Spodek v pohotovosti

259
5.6.16 00:44

Spodek v pohotovosti

Dobrý večer holky :mavam:..

nikdy jsem neměla tolik starostí se spodkem, jako v letošním roce. A aby mi to nebylo líto, tak po měsíci a půl klidu nastoupil asi další nešvar.
Tak nějak jsem si myslela, že jsem těhotná. No, ale dva dny před MS jsem otěhotnět zřejmě nemohla. I když MS byla slabší, test nevyšel, i když tělo se začalo chovat tak, že na všechno má jiný názor. No a dneska se takhle pěkně sprchuji a a při mytí jsem objevila hrudku, která nebyla tvarohovitého charakteru, ale spíš gumového. Opravdu jak guma. A určitě to byla moje výroba. Bohužel se toho objevilo povícero. Necítím žádnou bolest, žádné pálení ani svědění ani nic vůbec… nevíte, co to může být? Docela z toho mám oči přes celou hlavu a nerada bych zjistila, že se ze mě stává továrna na hopíky :mrgreen: díky vše a přeji krásný víkend :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10055
5.6.16 06:15

Tak Ti nevim, ale co zajít k dr? pokud nevyrábíš pořád, ale pouze jednorázově, asi to nebude nic vážného… taky asi záleží, jestli to svrbí nebo něco jiného, jakou barvu „hopíci“ mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.6.16 07:28

@Proužek Ze me tohle vyjde tak dvakrat do roka. Ma to tak gumovy charakter, ze vubec nechapu, kde se mi to utvorilo :lol:. Nikdy to nedoprovdzi zadne svedeni, ani vytok. Neresila bych to, kdyz to nemas casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
5.6.16 08:30

8o :nevim: zajdi k doktorovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.6.16 21:11

Hopíci mají takovou fakt světloulinkou nažloutlou barvu… ale teda fakt mě to překvapilo nic jsem necítila.. kromě teda neskutečný bolesti v kříži.. ale to s tím asi nesouvisí :D.. i když si furt tak říkám, jestli opravdu nemůžu být těhotná? Ale dělala jsem si test a nic… záda mě teda pekelně bolí v kříži, ovulaci jsem cítila taky znatelně… tak nevím no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí