Měly jsem s mužem problém

Anonymní
10.5.17 18:53

Měly jsem s mužem problém

Měly jsme s manželem krizi, chtěli se rozvádět. Nakonec jsem dala na jeho naléhání a řekla, že to ještě zkusíme. Jenže v době krize a případném hrozícím rozvodu, si dal muž inzerát na seznamku. Přijde mi to jako pěkný podraz, jako že naléhal nosil kytky, dárky, mluvil o tom, jak mne miluje a nechce o mne přijít, co by prý beze mne dělal. bla bla. Teď mi to přijde jako fakt, že bláboly, kecy, lži, hnus. Fuj. Co jako teď mám zase říct dětem, že se rozvádíme, pak že se pokusíme to zachránit, teď že tatínek je hajzl, tak se zase rozvádíme. Chce se mi fakt z toho blé :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.5.17 18:55

Zjistila jsem to dnes. Po tom, co to dáváme již druhý měsíc dohromady. Já nepomyslela na někoho jiného, přišlo mi to nepatřičné, že nemáme ukončeno a rozhodnuto - vztah a proč bych si dávala inzerát. Prvně to pořešit. A pak třeba časem. A to je fakt podraz, to nevydýchám, zuřím.

• Citovat
  • Upravit
10.5.17 18:59

Chlapi takto přemýšlí. Rozvod, tak hned hledají jinou, dělají si zadní vrátka, kdyby to zase „s tebou“ nevyšlo. Proto ty kytky, dárečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
10.5.17 19:01

Nedivim se. Hlavne nedavat dalsi sanci, to by myslel, ze mu projde vse. Klidne zuř, vybrec se z toho a pak jednej.

Příspěvek upraven 10.05.17 v 19:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.5.17 19:03

Proč lži? Třeba je to prostě pragmatik a pro případ, že bys ho odmítla si chtěl najít jinou, aby nebyl sám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.17 19:10

@radkka jako, že vytluče klín klínem.

• Citovat
  • Upravit
49159
10.5.17 19:11
@hudečice píše:
Chlapi takto přemýšlí. Rozvod, tak hned hledají jinou, dělají si zadní vrátka, kdyby to zase „s tebou“ nevyšlo. Proto ty kytky, dárečky.

Nejen chlapi. Kolik žen si nejprve sežene pojistku v dalším muži a teprve pak odchází. Myslím že je tos muži nastejno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.17 19:11

@radkka zajímalo by mne, jak by si tady psala, kdyby si byla ve stejné situaci, jakože je pragmatik, tak je to v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.17 19:12

To pak není láska, ale materiální zajištění, takový lidé neumí být sami a pak je jim v celku jednu, koho si našli.

• Citovat
  • Upravit
20767
10.5.17 19:14
@Anonymní píše:
@radkka zajímalo by mne, jak by si tady psala, kdyby si byla ve stejné situaci, jakože je pragmatik, tak je to v pořádku.

Co ty víš, co jsem zažila? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.17 19:16

@radkka tak píšeš tedy dost divně. Po tom, co jsem zažila, tak to každému okolo přeju.

• Citovat
  • Upravit
20767
10.5.17 19:18
@Anonymní píše:
@radkka tak píšeš tedy dost divně. Po tom, co jsem zažila, tak to každému okolo přeju.

Co to meleš? Možná by ti pomohlo jít se třeba proběhnout, aby tě přešla hysterie. Já ti píšu můj pohled, nikomu nic nepřeju, to fakt nemám zapotřebí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26561

Ja to nevidim tak strasne, jen podal inzerat, kdo vi v jakem pohnuti mysli. S nikym prece jeste nechodil, nespal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607

Jednou jsem se na schůzce přes seznamku dozvěděla, že dotyčný se právě rozešel s partnerkou a ještě se s tím sám nesrovnal.
Inzerát na seznamce měl prý proto, aby si předem zjistil, zda o něj bude do budoucna zájem. Taky pragmatik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
10.5.17 19:19

A proc do toho tahas deti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová