Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj…všechny moc zdravím a chtěla bych se zeptat na UZ ve 20tt.Myslela jsem, že mám jasno, ale sestřička mě včera nějak rozhodila
Holky…já myslela, že když se dělá ve 20tt tak je to 19+1,19+2…atd. ale objednala mě až 20+4tt. To není 21týden?Možná se ptám hloupě, ale fakt v tom mám po včerejšku zmatek. A taky bych se chtěla zeptat, jak dlouho ten UZ asi trvá. Moc děkuji všem za odpovědi…hezký večer. ![]()
Ahoj, já byla dokonce na UZ v 21+2. Je to tak, že se dělá až po 20 týdnu těhu. Jinak u nás to trvalo tak 20 minut. Ukazovali nám končetinky, počítali prstíky a všechno nám do podrobna ukazovali a vysvětlovali…
Ahojky ![]()
Tak (podle mě) je myšleno ukončený 20.tt - takže 20+4 je ok
.
U Matyho trval cca 20-30 minut, dělal mi ho primář a byl hodně důkladný. U Berunky to bylo kratší - cca 10-15 minut (dělal ho můj obvodní gynekolog).
Ten utz se prý dělá ve 20. - 24. týdnu ![]()
http://cfm.gynpor.cz/…u-thotenstvi
Je to naprosto správně, je to ukončený 20tt
Jinak já byla v 20+1 a pak ve 30+0 ![]()
zazinka3333 píše: …já myslela, že když se dělá ve 20tt tak je to 19+1,19+2…atd. ale objednala mě až 20+4tt. To není 21týden?
Myslíš si to dobře. Ale u tohoto UTZ asi 1 týden nehraje roli. Mně taky objednali až na ten 21.týden. Možná jestli se to nedělá až po ukončeném 20.týdnu? ![]()
OAhojky,dělá se mezi 20 a 22tt,já jdu 20+2 dle ms a 21+0 dle utz
Já se na něj chystám teď 29.6 a už se strašně těšim
mě sestřička objednala na toho 29. což budu v 19+3tt doktor říkal,že by to klidně mohlo být o týden dýl ale je to jedno.Je to prostě kolem toho 20.týdne takže si s tim nelam hlavu ![]()
![]()
Mě dr.taky objednala na 21tt,prý se to dělá spíš po tom 20tt
Jen se to musí stihnout do nějakého toho 23tt
Já jdu příští pátek,tak se strašně těším!!!
No, já jdu 20+2, takže je to, jak tu píší holky, nejspíš v pořádku. Jdu 7.7. a už se moc moc těším ![]()
já na něšj taky půjudu až po 20 tt je to po ukončení tohoto týdne, a moc se na něj těším, u nás v Budějovicích nám to nahrají na DVD a přítel konečně poprvé uvidí syna ![]()
Já jdu taky až ve 22tt, takže buď v klidu..doktor mi říkal, že budou dělat i ten 3/4D, tak ať už je prcek větší ![]()
Holky díky všem…jste mě uklidnily
Já jsem děsný plašoň, ale s tím už asi nic neudělám
Já jdu na ten UZ až ke konci července,takže je to ještě daleko,začínám teď teprv 16tt. Ale zítra mě čeká UZ u mého gynekologa a už se nemůžu dočkat,až prcka uvidím.Tak všem hezký večer ![]()
zazinka3333 píše:
Holky díky všem…jste mě uklidnilyJá jsem děsný plašoň, ale s tím už asi nic neudělám
Já jdu na ten UZ až ke konci července,takže je to ještě daleko,začínám teď teprv 16tt. Ale zítra mě čeká UZ u mého gynekologa a už se nemůžu dočkat,až prcka uvidím.Tak všem hezký večer
Neboj,léto se přehoupne cobydup a za chvíli se budeš rozplývat nad prďolou na obrazovce
Já si až v těhotenství začínám uvědomovat,jak ten čas strašně rychle letí
Držím palečky,ať je všechno ok a mimís je zdravej ![]()