Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud jste si za veskere pujcene penize poridili ten traktor a auto, ktera má nyni ve vlastnictví pritel, tak bych nic neplatila. Pokud tam byla jeste nejaka volna hotovost, kterou jste utratili jen tak, tak z toho bych mu pulku splacela.
Jako je to vsechno jen na jeho jmeno. Nemusite nic. Je to na vas.
@Anonymní píše:
@arinecka jenze on.to bere tak, že to bral v době kdy sme spolu, takže se na tom úvěru musím pry podilet taky
Tak myslet si muze co chce ![]()
Ahoj chci se zeptat. Splácím půjčku k 10. dni v měsíci. Jelikož mi teď chodí nemocenská což je někdy po 20. dni, jde v bance změnit datum splatnosti půjčky?
Za dobu, kterou trvalo založení diskuze, jsi mohla zavolat na infolinku dané banky a mít relevantní odpověď, případně zařízený posun splátek…
@Kristeeeen u jaké banky to máš? U airbank třeba to jde posunout. A jak máš nemocenskou, můžeš zažádat i o odklad na půl roku.
@Veru1987 česká spořitelna. Odklad právě asi nechci, mám půjčku splácet už jen rok tak to nechci posunovat, jen by mi stačilo to datum splatnosti posunout.
@Kristeeeen tam přesně nevím. Ale myslím že u takové banky to zase takový problém nebude. U airbank to jde přímo přes internetbanking. Případně volej na infolinku.
@Veru1987 no já se tam chystám osobně, ale chtěla jsem se jen zeptat ![]()
@Kristeeeen píše:
Ahoj chci se zeptat. Splácím půjčku k 10. dni v měsíci. Jelikož mi teď chodí nemocenská což je někdy po 20. dni, jde v bance změnit datum splatnosti půjčky?
/plně trapně, vím, ale platíš úvěr a jedeš tak na dřen, že čekáš na nemocenskou? Nemáš někde bokem pár tisíc právě pro případ nouze?
@Kristeeeen píše:
@Veru1987 no já se tam chystám osobně, ale chtěla jsem se jen zeptat
Proč osobně proboha? Záležitost, co jde vyřešit za pár minut po telefonu.
@Kristeeeen pokud využíváte IB, tak stačí zavolat na infolinku a oni vám tam zašlou dodatek a nemusíte nikam chodit ![]()