Špiním 2 dny před MS

Anonymní
14.10.13 14:12

špiním 2 dny před MS

Ahojky chci se poradit… myslím že u mě proběhlo uhnizďování špinila sem v rádoby termínu… teď čekám na tu mršku červenou má přijít teď ve středu a už teď špiním a bolí mě podbřišek… asi určitě přijde že? nemám si dělat naděje… nebo mužu být těhu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
710
14.10.13 14:16

Ahoj těhu klidně být můžeš:-)já když jsem byla těhu tak jsem také takhle špinila a v den očekávané ms mě tak bolelo v podbřišku že bych přísahala že jí mrchu dostanu a ono ejhle místo MS tak byli // musíš vyčkat držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.13 14:18

@šárinka.H jejej děkuju :) takže mám ještě naději :D tak uvidím… takže mám počkat asi do středy…? že než testovat…

• Citovat
  • Upravit
710
14.10.13 14:20

No já jsem testovala v den MS a byl tam duch jsem na to koukala jak tele na nové vrata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.10.13 14:22

Uvidíš, může to být tak i tak. Já špinila před každou MS. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
14.10.13 14:23

Tak tak každá to máme jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.13 14:24

Já právě mám 2. hý cyklus bez antikoncepce tak nevím… tak uvidíme:)

• Citovat
  • Upravit
7182
14.10.13 19:03

Odpověď znás, ne? Spineni před MS je normální a nemusí to nic znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.13 09:12

@šárinka.H ahoj šarinko :) tak nevím dneske to mělo přijit a zatím nic včera bylo opět špinění řekla bych takové jednorázové a dneska sucho :D tak nevím… těhu test jsem si radši neudělala ale pomyslela jsem na tebe tak jsem zvědavá… ale břicho bolí.. jejej že by…

• Citovat
  • Upravit
710
16.10.13 09:29
@Anonymní píše:
@šárinka.H ahoj šarinko :) tak nevím dneske to mělo přijit a zatím nic včera bylo opět špinění řekla bych takové jednorázové a dneska sucho :D tak nevím… těhu test jsem si radši neudělala ale pomyslela jsem na tebe tak jsem zvědavá… ale břicho bolí.. jejej že by…

Počkej do večera a uvidíš moc bych ti to přála :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.13 10:01

@šárinka.H jejej děkuju :) nevím mám nějaký splín a včera jsem ohledně toho měla pochybnosti uvidím :D byla by to náhoda si spíš myslím takže myslíš když to dneska nedojde tak si mám udělat test zitra rano? jsem to teda zvědavá a skeptická zároveň…

• Citovat
  • Upravit
710
16.10.13 10:14
@Anonymní píše:
@šárinka.H jejej děkuju :) nevím mám nějaký splín a včera jsem ohledně toho měla pochybnosti uvidím :D byla by to náhoda si spíš myslím takže myslíš když to dneska nedojde tak si mám udělat test zitra rano? jsem to teda zvědavá a skeptická zároveň…

Uvidíš každá jsme jina :nevim: ale zítra určitě písní jak to dopadlo držím palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
16.10.13 10:14
@Anonymní píše:

Uvidíš každá jsme jina :nevim: ale zítra určitě písní jak to dopadlo držím palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
18.10.13 12:53

Ahoj tak jakpak si dopadla? doufám že mrcha nedorazila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.13 21:11

Dorazila :D a hoodně :( :D