Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, přiznejte se, která píše povídky, básničky, scenáře, deníčky?
Pochlubte se. Zajímalo by mě, kolik je u nás amatérských spisovatelek. Pokoušely jste se také o vydání? S jakým úspěchem? Co můžete ostatním poradit? Jinak ja googlila a našla jsem třeba tuhle výzvu: http://www.fajn-brigady.cz/…eleseriozne/
určitě by se ale tvůrčích možností našlo víc
Jen ten čas, že jo?
Najdete si čas na psaní? Ukazujete někomu svoje výtvory? Vedete ke psaní i děti? ahoooj ![]()
Příspěvek upraven 26.05.13 v 16:56
Ahoj, psala jsem za svobodna příběhy, romány. Před několika lety pořádal Michal Viewegh psaní knihy veřejností a tam jsem taky přispívala.
Co mám děti, tak nepíšu, jen jim dvěma jejich deníčky.
Jejda, z tohoto mám teda radost
Já jsem napsala v životě hodně básńiček a baví mě psát různé úvahy, články a tak. Nic jsem nikdy nevydala i když mě okolí přemlouvalo. Neměla jsem dost odvahy.
Velice děkuji za téma ![]()
Ja psala pro jednoho pana, co mel eroticky web eroticky ladene povidky ![]()
Nikdy jsem to nikomu nerekla, az ted vam.. ![]()
Za jednu jsem dostala tisicovku… ![]()
Akorat mi na MD nejak dosla inspirace a napady…
@rokris píše:
Jejda, z tohoto mám teda radost![]()
Já jsem napsala v životě hodně básńiček a baví mě psát různé úvahy, články a tak. Nic jsem nikdy nevydala i když mě okolí přemlouvalo. Neměla jsem dost odvahy.
Velice děkuji za téma
Právě pro takové holky jsem téma založila
Zkopírovala jsem tam i nějakou výzvu, co jsem vygooglila, aby odvážné spisovatelky poslaly svá dílka. Nejsme přece horší než chlapi-spisovatelé!
Všude samý Viewegh, Hailey, atd. Držím všem pěsti! ![]()
Pisi basne, pribehy, ci svoji autobiografii… je to pro me urcita forma relaxace… ovsem pisi jen, kdyz je nalada, nasilim se nedonutim a nemam o cem psat. Takhle vzdy chytim propisku do ruky, a veskere sve obrazy a slova ve sve hlave vlozim na papir… nepremyslim nad tim o cem nebo co pisi, zkratka jen pisi ![]()
@chatwenna píše:
Ja psala pro jednoho pana, co mel eroticky web eroticky ladene povidky
Nikdy jsem to nikomu nerekla, az ted vam..![]()
Za jednu jsem dostala tisicovku…
Akorat mi na MD nejak dosla inspirace a napady…
@yourlady
Nevim nevim, ale inzerát na nějakém bazaru, kde ani snad není uveden inzerující na mě nepůsobí zrovna věrohodně.
@Tiger-lily píše:
@yourladyNevim nevim, ale inzerát na nějakém bazaru, kde ani snad není uveden inzerující na mě nepůsobí zrovna věrohodně.
tak si vygoogluj něco jiného
vyjelo mi hodně linků, zkopírovala jsem sem jen jeden
hlavně já se ptám spíš na postřehy a zkušenosti uživatelek ![]()
@yourlady
Není lepší než googlení jít po linii známých? Myslíš, že odepisování na tyto vygooglené inzeráty k něčemu povede? Zkoušela jsi to?
@chatwenna Nechtěla bys sem hodit nějakou ochutnávku erotické historky jako deníček?
@Tiger-lily píše:
@yourladyNení lepší než googlení jít po linii známých? Myslíš, že odepisování na tyto vygooglené inzeráty k něčemu povede? Zkoušela jsi to?
neee
ale vím, že třeba tv nova nabízí pozice scenáristům, taky existují další weby nabífdek tvůrčí práce - oni mají zájem hledat nové lidi a nápady a zadávají inzerci. Dělala jsem před mateřskou v PR agentuře a takové inzeráty jsme pro ne zadávali i třeba kamkoliv, do Annonce, na Hyperinzerci, Bazar, no všude možně, tak hledají lidi i malé nezávislé produkce, které pak dodávají svoji práci a svoje lidi televizím. Fakt je ale nejlíp googlit
Určitě kdo bude zájem, tak něco najde. Tuhle diskusi jsem ale založila spíš proto, aby holky psaly, zda píší, co píší a jak jim to jde
ahoooj!
@yourlady
Tak to je třeba zajímavá informace, že to takhle opravdu inzerují.
@Tiger-lily píše:
@yourladyTak to je třeba zajímavá informace, že to takhle opravdu inzerují.
jooo…ale takhle jsme sháněli i technické profese atd. ona se dneska každá inzerce jakožto nabídka práce musí platit, já to nedělala, dělala to kolegyně, ale vzpomínám si, že jsme každý měsíc platili inzertním webům, deníkům a tak za inzerci.ale to už je dávno
zpátky k tématu:tak co, holky, jak jste na to se psaním? hoďte třeba svá dílka do deníčku ![]()