Šplíchoni v Albertu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.7.17 09:41

@Adlapadla vymenime za jednookého s prekrizenyma rukama.. Máme zlatého. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
30.7.17 12:23

Máme na výměnu 4 šplíchoně - celého žlutého, s malou pistolkou a se založenýma rukama + tu holčičku na praseti. Chybí nám šplíchoň s kytkou a s velkou pistolí, nemáte někdo prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
30.7.17 18:17

Tak my už sháníme opět jednorožce. Dnes jsme v balíčku měli mimoně s černou zbraní a jednookého vězně s koulí. Popř. pokud už neshání @0077.ivka, mohu někomu nabídnout Agnes na prasátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
30.7.17 18:21

INFO K AKCI ŠPLÍCHONI:

Na informacích jsem se ptala, co se stane s figurkami a pohárky, které si nikdo do skončení akce nevybere za body. Jestli se budou vracet nebo prodávat. Zatím to v Albertu neví, žádné pokyny nedostali, navíc někdy se jim šplíchoni a pohárky posílají mezi jednotlivými prodejnami. Ale řekli mi, že AKCE BYLA PRODLOUŽENA, zatím do 10.8. A minimálně do tohoto úterý by měl platit TÝDEN DVOJITÝCH BODŮ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
30.7.17 18:23

@Princezna456 Dívala jsem se na kelímky a s jednorožcem měli u nás na nejbližší prodejně 1 ks. Napadlo mne zkusit napsat na infomail Aholdu a zeptat se jich, zda by jeden konkrétní pohárek nemohli přetáhnout z jiné prodejny na tu Vaši, popř. jestli budou dělat nějaké směnárny, dokupování pohárků po skončení akce apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
30.7.17 18:25

@Andílek13 Máte ještě navíc jednorožce? Mohal bych vyměnit za mimoně se žlutou pistolkou nebo černou zbraní (ale na toho nevím, zda se mi ještě jedna paní neozve).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
31.7.17 09:17

Psala jsem Aholdu, co se stane s hračkami po skončení akce a napsali mi:

Dobrý den, paní Antonová,  
děkujeme, že jste se na nás s dotazem obrátila. Akce trvá do 1.8. nebo do vyčerpání zásob jednotlivých prodejen. Je tedy pravděpodobné, že pokud zboží na některé prodejně zbyde, bude se i nadále nabízet.  
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.

Váš Albert

Tak nevím, jestli tedy akci prodlužují, když mi nenapsali ani toto. Ale zase si říkám, proč by to na informacích tvrdili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
31.7.17 15:40

Nemáte někdo na výměnu šplichoně? Chybí nám vězeň s jedním okem, navíc máme prasátko, jednorožce a Mimoně s pistolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
31.7.17 16:52

@margaritas Pokud chcete, můžu Vám nabídnout jednookého vězně s koulí za jednorožce :). Napište mi prosím do soukromé zprávy adresu, máte-li o výměnu zájem ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
31.7.17 16:57
@PenelopaW píše:
@margaritas Pokud chcete, můžu Vám nabídnout jednookého vězně s koulí za jednorožce :). Napište mi prosím do soukromé zprávy adresu, máte-li o výměnu zájem ;).

Super, píšu sz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
31.7.17 18:04

Prosím pomůže nám někdo dosbírat. Chybí nám 2× šplíchoň s červenou kytkou a 1 x šplíchoň s černou velkou pistolí. Na výměnu máme spoustu - viz. foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.7.17 18:40

Sháním oba splichone-vezne

Na oplátku mám všechny zbývající se sady. Pokud by je někdo měl - ozvete se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.17 18:40

Dobrý den,
sháním do dvou sbírek tyto mimoně:
2× černobílý s koulí
2× střílecí se žlutou pistolkou černobílého co má dvě oči
modrou pistolku

Marťanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
31.7.17 18:52

@martanka1302 Pokud neseženete jinde, tak šplíchoně se žlutou pistolkou Vám mohu poslat. Když mrknete výše, @Jana35 má některé z těch, co sháníte, taky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.8.17 07:46

Výměna

Dobrý den. Nabízíme na výměnu. Sháníme dvouokého vězně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí