale jde o to, ze po navratu jsem zacala spinit, dr rikala ze muzu spinit az dva dny po vag. vyšetření … No a taky ze jo, dokonce treti den jsem zaspinila tak moc,ze ze me vypadla skoro hrstka hlenu hnědého… Humus .. Tak jsme jeli raději zas, opravdu me to vydesilo, melo to spineni mizet ale naopak sililo… No a na pohotovosti me opět zkontrolovali a vse v poradku a rekli mi jen, ze hold budu spinit… Ze pokud je to hnede a nee červená a cítim pohyby, tak dobrý. Mam trosku přesto strach, ze by bylo normální neustále spinit?jako do porodu? A tak, ze ze me padaj kousky? Jsem rizikové tehu a uz jednou jsem potratila, tak jsem dost neklidna. Vim ze u apolinare jsou schopny lékaři ale… Proste zacinam magorit. Cele těhotenství se mi neco deje… Do toho mam cukrovku a přísnou dietu, jsem skoro furt hladová. Mate nekdo podobnou zkusenost? Stále spinit ikdyz je vse s mimcem ok? Snad se mi podaří diskuzi obnovit. Děkuji. :? :roll: :nevim: :mavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.10.24 13:47

Dobrý den, jsem prvorodička a jsem 32tt.Byla jsem čůrat a po utření jako bych špinila. Ale jen jednorázově. Nechci nijak plašit, ale strašně jsem se vylekala.Tak se chci zeptat zda nevíte co to mohlo znamenat. Nerada bych něco zanedbala. Děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.10.24 20:47

Zašla bych k dr…radsi plašit než zanedbat. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.10.24 09:00

@Jan4a Vše je v pořádku…Děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
24.10.24 13:45

No tak sláva, já taky špinila a bylo vše v pohodě ale také jsem jezdila každou chvíli k doktorce pro jistotu. Špinila jsem do konce tehu… Tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.10.24 20:14

@Jan4a Pro naši jistotu je to určitě lepší jít k lékaři. Jsou tu pro nás, že? Moc děkuji. Mějte se krásně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí