Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj těhu klidně být můžeš:-)já když jsem byla těhu tak jsem také takhle špinila a v den očekávané ms mě tak bolelo v podbřišku že bych přísahala že jí mrchu dostanu a ono ejhle místo MS tak byli // musíš vyčkat držím palečky ![]()
@šárinka.H jejej děkuju
takže mám ještě naději
tak uvidím… takže mám počkat asi do středy…? že než testovat…
No já jsem testovala v den MS a byl tam duch jsem na to koukala jak tele na nové vrata ![]()
Já právě mám 2. hý cyklus bez antikoncepce tak nevím… tak uvidíme:)
Odpověď znás, ne? Spineni před MS je normální a nemusí to nic znamenat.
@šárinka.H ahoj šarinko
tak nevím dneske to mělo přijit a zatím nic včera bylo opět špinění řekla bych takové jednorázové a dneska sucho
tak nevím… těhu test jsem si radši neudělala ale pomyslela jsem na tebe tak jsem zvědavá… ale břicho bolí.. jejej že by…
@Anonymní píše:
@šárinka.H ahoj šarinkotak nevím dneske to mělo přijit a zatím nic včera bylo opět špinění řekla bych takové jednorázové a dneska sucho
tak nevím… těhu test jsem si radši neudělala ale pomyslela jsem na tebe tak jsem zvědavá… ale břicho bolí.. jejej že by…
Počkej do večera a uvidíš moc bych ti to přála ![]()
@šárinka.H jejej děkuju
nevím mám nějaký splín a včera jsem ohledně toho měla pochybnosti uvidím
byla by to náhoda si spíš myslím takže myslíš když to dneska nedojde tak si mám udělat test zitra rano? jsem to teda zvědavá a skeptická zároveň…
@Anonymní píše:
@šárinka.H jejej děkujunevím mám nějaký splín a včera jsem ohledně toho měla pochybnosti uvidím
byla by to náhoda si spíš myslím takže myslíš když to dneska nedojde tak si mám udělat test zitra rano? jsem to teda zvědavá a skeptická zároveň…
Uvidíš každá jsme jina
ale zítra určitě písní jak to dopadlo držím palce ![]()
@Anonymní píše:
@šárinka.H jejej děkujunevím mám nějaký splín a včera jsem ohledně toho měla pochybnosti uvidím
Uvidíš každá jsme jina
ale zítra určitě písní jak to dopadlo držím palce ![]()
Ahojky chci se poradit… myslím že u mě proběhlo uhnizďování špinila sem v rádoby termínu… teď čekám na tu mršku červenou má přijít teď ve středu a už teď špiním a bolí mě podbřišek… asi určitě přijde že? nemám si dělat naděje… nebo mužu být těhu?