Splněné sny v mateřství

61
10.2.20 10:14

Splněné sny v materstvi

Dobrý hezky den maminky. Chtela jsem se zeptat jestli tu jsou některé z vas, ktere jste si splnily sve zivotni sny az pri materstvi? Myslim tim treba udelat si ridicak, zacit aktivne nejaky sport, zacit se ucit jazyky začít podnikat a podobně. Ja jsem na mateřské a někdy mám pocit že jsou veci které bych si moc přála vyzkoušet ale nejak si říkám že teď jsem matka tak to nejde, znáte ten pocit? Podělte se o své životní příběhy budu moc ráda diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
806
10.2.20 10:32

Já chci po porodu začít jezdit na koni. Paradox je, že dřív jsem mohla, ale pořád jsem si myslela, že ne a teď když budu mít 2 děti, tak do toho chci jít, konečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.20 10:37

@Elvic123 Buď v klidu. Až s dětmi jsme se naučila spoustu věcí, třeba ty cizí jazyky. A ne jeden. Všechno jde, když se chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.2.20 10:38

@Katka372 Tak to mám stejně kone jsou můj celoživotní sen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
10.2.20 10:41

Psala jsem blog ;)

• Citovat
  • Upravit
4201
10.2.20 10:44

S tříměsíční dcerkou jsem si udělala velké A na motorku :) teď mám dalšího mrňouska a opět vymýšlím co bych :think: :D

Využij toho, máš čas.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
10.2.20 10:44

Já jsem se v mateřství naučila trpělivosti :mrgreen:

A naopak díky mateřství jsem na koni přestala jezdit (svého jsem prodala). Pud sebezáchovy se stal silnějším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
10.2.20 10:46

Vzdycky jsem chtela kavarnu tak jsem si v jedne pekne zkusila pri materske brigadu, bylo mi jedno ze za to skoro nic nedostanu a ze to neni v mem oboru, proste jsem chtela delat kafe a slehat mliko a nakladat dorticky :) Pri zamestnani bych to nikdy nezkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
10.2.20 10:50

Já jsem si udělala řidičák v mezidobí mezi koncem RD a nástupem do práce ( hledala jsem práci docela dlouho bohužel). Teď během poslední RD hodlám oprasit angličtinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
10.2.20 10:54

@LJTT Jee a muzu se trosku off topic zeptat na Vase dojmy? Take snim o praci v kavarne, dlouhodobe… ale ted s akcnim dvouletakem a novorozenou sestrickou to nedam, musim pockat az trosku povyrostou :)

Obecne mam dojem ze mit deti je splneny sen, plus clovek prestane resit nesmysly a jak uz tu nekdo psal, nauci se trpelivosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.2.20 10:54

@Zuzee87 no já právě tolik času nemám protože přítel má firmu tak pomáhám ale ráda bych i nejaky čas pro sebe láká mě polodance ale u nás není žádné studio takže spíš asi ty kone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.2.20 10:56

Tak to máte pravdu holky člověku nejak najednou dojdou priority ale nejaky ten čas pro sebe to chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.2.20 10:57

Tak ten řidičák o tom hodně uvažuji taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
10.2.20 10:58

Ja studium a chystám se na další. Chtěla jsem letos, ale nechám to až na příští rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
10.2.20 11:05

@Helca83 Libilo se mi to prostredi, kvalitni vybaveni, nastavena kvalita (ze to neni vesnicka cukrarna s hnusnym kafem z automatu), vsude vonela kava a zakusky, lidi mily, mohla jsem delat jen 3-4 hodiny/den kdyz jsem mela hlidani. Na plny uvazek bych to delat nechtela, to je treba 13 hodin denne za mizerny penize a dohady s provozni, kamera a nasledne telefonaty majitele at se zensky na place nevybavuji, apod. Po case se tohle clovek dozvi a tim ze jsem tam delat NEMUSELA me to nijak netrapilo. Po vic hodinach uchozene nohy, obcas spalene prsty od horke trysky :-) Ale jsem strasne rada ze jsem to zkusila, miluju prostredi dobrych kavaren. Pri skole jsem chvili byla v costa coffee ale to neni ono a zakaznici jsou stresari co jim nevadi kafe v kelimku a objednavky u kasy. Cinkani nahrateho porcelanu, to je lepsi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí