Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějak té snaze o srovnání vztahu nevěřím. Spíš mám dojem, že jsi rozhodnutá.
A k otázce. Těžko zjistíš, jestli už s někým něco měl nebo ne. Ale věř mi, že když na něj vletíš s tímhle dotazem a ještě dodáš a chci pravdu, s kým jsi byl, tak pokud je to normální chlap, tak ti odpoví jo, měl jsem autobus roztleskávaček, všechny!
A nevím proč jste na sociálku museli děti vláčet. jsou malé, o tom, s kým budou, nerozhodují. nejdřív si ujasněte vztahy a pak plet dětem hlavy.
@Anonymní píše:
@radkka taky ti píšu svůj pohled. A vůbec jsem tě přitom neurážela. Každý má svůj názor, ale ne každý umí přijmout i protinázor bez toho, aby toho dotyčného neurazil. Taky si koukám formát charakteru.
A někdo nesnese raněné ego…
Možná by ti neskodilo pořídit si boxovaci pytel a mlátit do něj dokud se neuklidnis a nezacnes racionálně uvažovat.
Asi ne, asi to od něj není úplně fér, ale ty taky nejednáš moc fér. Cele to vyzniva tak, že jsi to ty, kdo se chce rozvádět a nechala jsi se prosit a přesvědčovat, abyste to spolu ještě zkusili. Ted jsi tedy laskave stahla zadost o rozvod a cekas jako vceli kralovna, ze kolem tebe bude skakat - to on chce prece zachranu vase manzelstvi, ty ne, ty jsi nad veci. Co jsi ale pro vaše manželství udělala ty, ze mu ted vycitas podaný inzerát a přitom ani neznas jeho pohnutky a co ho k tomu vedlo.
Proč do toho zatahujes děti a děláš jim v hlavickach guláš to tedy taky vůbec nechapu.
Milá zakladatelko, nechápu proč zakládáš diskuzi, když ses očividně sama předem rozhodla, že chceš rozvod a teď tady útočíš skoro na všechny, kteří byli ochotni ti poradit. ![]()
Zřejmě máš pravdu, možná ten inzerát nestáhl, protože na něj zapomněl. A možná mi to ani nechtěl říkat, že by se bál