Špinění/krvácení po styku

57
8.10.17 19:06

Špinění/krvácení po styku

Ahoj holky, jdu si pro radu, i kdyz vim, ze nejste vsevedouci, ale treba se to někomu prihodilo. Minuly cyklus jsem pravdepodobne prodelala biochemicke těhotenství (nekolik pozitivnich tt, zpozdena menstruace, postupne slabnuti testu a nakonec krvaceni). No nejak jsem ten dalsi nezdar neunesla, snazime se uz skoro rok, navic menim praci a v rodine mame nejake problemy, takze jsme se dohodli, ze snazeni zatim odlozime. No a ja si nasadila HA. ( prosim nechci tady rozebirat, jak je spatna a jeji rizika apod ) Zacala jsem ji brat klasicky prvni den MS (dalsi cyklus po biochemickem) dnes jsem 16. DC a rano po styku jsem lehce zakrvacela jednorazove, nic vic, zadne bolesti.. ted odpoledne byl sex znovu a krvacela jsem znovu (neni to spineni byla to jasna cervena krev) a od te doby me boli podbrisek, tahne, pichani.. no je to dost neprijemne.. nesetkala jste se s tim nektera? Mam plasit? Nebo ti muze byt tou HA? Nebo nemuze to byt treba cysta? Napadlo me, ze treba nejak nefunguje.. uz vymyslim kraviny.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
8.10.17 19:26

Taky se mi to jeden cas stavalo, ale beru teda HA uz dost let. Pricinou byl asi tvrdsi sex :oops: Ve tvym pripade bych rekla, ze si telo na HA teprve zvyka, na zacatku jsou takovy problemy „bezny“. Taky to mivam, kdyz spojim treba 3 platicka bez pauzy, potom spinim, dokud nevysadim. Ale to ty jsi neudelala :nevim: Jeste vyckej a pak bych sla k dr, kdyby to neprestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
8.10.17 19:27

Ahoj, s tím jsem měla problém dlouhodobě vždy po styku jsem krvácela bylo to slabé spíš takové narůžovělé šla jsem ke gynekoložce a tam mi bylo řečeno že se to občas stává a nic víc mi na to neřekla. :nevim: zkus zajít k lékaři hold já měla blbou lékařku kterou jsem už vyměnila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
8.10.17 19:35

@Pepinda10 muze to byt treba problem s cipkem, aspon takhle se ohlasil mně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí