Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@25566 píše:
Dobry den, mela bych zajem o vami nabizene splichone, modrou pistol, zlutou figurku a konika ruzoveho.Mela bych pro vas tri mimone, kazdeho jineho.Mate jeste zajem? Dekuji Martina
@Janna72 píše:
Potřebují dva vezne, mám viz. foto.
Dobrý den, vyměním vězně s pilníkem za zády za mimoně s kytičkou nebo jednookého mimoně s přivřeným okem a založenýma rukama
.
Vězeň s pilníkem = mimoň, co se poťouchle usmívá a jednu ruku má za zády ![]()
(https://www.albert.cz/splichoni?…)
Dobrý den, mám vězně s pilníkem za zády a vyměnila bych za jednorožce ![]()
@25566 píše:
Dobry den, mela bych zajem o vami nabizene splichone, modrou pistol, zlutou figurku a konika ruzoveho.Mela bych pro vas tri mimone, kazdeho jineho.Mate jeste zajem? Dekuji Martina
Dnes nebo zítra půjdu do Alberta, zkusím osahat sáčky a vzít žlutého mimoně a modrou pistoli či jednorožce
.
Po dalších nákupech nabízím na výměnu:
Chybí nám:
Uz jsem je vsechny sehnala. Cekam na posledniho, pokud nedorazi ozvu se. Dekuji Martina
@25566 píše:
Uz jsem je vsechny sehnala. Cekam na posledniho, pokud nedorazi ozvu se. Dekuji Martina
Jé, škoda, že jsem to nevěděla, ohmatávala jsem sáčky, abych natrefila na ty, co Vám chybí
.
Máme na výměnu dva mimoně se založenýma rukama a jednoho jednorožce.
Chybí nám žluťák s foťákem, modrá zbraň, oba vězni a jednooký mimoň s žlutou zbraní.
Příspěvek upraven 19.07.17 v 21:52
Na prvním obrázku jsou šplíchoni, co nabízíme na výměnu, na druhém v kroužku ti, co nám chybí.
@janapavel Pokud souhlasíte, vyměním s Vámi něco za toho se založenýma rukama
. Kdyžtak prosím napište soukromou zprávu.
@PenelopaW Souhlasím, bral bych to žluťáka. Napsal jsem adresu do soukromé zprávy
Ahoj, máme navíc spoustu pistolí a vezňů a potřebujeme vše, co chybí v albu viz foto rovnou 2×, plus ještě 1× toho s velkou černou pistolí a 1× s malou žlutou pistolkou ????
@Andílek13 Ten jednooký vězeň by se nám moc hodil. Máme navíc žlutou pistolku. Vyměníme? Viz soukromá zpráva