Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Já nakonec ani spodničku neměla, bylo to v létě. Jěště, že tak, bylo mě horko i bez.
Na to wishi se řiď spíš recenzema, ono se to číslování občas liší
Jasný no jenže sem toho moc nezjistila tabulka velikosti není
vím ze mám s ale nevím jastli mysli s pasu nebo obvod ty spodnice jako ze já bych nejradši xxxxl v tom případě víte ji to myslim ![]()
Jako průměr spodnice?? Jako široká aby dělala co nejvíc objem satu??
Na objem pozor kvuli delce satu ta velka spodnice to hodne zvedne. A podle me mysli obvod pasu. Zkus ji poridit na ceskym bazaru. Me 3 kruhovku usila svadlena.
Jasný budu objednávat az budu mít šaty na sobě vím ze to dost zvedne proto se ptam ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte lidi jdu si pro radu budu si kupovat takovéto šaty viz foto a chtěla bych “princeznovsky styl” jelikož jsem si vybrala spodnicku 6 kruhovou snad tu největší co nabízejí myslíte ze to pujde?a ještě nechápu oni píšou na foto free size ale když dam vložit do košíku napise mě to vyber velikost
Nebo u té druhé je to samé jako u první s až několik xxxxxl Toje jako šířka te spodnice nebo velikost v pasu moc to mu nerozumim
Objednávat budu z wish
Podle me je to v pase univerzalni, na tom obrazku to tak i pisou, pas free size a cm uvadej u sirky a delky. A ty saty objednavas taky z wishe?
@Ivana 85 Nene jako maj je tam taky ale objednávam je prez jednu paní co ma butik
Jo ale Toje jiný druh spodnice kde je free size pošlu ty dvě spolu a tu druhou zvlast
@Ivana 85 Toje jedna a tam nabizej s až xl myslím nic víc k tomu nepíšou ale nevím když píšou free size a pak při dani do košíku je s až xl prave
@Ivana 85 a u tyhle zase je ke každé fotce napsána velikost s m a td ale jak říkám nevím zas jastli mysli pas nebo nadychanost spodnice ![]()
Hele podle fotek bych řekla že je to velikost podle průměru v pase, koukni jak je paní u s hubená a paní u xxl je o dost (nechci aby to vyznělo hnusně) tlustší. Ty spodnicky budou jinak univerzalni
Ahojte lidi jdu si pro radu budu si kupovat takovéto šaty viz foto a chtěla bych “princeznovsky styl” jelikož jsem si vybrala spodnicku 6 kruhovou snad tu největší co nabízejí myslíte ze to pujde?
a ještě nechápu oni píšou na foto free size ale když dam vložit do košíku napise mě to vyber velikost
Nebo u té druhé je to samé jako u první s až několik xxxxxl Toje jako šířka te spodnice nebo velikost v pasu moc to mu nerozumim
Objednávat budu z wish