Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adlapadla vymenime za jednookého s prekrizenyma rukama.. Máme zlatého. Děkuji
Máme na výměnu 4 šplíchoně - celého žlutého, s malou pistolkou a se založenýma rukama + tu holčičku na praseti. Chybí nám šplíchoň s kytkou a s velkou pistolí, nemáte někdo prosím?
Tak my už sháníme opět jednorožce. Dnes jsme v balíčku měli mimoně s černou zbraní a jednookého vězně s koulí. Popř. pokud už neshání @0077.ivka, mohu někomu nabídnout Agnes na prasátku.
INFO K AKCI ŠPLÍCHONI:
Na informacích jsem se ptala, co se stane s figurkami a pohárky, které si nikdo do skončení akce nevybere za body. Jestli se budou vracet nebo prodávat. Zatím to v Albertu neví, žádné pokyny nedostali, navíc někdy se jim šplíchoni a pohárky posílají mezi jednotlivými prodejnami. Ale řekli mi, že AKCE BYLA PRODLOUŽENA, zatím do 10.8. A minimálně do tohoto úterý by měl platit TÝDEN DVOJITÝCH BODŮ.
@Princezna456 Dívala jsem se na kelímky a s jednorožcem měli u nás na nejbližší prodejně 1 ks. Napadlo mne zkusit napsat na infomail Aholdu a zeptat se jich, zda by jeden konkrétní pohárek nemohli přetáhnout z jiné prodejny na tu Vaši, popř. jestli budou dělat nějaké směnárny, dokupování pohárků po skončení akce apod.
@Andílek13 Máte ještě navíc jednorožce? Mohal bych vyměnit za mimoně se žlutou pistolkou nebo černou zbraní (ale na toho nevím, zda se mi ještě jedna paní neozve).
Psala jsem Aholdu, co se stane s hračkami po skončení akce a napsali mi:
Dobrý den, paní Antonová,
děkujeme, že jste se na nás s dotazem obrátila. Akce trvá do 1.8. nebo do vyčerpání zásob jednotlivých prodejen. Je tedy pravděpodobné, že pokud zboží na některé prodejně zbyde, bude se i nadále nabízet.
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.
Váš Albert
Tak nevím, jestli tedy akci prodlužují, když mi nenapsali ani toto. Ale zase si říkám, proč by to na informacích tvrdili…
Nemáte někdo na výměnu šplichoně? Chybí nám vězeň s jedním okem, navíc máme prasátko, jednorožce a Mimoně s pistolí.
@margaritas Pokud chcete, můžu Vám nabídnout jednookého vězně s koulí za jednorožce
. Napište mi prosím do soukromé zprávy adresu, máte-li o výměnu zájem
.
@PenelopaW píše:
@margaritas Pokud chcete, můžu Vám nabídnout jednookého vězně s koulí za jednorožce. Napište mi prosím do soukromé zprávy adresu, máte-li o výměnu zájem
.
Super, píšu sz ![]()
Prosím pomůže nám někdo dosbírat. Chybí nám 2× šplíchoň s červenou kytkou a 1 x šplíchoň s černou velkou pistolí. Na výměnu máme spoustu - viz. foto
Na oplátku mám všechny zbývající se sady. Pokud by je někdo měl - ozvete se
Dobrý den,
sháním do dvou sbírek tyto mimoně:
2× černobílý s koulí
2× střílecí se žlutou pistolkou černobílého co má dvě oči
modrou pistolku
Marťanka
@martanka1302 Pokud neseženete jinde, tak šplíchoně se žlutou pistolkou Vám mohu poslat. Když mrknete výše, @Jana35 má některé z těch, co sháníte, taky
.
Dobrý den. Nabízíme na výměnu. Sháníme dvouokého vězně.