Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky, sbíráte někdo s dětmi šplíchoně v Albertovi? Chtěla jsem jich pár pořídit chlapečkovi, protože má rád mimoně, ale zatím to není závislost. Do Alberta pravidelně nechodíme a nemá cenu sbírat celou sadu. Za nákup jsem sice nějaké dostala, ale zrovna ne ty „mimoňské“ (jednorožce, modrou zbraň, celožlutého mimoně s fotoaparátem) - pokud by někdo z Vás sbíral, vyměníte je s námi za mimoně? ![]()
@PenelopaW ja uz mam znamky na dva, ale to se dostava na pokladne? Ja myslela, ze si budu moct vybrat ![]()
@LindaPraha muzete si vybrat jen hrnicek, strikaci mimoni jsou na pokladne
U nas nejsou na pokladne, ale normalne v policich u tech kelimku.
@srpen89 píše:
Rozbalení? protože jinak jsou v pytlíčku, do kterého není vidět.
@srpen89 píše:
nejsou to jen ty sberatelska alba? Protoze i na te sberatelske karte je napsano „k vyzvednuti na pokladne“
Šplíchoni jsou k vyzvednutí na pokladně nebo na informacích, nutno mít tři nálepky. Dostanete sáček, do kterého není vidět a je nafouknutý, takže ani osaháním nelze zjistit, co obsahuje. Sběratelské album a skleničky si člověk vezme v prodejně a na kase zaplatí / u skleničky dá vyplněnou kartičku a doplatí zbytek ceny.
Právě že člověk neví, co dostane, takže kdyby se někomu sešlo víc těch mimoních a chtěl dosbírat sadu do alba, tak nabízím ty tři „nemimoní“
.
Holky dekuju. A ja tady nabadala syna, at si na obrazku vybere
Chce tu zbran
Tak mate pravdu
to co tam dcera videla byly vzorky, ukazky vsech mimonu i nemimonu co se daji ziskat. Dneska jsme vyzvedli prvni pytlicky. Bylo jich 5 a mimon jenom jeden ![]()
@srpen89 Že by ti prevíti z Aholdu schválně dali těch nemimoních figurek víc, protože vědí, že o mimoně je zájem? ![]()
Pamatuju si, že když se sbíraly šmoulí kartičky, v časopisech inzerovali, že bude možné vyměnit si ty, které má člověk navíc, za ty, které mu chybí. A výměna pak probíhala tak, že v určené dny se měli lidé sejít a měnit mezi sebou, což mi přišlo hrozně nedůstojné
. Ať žijí mateřské weby
.
Dnes jsme opět byli na nákupu a mám dva postřehy:
1. Z informací mne hnali na kasu (asi záleží, kdo tam sedí), takže s nákupem a děckem v golfkách jsem musela znovu projít obchodem a na kase figurky vyzvednout. Grrr, nechápu, proč to nemohou dávat na informacích, aby člověk znovu nemusel přes obchod a stát fronty…
2. Sáčky nejsou nafouknuté a osaháním lze odhadnout, jaká figurka je uvnitř. Pokladní mi nabídnul, jestli si chci vybrat nebo mi má dát sáčky on, pak jsme je osahávali na kase, přestože za námi byli další lidi, a doma tak máme jednoho mimoně a holčičku na prasátku (těch je prý docela málo). Takže pokud to půjde, trvejte na tom, že si chcete sáček vybrat samy, a na hulváta si ho osahejte
.
Dnes nákup a čtyři šplíchoni, z toho tři, co už máme. Takže nabízím na výměnu:
Chybí nám:
Dobry den, mela bych zajem o vami nabizene splichone, modrou pistol, zlutou figurku a konika ruzoveho.Mela bych pro vas tri mimone, kazdeho jineho.Mate jeste zajem? Dekuji Martina