Měly jsem s mužem problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79973
10.5.17 19:20

No tak ten inzerát dal, když jste měli krizi. Ted ji řešíte, požádej ho, at inzerát smaže a jedte dál, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
10.5.17 19:21
@demian píše:
Jednou jsem se na schůzce přes seznamku dozvěděla, že dotyčný se právě rozešel s partnerkou a ještě se s tím sám nesrovnal.
Inzerát na seznamce měl prý proto, aby si předem zjistil, zda o něj bude do budoucna zájem. Taky pragmatik :mrgreen:

Takovych je hromada a maloktery to aspon prizna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.17 19:23

Proč by se do toho neměly děti zatahovat, když se taky jedná o ně a hlavně musí být prvně při rozvodu jasné, kdo je bude mít svěřené do péče. Ty bys je adam75 ani neseznámil se situací, co se děje a bum dětičky říká tatínek - budete od zítra beze mne, taky dost necitlivé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.17 19:25

Muž se vůbec nepřiznal. Zjistila jsem to, když mi to brácha na seznamce ukazoval.

Až se uklidním muže se zeptám, pokud bude zapírat, je to křivák. Pokud ne, tak uvidím, jak se k tomu vyjádří.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.17 19:27

@radkka taky ti píšu svůj pohled. A vůbec jsem tě přitom neurážela. Každý má svůj názor, ale ne každý umí přijmout i protinázor bez toho, aby toho dotyčného neurazil. Taky si koukám formát charakteru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.17 19:31

@Lenka_Hal co mi zaručí, že už s někým nebyl? Asi nikdo. Ale měl mi říct hned pravdu, jo měli jsme krizi a já si podal inzerát, protože jsem to chtěl zkusit, jestli bude o mne zájem v budoucnu, jak píše „demian“

• Citovat
  • Upravit
408
10.5.17 19:32
@Anonymní píše:
Proč by se do toho neměly děti zatahovat, když se taky jedná o ně a hlavně musí být prvně při rozvodu jasné, kdo je bude mít svěřené do péče. Ty bys je adam75 ani neseznámil se situací, co se děje a bum dětičky říká tatínek - budete od zítra beze mne, taky dost necitlivé.

Deti by se do toho mely hlavne zatahovat az bude vse jasne (taky podle toho kolik jim je), ne jim chvilku tvrdit ze se rozvadite, pak zase ze ne, a pak zase ze jo, hlavne je nezatahovat do zadnych vasich hadek, to je asi ta nejvetsi sobeckost. Mate si to vyresit vsechno s manzelem sami nejdriv.. Znam z vlastni zkusenosti, moji rodice v tomhle nebyli zrovna ohleduplni a nesnasim to dodnes, takove jednani…

Jinak samozrejmne nerikam ze podat si hned inzerat je v poradku, ale snazila bych se to vyresit nejak normalne. Kazdy nekdy udela v afektu nejakou vec, kterou tak nemysli. Treba si ani nikoho hledat nechtel a udelal to vice mene jenom z nejakeho trucu.. Nejlepsi je si s nim o tom promluvit a potom jednat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.17 19:35

@Krtiinka řešili jsme rozvod a na sociálce už byli s dětmi. Pak jsem po naléhání ustoupila a řekla tedy dobře, já to ještě zkusím a hlavně musela jsem to všechno pak říci na sociálce a stáhnout rozvod. Jak jsem do toho neměla nezatahovat děti. Tak jsem ucouvla. Ale žádný inzerát jsem si nepodala, žádnýho jinýho nesháněla.

• Citovat
  • Upravit
21311
10.5.17 19:42
@Anonymní píše:
@Krtiinka řešili jsme rozvod a na sociálce už byli s dětmi. Pak jsem po naléhání ustoupila a řekla tedy dobře, já to ještě zkusím a hlavně musela jsem to všechno pak říci na sociálce a stáhnout rozvod. Jak jsem do toho neměla nezatahovat děti. Tak jsem ucouvla. Ale žádný inzerát jsem si nepodala, žádnýho jinýho nesháněla.

Ale nemusíš jim snad líčit detaily. Proste mama s tátou jdou od sebe. Podrobnosti typu seznamka tatínka jsou věc dospělých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.17 19:45

Dětem jsem detaily neříkala - seznamku jsem objevila díky bratrovi dnes. A budu to řešit pouze se svým mužem. Jak zareaguje uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.17 19:47

Děti v tom jsou taky, jenže se jim neříká všechno. Jak si na to přišla tichošlápek, to by mne zajímalo, že jim říkáme detaily :nevim:

• Citovat
  • Upravit
101606
10.5.17 19:48
@Anonymní píše:

Aha, takže když ty podáváš žádost o rozvod a taháš děti po sociálce, to je v pořádku, ale když on tou dobou podá inzerát na seznamku, tak to je druhá světová :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.17 19:54

Rozvod jsme podali společně. A pak, že to zkusíme znovu s čistým štítem. Čistý štít to tedynení, když se mi lže. A druhá světová to není, jenom pravda. Zajímalo by mne, kdybych si začala hledat chlapa, tak bych byla mrcha, že jsem se jednoho právě zbavila a druhého naháním.

• Citovat
  • Upravit
408
10.5.17 19:57
@Anonymní píše:

Jak rikam, kazdej ma jiny myslenkovy pochody a mohl to udelat v nejakem afektu, tim se ho v zadnem pripade nezastavam, jenom rikam, ze v prvni rade je potreba si o tom promluvit a pokud s nikym jinym nebyl, tak se to urcite da prekousnout.. pokud mu teda veris, jestli ne, tak to uz je pak tezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
10.5.17 20:00
@Anonymní píše:
Rozvod jsme podali společně. A pak, že to zkusíme znovu s čistým štítem. Čistý štít to tedynení, když se mi lže. A druhá světová to není, jenom pravda. Zajímalo by mne, kdybych si začala hledat chlapa, tak bych byla mrcha, že jsem se jednoho právě zbavila a druhého naháním.

V čem ti lže? Pokud je inzerát na seznamce z doby před čistým štítem, tak jaká lež…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová