Nedostanu se do vany, nápad?

Anonymní
4.6.16 22:48

Nedostanu se do vany, nápad?

Za prve se omlouvám za kvalitu kresby, ale můj maličky mobil nerad kreslení :roll:

Mam druhy den po operaci kolene a ohnu ho tak na 30 stupňů. Uz tri dny jsem se nemyla. Je mi ze sebe zle. Dneska je prvni den kdy to mam oficiálně povolené se umýt…teda osprchovat… ALE. Mame jen vanu v maličke koupelne a ja se do ni nemuzu dostat. :,(

Nemáte nekdo zkušenost jak jste to v podobnem případě dělaly vy? Řeším to namocenym ručníkem misto sprchy, ale co si budeme povídat, to je hnus :(

Přístup mam jen z krátké strany vany. Z boku jsou z 50ti procent stoupacky a z 50ti procent prostor sotva na postavení se k umyvadlu a dreni zadkem o vanu.

Pomoc :,(

Chtěla jsem si na hranu vany sednout, nemocnou nohu tam prehodit, sednout si tam na stoličku, prehodit zdravou nohu a hurá.

No ale ja tam tu nemocnou nedám, tak vysoko ji zatim dat neumím a boli to. Na jakkoli manevry tam nemam žadne misto. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27263
4.6.16 22:50

@Krčka manžela/partnera nemáš? Případně kolik vážíš?
Vyřešila bych to opláchnutím u umyvadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.16 22:52

@lleennttiillkkaa no ja věděla, ze jsem tenhle detail zapomněla…mam po dvou porodech a vleklých problémech s kolenem temer 100kg a ač neni manžel zadny Drobek, tak ten tam se mnou opravdu mrsknout nemůže :(

• Citovat
  • Upravit
3451
4.6.16 22:52

A nemá někdo v dosahu sprcháč, že by tě nechal u sebe dočasně sprchovat? Možná je to blbost, nevím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.16 22:53

@lleennttiillkkaa jak to myslíš u umyvadla? Vršek bych pochopila, ale spodek? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.16 22:54

@Verunecka289 nema, vsichni v dosahu jsou vanou posedlí i když ji používají stejne jen jako sprchu :zed:

• Citovat
  • Upravit
12651
4.6.16 22:55

Jako promiň, ale tenhle odtaz mě fakt rozsekal. Jako co máme poradit? Jak se umýt u umyvadla? Techniku mytí u zrcadla? Do vany se nedostaneš, tak holkt hygiena proběhne tak, jak to jde. Nebo fakt nevím, co čekáš :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.06.16 v 22:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
4.6.16 22:55

A co si stoupnout do nějakýho vandlíku, malé vaničky? Že by to pak tvůj vylil a co by šlo bokem vytřel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.16 22:56

Kník fňuk :,(

• Citovat
  • Upravit
6499
4.6.16 22:56

Sedni si na vanu jako na wc a osprchuj si spodek. Něco na styl bidetu. Fakt to jde, aniž bys vytopila koupelnu. Vlasy v umyvadle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.16 22:58

@jessikka tak to potřebuješ k rozsekani docela málo ;-)

Ja taky myslela jako to nebude „psina“ a ono je to… v haji

• Citovat
  • Upravit
6650
4.6.16 22:58

A jste sama, nebo máte někoho kdo vám pomůže? nechodícího tchána jsme sprchovali nad lavorem, který jsme dali vedle vany. Jen to chce hodně dlouhou sprchovou hadici. A hodně dobře sající mop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.6.16 22:59

Bidet doma náhodou nemáte? Ještě mě napadlo takové sedátko do vany, kupují si ho důchodci. Nešlo by něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.16 23:01

@Karleon zkusím to, ale budu se muset asi zajistit nějakým lanem :mrgreen:

Netušila jsem, ze když mam v haji koleno, je nestabilní cele tělo nejen ve stoje a pohyby, které člověk dela denne automaticky a které zdánlivě nesouvisí s kolenem, dela vlastně mimoděk ve spolupráci s kolenem. No uz to vim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.16 23:02

Dekuju vsem za rady. Onoto asi fakt působí smesne, ale ja dneska nad tou vanou skutecne Brecela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex