Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý večer holky
..
nikdy jsem neměla tolik starostí se spodkem, jako v letošním roce. A aby mi to nebylo líto, tak po měsíci a půl klidu nastoupil asi další nešvar.
Tak nějak jsem si myslela, že jsem těhotná. No, ale dva dny před MS jsem otěhotnět zřejmě nemohla. I když MS byla slabší, test nevyšel, i když tělo se začalo chovat tak, že na všechno má jiný názor. No a dneska se takhle pěkně sprchuji a a při mytí jsem objevila hrudku, která nebyla tvarohovitého charakteru, ale spíš gumového. Opravdu jak guma. A určitě to byla moje výroba. Bohužel se toho objevilo povícero. Necítím žádnou bolest, žádné pálení ani svědění ani nic vůbec… nevíte, co to může být? Docela z toho mám oči přes celou hlavu a nerada bych zjistila, že se ze mě stává továrna na hopíky
díky vše a přeji krásný víkend
![]()
Tak Ti nevim, ale co zajít k dr? pokud nevyrábíš pořád, ale pouze jednorázově, asi to nebude nic vážného… taky asi záleží, jestli to svrbí nebo něco jiného, jakou barvu „hopíci“ mají…
@Proužek Ze me tohle vyjde tak dvakrat do roka. Ma to tak gumovy charakter, ze vubec nechapu, kde se mi to utvorilo
. Nikdy to nedoprovdzi zadne svedeni, ani vytok. Neresila bych to, kdyz to nemas casto.
Hopíci mají takovou fakt světloulinkou nažloutlou barvu… ale teda fakt mě to překvapilo nic jsem necítila.. kromě teda neskutečný bolesti v kříži.. ale to s tím asi nesouvisí
.. i když si furt tak říkám, jestli opravdu nemůžu být těhotná? Ale dělala jsem si test a nic… záda mě teda pekelně bolí v kříži, ovulaci jsem cítila taky znatelně… tak nevím no..