Společné bydleni s matkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.7.17 21:42

Nevim, na co se presne ptas, ale moje rada zni: odstehuj se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18117
11.7.17 21:52

Jestli se jeho matka takto chová, tak se odstěhuj. A jinak trocha gramatiky - s ní a s tím se píše zvlášť, ne dohromady, nedá se to po tobě moc číst :)

Příspěvek upraven 11.07.17 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
11.7.17 21:52
@Anonymní píše:
Ahojte již 4 měsice bydlim u přitele s jeho matkou byt je přitele. on a jeho matka mi ze začatku řikali že at to beru tak že už jsem tam doma. Bohužel jeho matka na mě žarli syna má jako partnera. A když snim mluvi tak mi řika že ať se misto ni věnuje návštěvě 8o což když mě ona každé ráno zdraví tak povidá zdravim našeho hosta co stim už tam podle ni nejsem doma. Mám. sni i neshody :oops:

Mohu se zeptat, kolik ti je let, a kolik je je tvému příteli? A proč se neodstěhuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
11.7.17 21:54

Bydlení s rodiči je vždy velký problém, ať jsou rodiče fajn, zdá se, že by mělo vše fungovat, nebude…Takže pokud to jde, odstěhuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.7.17 21:55

Myslim, ze by si tohle meli vyrikat hlavne oni, resp. tvuj partner by mel matce rict, ze ty tam host nejsi (pokud to tak opravdu bere) a kdyz ti jeho matka zas rekne neco o hostovi, mel by se te zastat a zopakovat to, samozrejme nejak mile („ale maminko, vzdyt ona tu uz neni jen host“). Promluv si s partnerem co ti vadi a proc ti to vadi a jak te bere on, ci jako hosta nebo jako nekoho, kdo tam bydli jakoby naporad. Pokud to druhy, tak at te podpori a s mamkou to probere viz vyse psane. Pokud te precijen bere jako hosta (at uz ze zacatku rikal cokoli), tak fakt nevim, snad asi vymenit partnera nebo bydleni.. Jinak by me zajimalo, proc bydli s mamkou, bud je to mamanek a nebo asi nejaka financi stranka/maminka je nemocna nebo tak neco, kazdopadne se zda, ze se „tchyne“ asi nezbavis, takze zvaz, jak moc ti ona vadi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
11.7.17 22:00

Byt je přítele. Proč tam bydlí maminka? Bydlí tam dočasně (např. po rozvodu, nemoc…) nebo na pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.7.17 22:01

Ani za nic bych nebydlela s matkou a už vůbec ne s partnerovo :zed: odstehuj se, to je jediné řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15142
11.7.17 22:12
@Anonymní píše:
Ahojte již 4 měsice bydlim u přitele s jeho matkou byt je přitele. on a jeho matka mi ze začatku řikali že at to beru tak že už jsem tam doma. Bohužel jeho matka na mě žarli syna má jako partnera. A když snim mluvi tak mi řika že ať se misto ni věnuje návštěvě 8o což když mě ona každé ráno zdraví tak povidá zdravim našeho hosta co stim už tam podle ni nejsem doma. Mám. sni i neshody :oops:

Takové soužití nemá smysl, píšeš že byt je přítele, on musí rozhodnout jestli bydlet s tebou nebo maminkou, dohromady to nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
11.7.17 23:13

Ona se neodstehuje ani nenapise duvod. viz jeji predchozi diskuze

• Citovat
  • Upravit
1057
12.7.17 12:07

@blabla123 jaká diskuze? Jak je anonymní tak se to špatně hledá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
12.7.17 15:06
@luloinka píše:
@blabla123 jaká diskuze? Jak je anonymní tak se to špatně hledá :oops:

Řekla bych, že je to tuta:
https://www.emimino.cz/…ne-o-290912/

Těch diskuzí je zde více, prý s ní jela i na dovolenou… :zed: Ona nechce radu, jelikož rad měla dost. A neodstěhuje se.

• Citovat
  • Upravit
2997
12.7.17 15:11
@BloomingGorgeous píše:
Nevim, na co se presne ptas, ale moje rada zni: odstehuj se!

Tak tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
12.7.17 15:59
@Anonymní píše:

Maminka pritele si to asi rychle rozmyslela, promluvila bych si s pritelem. Kdyz je byt jeho, tak ma asi rozhoduji slovo on, taky zalezi taky jak dlouho spolu jste, proc bydli s mamkou atd atd, promluv si s pritelem. Pokud bych videla, ze to stejne nikam nepovede, tak bych se odstehovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová