Špinění ve 3. trimestru

16
17.6.11 12:58

špinění ve 3 trimestru

Ahojky těhulky, chtěla jsem se zeptat. Jsem ve 35+3tt. Doposud jsem nezašpinila, ale dnes jsem byla na kontrole, kde mě pan doktor vyšetřil spodem a udělal stěr z děložního čípku.. Poté poslouchal ozvy prcka a vše v pořádku. Jenže teď jsem přijela domu a mám na kalhotkách hnědý výtok, je to normální?? Někde jsem četla, že se to po vyšetření stává dost často.. A dokud to prý není jasná červená krev, tak je to v pořádku. Můžete mi někdo poradit?? Jinak prcek kope.. děkuji moc za Vaše odpovědi :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
17.6.11 13:01

Ahoj,
odpověděla sis sama :wink: Po vyšetření je to normální, pokud to není jasně červená krev, netřeba panikařit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.6.11 13:04

děkuji moc.. :o)) přeji hezký zbytek dne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.6.11 13:07

Ahojky, ano je to naprosto normální.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.6.11 13:27

Neboj mně se to stává taky a to těhu nejsem,a párkrát i v těhu a dr říkal že je to OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
15.11.14 21:57

Oživuji diskuzi.

Ahoj. Nevím, jestli je běžné špinit ve 28tt? Nebyla to jasně červená krev. Vypadalo to jako krev s hlenem. Našla jsem to před chvilkou na wc, bylo toho celkem dost. U gyn jsem tento týden nebyla, sex jsme včera ani dneska neměli. Myslím si, že je to tím, že celý den tahám 11kg dceru.. Břicho mě malinko pobolívá. Možná bych to ani nenazvala bolestí, jen tlakem, jak kdyby se tlačil(a) dolů. Mám to řešit?
První tři měsíce jsem špinila mockrát, ale ve třetím trimetru to asi normální není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
15.11.14 22:04

Ahoj, špinila jsem v prvním trimestru, ve druhém skoro ne a pak v 28tt. Šla jsem k doktorovi a ten hrozil nemocnicí. Musela jsem se dát hodě do klidu a nic nedělat, tělo prostě zaprotestovalo a chtělo oddych.
Nechci tě strašit, ale raději bych zajela k mudrovi, přecejen 28tt je fakt brzo. :hug: Držím palce at je vše OK :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
15.11.14 22:09

@jaaaanina To jsi mě moc nepotěšila. Ale děkuju za odpověď. :kytka: Pokud už dneska nezašpiním, tak si na pohotovost zajdu až zítra. Snad tim nic nezkazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
15.11.14 22:20

Držím palce ať už je všechno Ok :hug:. Dej vědět :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
15.11.14 22:22

Mohla to být hlenová zátka, mě takhle u syna odešla, větší množství hlenu s krví, určtě bych si aspoň zítra někam zašla, aby jsi se nezačala otevírat. Já hned po odchodu zátky porodila, ale byla jsem ve 39.týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
15.11.14 22:34

@Verunka.T Já teda po odejití zátky porodila až za 4 týdny, ale odešla až v 36tt. Také mě to apadlo, jestli to není ono :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
15.11.14 22:36
@jaaaanina píše:
@Verunka.T Já teda po odejití zátky porodila až za 4 týdny, ale odešla až v 36tt. Také mě to apadlo, jestli to není ono :think:

porodit hned nemusí, to je jasný, ale zajela bych, přece jen, je miminko ještě hodně maličké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
16.11.14 06:34

Stalo se mi to taky. Jela jsem k doktorovi, naridil zvolnit (zklidnit). Pak se mi to stalo jeste jednou nekdy pozdeji, ale nakonec vsechno OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85334
16.11.14 20:23

@Elilen ja bych teda jela na pohotovost hned. Mohla by to byt hlenova zatka, dite se tlaci dolu, aby nebylo zitra pozde. Pokud by se rozbihal porod, muzou to ted treba jeste nejak pozastavit, pozdeji uz ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85334
16.11.14 20:24

@Elilen ted vidim, ze to je dotaz ze vcerejska, jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí