Spisovatelky, hlašte se :-)

1309
26.5.13 14:05

Spisovatelky,hlašte se :-)!

Ahoj holky, přiznejte se, která píše povídky, básničky, scenáře, deníčky? :-) Pochlubte se. Zajímalo by mě, kolik je u nás amatérských spisovatelek. Pokoušely jste se také o vydání? S jakým úspěchem? Co můžete ostatním poradit? Jinak ja googlila a našla jsem třeba tuhle výzvu: http://www.fajn-brigady.cz/…eleseriozne/
určitě by se ale tvůrčích možností našlo víc :-) Jen ten čas, že jo? :-)Najdete si čas na psaní? Ukazujete někomu svoje výtvory? Vedete ke psaní i děti? ahoooj :-)

Příspěvek upraven 26.05.13 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bunny puella
26.5.13 14:10

Ahoj, psala jsem za svobodna příběhy, romány. Před několika lety pořádal Michal Viewegh psaní knihy veřejností a tam jsem taky přispívala.

Co mám děti, tak nepíšu, jen jim dvěma jejich deníčky.

• Citovat
  • Upravit
rokris
26.5.13 14:16

Jejda, z tohoto mám teda radost :dance: :dance: Já jsem napsala v životě hodně básńiček a baví mě psát různé úvahy, články a tak. Nic jsem nikdy nevydala i když mě okolí přemlouvalo. Neměla jsem dost odvahy. ;) Velice děkuji za téma :mavam:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.5.13 14:18

Ja psala pro jednoho pana, co mel eroticky web eroticky ladene povidky :mrgreen:
Nikdy jsem to nikomu nerekla, az ted vam.. :jazyk:

Za jednu jsem dostala tisicovku… :-D

Akorat mi na MD nejak dosla inspirace a napady…

• Citovat
  • Upravit
1309
26.5.13 14:26
@rokris píše:
Jejda, z tohoto mám teda radost :dance: :dance: Já jsem napsala v životě hodně básńiček a baví mě psát různé úvahy, články a tak. Nic jsem nikdy nevydala i když mě okolí přemlouvalo. Neměla jsem dost odvahy. ;) Velice děkuji za téma :mavam:

Právě pro takové holky jsem téma založila :-) Zkopírovala jsem tam i nějakou výzvu, co jsem vygooglila, aby odvážné spisovatelky poslaly svá dílka. Nejsme přece horší než chlapi-spisovatelé! :-)Všude samý Viewegh, Hailey, atd. Držím všem pěsti! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.5.13 14:32

Pisi basne, pribehy, ci svoji autobiografii… je to pro me urcita forma relaxace… ovsem pisi jen, kdyz je nalada, nasilim se nedonutim a nemam o cem psat. Takhle vzdy chytim propisku do ruky, a veskere sve obrazy a slova ve sve hlave vlozim na papir… nepremyslim nad tim o cem nebo co pisi, zkratka jen pisi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.5.13 14:34
@chatwenna píše:
Ja psala pro jednoho pana, co mel eroticky web eroticky ladene povidky :mrgreen:
Nikdy jsem to nikomu nerekla, az ted vam.. :jazyk:

Za jednu jsem dostala tisicovku… :-D

Akorat mi na MD nejak dosla inspirace a napady…
:pankac: :pankac: Teď jsi mě rozsekala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.5.13 14:35

@yourlady :think: Nevim nevim, ale inzerát na nějakém bazaru, kde ani snad není uveden inzerující na mě nepůsobí zrovna věrohodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.5.13 14:41
@Tiger-lily píše:
@yourlady :think: Nevim nevim, ale inzerát na nějakém bazaru, kde ani snad není uveden inzerující na mě nepůsobí zrovna věrohodně.

tak si vygoogluj něco jiného :-)vyjelo mi hodně linků, zkopírovala jsem sem jen jeden :D hlavně já se ptám spíš na postřehy a zkušenosti uživatelek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.5.13 14:43
@Tiger-lily píše: :pankac: :pankac: Teď jsi mě rozsekala.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.5.13 14:43

@yourlady :think: Není lepší než googlení jít po linii známých? Myslíš, že odepisování na tyto vygooglené inzeráty k něčemu povede? Zkoušela jsi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.5.13 14:47

@chatwenna Nechtěla bys sem hodit nějakou ochutnávku erotické historky jako deníček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.5.13 14:48
@Tiger-lily píše:
@yourlady :think: Není lepší než googlení jít po linii známých? Myslíš, že odepisování na tyto vygooglené inzeráty k něčemu povede? Zkoušela jsi to?

neee :-) ale vím, že třeba tv nova nabízí pozice scenáristům, taky existují další weby nabífdek tvůrčí práce - oni mají zájem hledat nové lidi a nápady a zadávají inzerci. Dělala jsem před mateřskou v PR agentuře a takové inzeráty jsme pro ne zadávali i třeba kamkoliv, do Annonce, na Hyperinzerci, Bazar, no všude možně, tak hledají lidi i malé nezávislé produkce, které pak dodávají svoji práci a svoje lidi televizím. Fakt je ale nejlíp googlit :-) Určitě kdo bude zájem, tak něco najde. Tuhle diskusi jsem ale založila spíš proto, aby holky psaly, zda píší, co píší a jak jim to jde :-) ahoooj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.5.13 14:51

@yourlady :palec: Tak to je třeba zajímavá informace, že to takhle opravdu inzerují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.5.13 15:00
@Tiger-lily píše:
@yourlady :palec: Tak to je třeba zajímavá informace, že to takhle opravdu inzerují.

jooo…ale takhle jsme sháněli i technické profese atd. ona se dneska každá inzerce jakožto nabídka práce musí platit, já to nedělala, dělala to kolegyně, ale vzpomínám si, že jsme každý měsíc platili inzertním webům, deníkům a tak za inzerci.ale to už je dávno :-) zpátky k tématu:tak co, holky, jak jste na to se psaním? hoďte třeba svá dílka do deníčku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová