Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, jdu si pro radu, i kdyz vim, ze nejste vsevedouci, ale treba se to někomu prihodilo. Minuly cyklus jsem pravdepodobne prodelala biochemicke těhotenství (nekolik pozitivnich tt, zpozdena menstruace, postupne slabnuti testu a nakonec krvaceni). No nejak jsem ten dalsi nezdar neunesla, snazime se uz skoro rok, navic menim praci a v rodine mame nejake problemy, takze jsme se dohodli, ze snazeni zatim odlozime. No a ja si nasadila HA. ( prosim nechci tady rozebirat, jak je spatna a jeji rizika apod ) Zacala jsem ji brat klasicky prvni den MS (dalsi cyklus po biochemickem) dnes jsem 16. DC a rano po styku jsem lehce zakrvacela jednorazove, nic vic, zadne bolesti.. ted odpoledne byl sex znovu a krvacela jsem znovu (neni to spineni byla to jasna cervena krev) a od te doby me boli podbrisek, tahne, pichani.. no je to dost neprijemne.. nesetkala jste se s tim nektera? Mam plasit? Nebo ti muze byt tou HA? Nebo nemuze to byt treba cysta? Napadlo me, ze treba nejak nefunguje.. uz vymyslim kraviny..
![]()
Taky se mi to jeden cas stavalo, ale beru teda HA uz dost let. Pricinou byl asi tvrdsi sex
Ve tvym pripade bych rekla, ze si telo na HA teprve zvyka, na zacatku jsou takovy problemy „bezny“. Taky to mivam, kdyz spojim treba 3 platicka bez pauzy, potom spinim, dokud nevysadim. Ale to ty jsi neudelala
Jeste vyckej a pak bych sla k dr, kdyby to neprestalo.
Ahoj, s tím jsem měla problém dlouhodobě vždy po styku jsem krvácela bylo to slabé spíš takové narůžovělé šla jsem ke gynekoložce a tam mi bylo řečeno že se to občas stává a nic víc mi na to neřekla.
zkus zajít k lékaři hold já měla blbou lékařku kterou jsem už vyměnila..
@Pepinda10 muze to byt treba problem s cipkem, aspon takhle se ohlasil mně ![]()