Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý hezky den maminky. Chtela jsem se zeptat jestli tu jsou některé z vas, ktere jste si splnily sve zivotni sny az pri materstvi? Myslim tim treba udelat si ridicak, zacit aktivne nejaky sport, zacit se ucit jazyky začít podnikat a podobně. Ja jsem na mateřské a někdy mám pocit že jsou veci které bych si moc přála vyzkoušet ale nejak si říkám že teď jsem matka tak to nejde, znáte ten pocit? Podělte se o své životní příběhy budu moc ráda diky ![]()
Já chci po porodu začít jezdit na koni. Paradox je, že dřív jsem mohla, ale pořád jsem si myslela, že ne a teď když budu mít 2 děti, tak do toho chci jít, konečně.
@Elvic123 Buď v klidu. Až s dětmi jsme se naučila spoustu věcí, třeba ty cizí jazyky. A ne jeden. Všechno jde, když se chce.
S tříměsíční dcerkou jsem si udělala velké A na motorku
teď mám dalšího mrňouska a opět vymýšlím co bych
![]()
Využij toho, máš čas.. ![]()
Já jsem se v mateřství naučila trpělivosti ![]()
A naopak díky mateřství jsem na koni přestala jezdit (svého jsem prodala). Pud sebezáchovy se stal silnějším…
Vzdycky jsem chtela kavarnu tak jsem si v jedne pekne zkusila pri materske brigadu, bylo mi jedno ze za to skoro nic nedostanu a ze to neni v mem oboru, proste jsem chtela delat kafe a slehat mliko a nakladat dorticky
Pri zamestnani bych to nikdy nezkusila
Já jsem si udělala řidičák v mezidobí mezi koncem RD a nástupem do práce ( hledala jsem práci docela dlouho bohužel). Teď během poslední RD hodlám oprasit angličtinu.
@LJTT Jee a muzu se trosku off topic zeptat na Vase dojmy? Take snim o praci v kavarne, dlouhodobe… ale ted s akcnim dvouletakem a novorozenou sestrickou to nedam, musim pockat az trosku povyrostou ![]()
Obecne mam dojem ze mit deti je splneny sen, plus clovek prestane resit nesmysly a jak uz tu nekdo psal, nauci se trpelivosti ![]()
@Zuzee87 no já právě tolik času nemám protože přítel má firmu tak pomáhám ale ráda bych i nejaky čas pro sebe láká mě polodance ale u nás není žádné studio takže spíš asi ty kone
Tak to máte pravdu holky člověku nejak najednou dojdou priority ale nejaky ten čas pro sebe to chce
Ja studium a chystám se na další. Chtěla jsem letos, ale nechám to až na příští rok.
@Helca83 Libilo se mi to prostredi, kvalitni vybaveni, nastavena kvalita (ze to neni vesnicka cukrarna s hnusnym kafem z automatu), vsude vonela kava a zakusky, lidi mily, mohla jsem delat jen 3-4 hodiny/den kdyz jsem mela hlidani. Na plny uvazek bych to delat nechtela, to je treba 13 hodin denne za mizerny penize a dohady s provozni, kamera a nasledne telefonaty majitele at se zensky na place nevybavuji, apod. Po case se tohle clovek dozvi a tim ze jsem tam delat NEMUSELA me to nijak netrapilo. Po vic hodinach uchozene nohy, obcas spalene prsty od horke trysky
Ale jsem strasne rada ze jsem to zkusila, miluju prostredi dobrych kavaren. Pri skole jsem chvili byla v costa coffee ale to neni ono a zakaznici jsou stresari co jim nevadi kafe v kelimku a objednavky u kasy. Cinkani nahrateho porcelanu, to je lepsi ![]()