Splněný sen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
1.7.15 22:06

Tak můj sen byl mít hodně dětí, to už se mi z velké části splnilo…teď ještě tajně doufám, že jednou bude ještě ta holka :lol:
a sny z jinýho soudku, podívat se na Antarktidu, a na jižní a severní pól, to s emi asi nesplní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
1.7.15 22:13

Snažím se, aby každý okamžik mého života dával smysl, možná proto nepotřebuji snít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.7.15 22:17

Měla jsem sen mít spokojenou rodinu. Mám hodného chlapa a bezvadné dítě :srdce:.
Snila jsem, že nebudu žít celý život v rodném zapadákově. S mužem žijeme v domě ve velkém městě.
Snila jsem, že budu nezávislá. No s dítětem to moc nejde, ale podnikám a tam si tu „svobodu“, kdy je vše jen v mých rukách užívám.

Takže ano, pro mě se mé sny staly realitou a jsem za to moc ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.15 22:21

Tak já jsem už od dětství snila o tom, že budu mít dceru. A když se narodil první syn, druhý syn a třetí syn, už jsem ani nedoufala. A nakonec to na čtvrtý pokus vyšlo a mám tu svoji milovanou berušku a tři skvělé kluky k tomu. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
16906
1.7.15 23:30

@Pivonka5 on to zkoušel jen v ZOO, oni už mívají programy, kde může člověk pobýt s vybranými zvířaty, ale zrovna ti lidoopi jsou trošku komplikovaní a já bych je kvůli svýmu rozmaru nerada stresovala. Nemám až tak ráda ZOO a o hodně míň mám ráda cirkusy, nemám v plánu tam svoje dítě vzít, ani babičky naštěstí ne. Čímž se mi možnosti zužují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
2.7.15 00:59

Můj sen už od dĕtství je mít domov = vlastní bydlení, zatím nesplnĕný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.7.15 14:00

@Izzz ok,to chápu.. Ja to taky zrovna moc nevyhledavam, ale tohle mi prislo spis jako zoo. Ja se tam tenkrat ocitla uplne nahodou pracovně, tak vlastne ani nevim, jestli se tam bezne clovek dostane, nebo si to strezi jako soukromi.. Tak drzim palce, at to jednou vyjde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová