Spláchla jsem prstýnek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11559
21.3.17 20:15

Byt, nebo RD? Ještě může mít odpad nějaký další záchytný prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.17 20:15

Proto prstynky nikdy nesundavam. Ani na koupani, ani na vareni, proste nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.17 20:20
@Ivan PPZ píše:
Byt, nebo RD? Ještě může mít odpad nějaký další záchytný prostor.

byt, panelák…

@magdickakocicka píše:
Proto prstynky nikdy nesundavam. Ani na koupani, ani na vareni, proste nikdy.

no já je nosím jen navenek a manžel ho zase nesmí mít v práci :zed:

• Citovat
  • Upravit
222
21.3.17 20:46

Já jsem měla snubní prstýnek za 78.000 Kč. Tři týdny po svatbě přišla tchýně, že mi udělá peeling rukou a natře ruce nakonec speciálním krémem na změkčení kůže na rukou (ten den si to někde koupila). Před procedůrou jsem si prstýnek sundala, po skončení zase nandala, šla jsem nakoupit do Alberta a tam mi musel někde sklouznout. Ty ruce byli tak hladké, že jsem to ani necítila a to mi zrovna nebyl úplně volný. Prořvala jsem asi týden(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.17 20:50
@ewelinka píše:
Já jsem měla snubní prstýnek za 78.000 Kč. Tři týdny po svatbě přišla tchýně, že mi udělá peeling rukou a natře ruce nakonec speciálním krémem na změkčení kůže na rukou (ten den si to někde koupila). Před procedůrou jsem si prstýnek sundala, po skončení zase nandala, šla jsem nakoupit do Alberta a tam mi musel někde sklouznout. Ty ruce byli tak hladké, že jsem to ani necítila a to mi zrovna nebyl úplně volný. Prořvala jsem asi týden(((
:( ty jo to fakt naštve, to mě mrzí!
  • Citovat
  • Upravit
660
21.3.17 20:52

Může být v sifonu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
21.3.17 21:07

Taky jsem ztratila prstynek, kterej mel pro me velkou hodnotu a dlouho me to stvalo. Pro tebe budiz utechou, ze moje mama ztratila prstynek asi mesic po svatbe (nejspis ho segra snedla, kazdopadne se nenasel) a letos budou mit s tatou 33let vyroci :srdce: neda se svitit, snad ti to prinese stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
21.3.17 21:14
@Anonymní píše:
Holky tak sem to odmontovala, byla tam hrst vlasů ale prstýnek žádný :( možná kdyby tam ty vlasy nebyly tak by zůstal na dně… to mě teda štve :( byla jsem posrraná až za ušima abych to dobře utáhla pořád mi z toho padaly gumičky ale snad ok, je to na pevno tak snad nevytopíme… aspon mela konečně využití čelovka z marťánků :mrgreen:

čelovka z marťánků mě pobavila :lol:, prstýnku je škoda, to je mi Tě líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
22.3.17 07:16

@ewelinka nevím, co koho vede mít jeden prstýnek za tolik peněz!! Otázka je, jestli nálezce vůbec tušil, že má takovou cenu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
22.3.17 07:33
@dedrichov píše:
V sifonu se najde plno věcí, mrkněte tam :kytka:

nam jednou ze sifonu rostla do umyvadla fazole :-) děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
22.3.17 09:34

@kve-tinka
Já jsem byla proti! Šperky nenosím ani jsem po nich nikdy netoužila, raději si za ty prachy zajedu na dovolenou :mrgreen:! Ale manžel na tom trval (je takový snobeček) a koupil ho…
Byl to kroužek z bílého zlata a kolem dokola byli vsazené brilianty…myslím, že si nálezce nechal prověřit cenu, protože to na první pohled nebyla cetka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
22.3.17 09:37

@Pudloslava :lol: Doufám, že jste o ni dobře pečovali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.17 10:11

Taky nemůžu najít svůj zásnubní prsten :( prej byl hodně drahej, vím, kde byl, ale prostě ať hledám, kde hledán, nic :(

• Citovat
  • Upravit
21593
22.3.17 10:17
@Anonymní píše:
Ahoj, vím, že mi s tím nepomůžete, ale snad mi pomůžete alespoň zlepšit náladu.
Měla jsem zásnubní + snubní prstýnek na umyvadle a omylem jsem ten zásnubní spláchla sprchou do odtoku :( je fuč… Manželovi jsem volala a utěšoval mě, ale je mi děsně. Stalo se to ještě někomu? Snubní by byl asi horší, ale ten zásnubní měl pro mě taky hodnotu, nosila jsem je pohromadě.
Ach jo :zed:

taky se mi to stalo, neboj, je na dne sifonu. Az manzel prijde domu, tak odmontujte sifon, bude tam. Zachod by byl horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
22.3.17 10:27
@ewelinka píše:
@kve-tinka
Já jsem byla proti! Šperky nenosím ani jsem po nich nikdy netoužila, raději si za ty prachy zajedu na dovolenou :mrgreen:! Ale manžel na tom trval (je takový snobeček) a koupil ho…
Byl to kroužek z bílého zlata a kolem dokola byli vsazené brilianty…myslím, že si nálezce nechal prověřit cenu, protože to na první pohled nebyla cetka.

Haha, pripomina mi to moje vlastni zasnuby. V kvetnu jsme se spontanne rozhodli, ze v polovine sprna se vezmeme. Prsten jsem na ty 3 mesice nechtela, manzela to nejdriv ani netrklo. Az kdyz se ho nekdo z rodiny zeptal, jaky mi koupil prsten, tak to 2 mesice pred svatbou zacal strasne resit.

Rekla jsem mu opakovane dost durazne, ze na ty 2 mesice je prsten uplna zbytecnost a vyhazovani penez… ale on z toho byl tak spatny, az jsem si nakonec nechala koupit „zsnubni“ smartphone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová