Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zijeme tu uz osm let, mame zelenou kartu. Prijeli jsme na dva roky, s tim ze to nejak prekousnem, ale zmenili jsme nazor. Moc se nam tu libi. Tak nejak se tu lepe dycha. Kazdy si tu najde to sve, uplne kazdy. Zdravotni pojisteni je fajn, kdyz je dobre. Mam pocit, ze doplacime min, nez bychom doplaceli v CR. Dostali jsme se sem diky manzelove praci, kterou tu dostal a zamestnavatel zaridil vizum. Nevim ani jak jinak by to slo zaridit
Ted uz tu pracuju taky, koupili jsme dum, mame dalsi dite, proste pohoda. Nejradej tu mam prirodu. Jsem outdoorovy typ, takze vyrazim smer Adirondack pokazde, kdyz mam trochu volna…
Byla jsem par měsíců na Aljašce a chvíli na jihozápadě… mě se to tam teda moc nelíbilo, na dovolenou možná, ale žít bych tam nechtěla. Jinak vízum taky zařizoval zaměstnavatel. Co se týče Aljašky, bylo tam spousta čechů, co tam už žili pár let a ti tedy, hlavně v případě zubů raději koupili letenku do ČR a nechali se ošetřit zde, u zbytku USA netuším. Aljaška je ale trochu jiný svět ![]()
Sestřenice tam žila..Líbí se jí tam ale říkala že to rozhodně není,,american dream,,
Každý stát má svoje..A když porovnala péči tak říkala že tady je lepší.
Chicago.
New York. Tady je to tak, kdo se ma dobre, ma se Fakt dobre. My mame oba PhD, takze najit si tu slusnou praci je jednodussi. Mame kus lesa se srubem hned u statniho parku, takzepro me ano, splnila jsem si svuj sen. Kdyz jsem byla tehotna, rodila tu, nasla si bulku v nadru, terapie po porodu, prevencky…Vse jen pausal 20 dolaru…
@Lenka_Hal až trumpova vlada zrusi obamacare bude te populace v USA v haji! ![]()
@136 píše:
@Lenka_Hal až trumpova vlada zrusi obamacare bude te populace v USA v haji!
Tu my nemame..