Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: @Lexter nn nerucim…
Pak nevidím důvod k tomu proč bys mu měla něco dávat. Jasně, kdoví co sis za to pořídila ty a jak to tam vlastně máte. Jen dle mého na to nemá z práva nárok. Je to jeho zátěž.
@Anonymní píše:
@Lexter nn nerucim… @Lexter měla. to být pujcka na rekontrukci koupelny, nakonec si za to koupil traktor a auto…já z toho nemela ani korunu…
No tak ho pošli do prdele.
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Jsme s přítelem spolu uz 7 let, před 2lety si vzal půjčku na svoje jméno…kdyz jsem od něj chtěla odejit, tak mi říkal že mu budu muset pulku úvěru dat co si bral…přitom si z toho kupoval traktor a auto. Nejsme svoji, trvale bydliste mám jinde než on, mame spolu 2 děti… ma nárok po mě nějakou částku chtít? Děkuji
Proč bys mu měla dávat polovinu? On ti k odchodu přibalí snad polovinu traktoru a auta? ![]()
@arinecka jenze on.to bere tak, že to bral v době kdy sme spolu, takže se na tom úvěru musím pry podilet taky
@Anonymní píše: @arinecka jenze on.to bere tak, že to bral v době kdy sme spolu, takže se na tom úvěru musím pry podilet taky
Vzal si úvěr na sebe. Zaplatil si z něj věci pro sebe. Snad nechceš abych se opakoval. Já jsem jinak velmi mírný a slušný človíček. ![]()
@Anonymní píše:
@arinecka jenze on.to bere tak, že to bral v době kdy sme spolu, takže se na tom úvěru musím pry podilet taky
Je to zmetek vych. canej. ![]()
@Anonymní píše:
to si myslí blbě ![]()
@Lexter píše:
Vzal si úvěr na sebe. Zaplatil si z něj věci pro sebe. Snad nechceš abych se opakoval. Já jsem jinak velmi mírný a slušný človíček.
Bůh ví, jak to bylo. Já bych nesoudil zase tak rychle. Představ si, že seš s přítelkyní 7 let, máte 2 děti. FInance jsou tak nějak společné, rozhodnete se koupit třeba auto. Peníze nemáte, přítelkyně je na mateřské, takže si půjčku vezmeš ty na svoje jméno s tím, že auto bude vás obou. A budete splácet taky oba. Pak auto za rok zrušíš, ale splátky musíte splácet dál. A za pár měsíců si tvoje přítelkyně najde někoho jinýho, podvede tě s ním a chce odejít se slovy, ať si splácíš dál sám, že ona odchází a dluh jí nezajímá. Pak mi to od ní přijde jako pěknej podraz.
Já neříkám, že to bylo takhle. Jen říkám, že vztahy bývají složitější, zvlášť po sedmi letech společného soužití a dvou dětech. A jak si to tak čtu, mám z toho pocit, že tady to bude složitější, než to na první pohled vypadá.
Mimochodem, tohle je první příklad toho, kdy by se manželství chlapovi (možná) vyplatilo. ![]()
Dobrý den,
Jsme s přítelem spolu uz 7 let, před 2lety si vzal půjčku na svoje jméno…kdyz jsem od něj chtěla odejit, tak mi říkal že mu budu muset pulku úvěru dat co si bral…přitom si z toho kupoval traktor a auto. Nejsme svoji, trvale bydliste mám jinde než on, mame spolu 2 děti… ma nárok po mě nějakou částku chtít? Děkuji