Co mi vlastně je?

Anonymní
8.10.17 16:00

Co mi vlastně je?

Ahoj holky, maminky…
Trápí mě problém. Už to měsíc, i déle mě trápí neustálá únava, spím pravidelně 8-9 hodin a to vždy od 10 do cca 7. Mám dlouhodobý velmi ošklivý kašel a špatně se mi dýchá - v pátek mi řekli, ze pravděpodobně astma a mám inhalator a prášky… jenže mě bolí i kolenní klouby a myslím si, ze ve 22 letech to není úplně normální. Navíc se mi nejprve okolo očí a v dekoltu udělal takový ošklivý ekzem. Suchá a červená svědivá kůže, která se sloupe a pak zase. Ještě se mi to v posledních dnech rozrostlo na obličeji různě, na krku a trochu na ruce. Na koznim jsem byla, ale dostala jsem mat co moc nepomáhá a ve zprávě jsem měla ekzem…K tomu ta únava, občas se mi trochu třesou ruce a to dýchání. Nepřijde mi, že by toto vše způsobovalo astma. Nemáte některá zkušenosti s podobnými příznaky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1127
8.10.17 16:03

Nechceš zkusit zajít na alergologii, aby ti nabrali krev a poslali tě případně na gastroskopii? Může to být, mimo jiné, alergie na lepek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
8.10.17 16:05

Nech si nabrat krev na chlamydie, to je pěkné neřádstvo a způsobuje to dlouhodobý kašel a únavu. Musíš si o tento test říct, praktičtí lékaři ho nechcou dělat, protože je drahý. A alergologie taky není od věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.17 16:06
@Inka33 píše:
Nechceš zkusit zajít na alergologii, aby ti nabrali krev a poslali tě případně na gastroskopii? Může to být, mimo jiné, alergie na lepek :think:

Zítra se budu objednávat na alergo. Mě dnes vyděsila totiž babička, když mi vyprávěla, ze ji přesně takhle začala borelka a že dnes ji člověk klidně chytí od hmizu a mě na vodě pokousali dost, což jsou akorát ty dva měsíce…

• Citovat
  • Upravit
872
8.10.17 16:07

Pardon za hrubku - od hmYzu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.10.17 16:12

@Janina B1 nemysli hned na nejhorší, opravdu se může jednat „jen“ o potravinovou alergii, každý tělo reaguje jinak. Pokud testy dopadnou v pořádku, pak bych zkusila odkyselení organismu. Nikdy jsem tomu moc nevěřila, ale zkusila jsem to a velká spousta problémů zmizela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
8.10.17 16:15

Bolest kloubů může být od boreliózy, jsou 3 různé druhy a ani nemusíš mít flek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.10.17 16:21

Já fakt nechci strašit, fakt ne, ale ty příznaky…bolest kloubů, dušnost, ekzém, únava…přesně tohle měla dcera. Nejdřív taky různý varianty, dlouho trvalo, než zjistili dg. Jako nic moc, dostala se z toho, není nutné psát, co to bylo. Jen že bych to na lehkou váhu nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
8.10.17 16:27

@hanka.br. To snad ne :zed: napíšete, že to bylo vážné, že dlouho trvalo zjistit diagnózu, ale nebudete psát, co to bylo? Z jakého důvodu? Abyste ji jen vyděsila? Aby se s tím mohla potrápit sama? To jste asi raději měla mlčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.17 16:29
@Čičorečka píše:
@hanka.br. To snad ne :zed: napíšete, že to bylo vážné, že dlouho trvalo zjistit diagnózu, ale nebudete psát, co to bylo? Z jakého důvodu? Abyste ji jen vyděsila? Aby se s tím mohla potrápit sama? To jste asi raději měla mlčet.

Hanka mi to napsala soukromě… Chápu ji. Není příjemné o tom mluvit.

• Citovat
  • Upravit
5040
8.10.17 16:30
@Anonymní píše:
Hanka mi to napsala soukromě… Chápu ji. Není příjemné o tom mluvit.

Pardon, tak to je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.17 16:33
@Čičorečka píše:
Pardon, tak to je dobře.

Jasanka.:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.17 16:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky, maminky…
Trápí mě problém. Už to měsíc, i déle mě trápí neustálá únava, spím pravidelně 8-9 hodin a to vždy od 10 do cca 7. Mám dlouhodobý velmi ošklivý kašel a špatně se mi dýchá - v pátek mi řekli, ze pravděpodobně astma a mám inhalator a prášky… jenže mě bolí i kolenní klouby a myslím si, ze ve 22 letech to není úplně normální. Navíc se mi nejprve okolo očí a v dekoltu udělal takový ošklivý ekzem. Suchá a červená svědivá kůže, která se sloupe a pak zase. Ještě se mi to v posledních dnech rozrostlo na obličeji různě, na krku a trochu na ruce. Na koznim jsem byla, ale dostala jsem mat co moc nepomáhá a ve zprávě jsem měla ekzem…K tomu ta únava, občas se mi trochu třesou ruce a to dýchání. Nepřijde mi, že by toto vše způsobovalo astma. Nemáte některá zkušenosti s podobnými příznaky?

Já jsem měla před třemi lety taky pořád strašnou únavu, bolely mě nohy a pořád jsem si připadala jak před chřipkou. Ekzém jsem teda neměla, ale začalo se mi dělat strašení akné, takové ty bolaky, co s nima nejde nic dělat, jen obrovský „kopce“ bolavé na ksichte. Nechala jsem si udělat veškerý odběry a skončila na imunologii, protože mi bylo zjištěno, že mám nekde v těle streptokoka. Po dvojité dávce léků jsem měla klid. Únava i ostatní problémy byly pryč.

• Citovat
  • Upravit
49
8.10.17 17:22
@Anonymní píše:
Zítra se budu objednávat na alergo. Mě dnes vyděsila totiž babička, když mi vyprávěla, ze ji přesně takhle začala borelka a že dnes ji člověk klidně chytí od hmizu a mě na vodě pokousali dost, což jsou akorát ty dva měsíce…

Jojo, ja taky poslední dobou padala na ústa únavou a ve středu se mi udělal na noze flek a je to lymská. No hlavně, že se na to přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.17 17:26
@luca74 píše:
Jojo, ja taky poslední dobou padala na ústa únavou a ve středu se mi udělal na noze flek a je to lymská. No hlavně, že se na to přišlo.

Opravdu? A po jaké době se ti udělal?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí