Společné bydlení s rodiči...
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky z Ostravy a blízkého okolí, pokec, poradna, drbání ...prostě dřisty, kterým chlapi nerozumí. Až nás bude více, uděláme srazík :-D
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Společné bydlení s rodiči...
zdravím všechny maminky, jak jste na tom s bydlením?Bydlí některé z Vás společně v domě či bytě s rodiči či tchánem a tchýní?Pletou se vám do života?Mám tento problém tak mne zajímají reakce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky tak to je přesně můj problém
Tchýni mám „bezvadnou“ .Jak tu budeš písni mi zprávu a pokecáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, společné bydlení s rodinou od manžela jsem musela trpět cca 5 let. Naštěstí jak jsem otěhotněla, začali jsme bydlení řešit. A z porodnice jsem jela rovnou do nového.
Po mých zkušenostech nikomu společné bydlení nedoporučuji… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
už skoro 3 roky bydlíme s rodiči přítele v domku. Oni dole, my nahoře. Zatím máme jeden vchod, ale už na jaře se MUSÍ udělat dva oddělené vchody, at si nelezeme navzájem do soukromí.
U nás je to jak kdy. Většinu času je klid, vídáme se jen když přijdeme domů z práce a v létě na zahradě, ale tak jednou do roka se se skorotchýní pohádáme do „krve“ a to opravdu fest, a pak je tak rok klid ![]()
Nicméně se trošku obávám doby, kdy se nám zadaří mimi a budu doma celé dny a s tchýní pod „zadkem“. Ale já se nedám, takže má smůlu. ![]()
Ale přiznám se, že podruhé už bych do takového bydlení nešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHOJ
Přidám se, jen krátce.Vdala jsem se a s tchýní a tchánem jsme bydleli 6 let ,bylo to neůnosné nedělalo to dobrotu ,exmanžel odmítal jakékoliv stěhování a tak jsme si chtěli RD kde jsme bydleli nadstavit o jedno celé podlaží no ,ale pak jsme se hádali všichni dohromady kvůli pitomostem,jemu se už nechtělo na baráku makat,nějak zlenivěl a láska opadla ,byl pak vic v hospod než doma ,neměla jsem zapotřebí toto snášet tak to vzdala.Nyní jsem 6 let s nynějším mužem máme dvouletého prcka a vlatní byt
a vše je naprosto ůžasné!!!!!
NEDOPORUČUJI BYDLET S RODIČI SVÝMI ANI OD MANŽELA ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky.Já bydlím s rodiči, protože jsem zůstala s malým sama a někdy je to fajn, ale docela ráda bych měla svůj klid, někdy je to neúnosné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
tak i já přidám svou zkušenost ![]()
Bydlíme s manželem a jeho rodiči už asi 2 roky. Vše máme vlastní, i vchod. Už skoro rok moje tchýně hlídá bratrovi manžela (tedy svému 2 synovi) jejich dceru. Jeho žena chodí už od 15 měsíců jejich dcery do práce na částečný úvazek, takže je tady 3 týdně (po, út, čt), někdy tady spí i dvě noci, aby si pro ní každý den nemuseli jezdit. Nám se letos v květnu narodila dcera a od té doby tohle hlídání vnímáme jinak
Tchýně i tchán jsou jinak suproví, ale někdy jsou až moc hodní. Bohužel že od nich ze zdola všechno hodně slyšet, takže když já dávám malou spát vždycky trhnu hrůzou aby mi ji nevzbudili a párkrát se tak stalo. Už jsme je žádali, aby tady byla jen pokud je to nutné nebo pokud je oni požádají o hlídání, ale je tu vlastně pořád. Nevím proč mě to tak rozčiluje, ale prostě chci klid pro svojí dceru. Jinak pro obě vnučky dělají všechno stejně. Co si o tom myslíte? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, s manželem jsme bydleli v bytě, ale časem jsme se přesunuli do rodinného domu , kde teď nějak přes rok bydlíme společně s mými rodiči. Bylo to především proto, že rodiče mám starší a dům na ně byl velký. Abych pravdu řekla, tak ze začátku jsem z toho měla obavy, především z toho že manžel je občas tvrdohlavý stejně jako můj otec. Musím ale zaklepat a po roce společného soužití si myslím nemůžeme stěžovat. Nemáme bydlení úplně oddělené, ale pokud nechceme tak se nevidíme. Občas mi rodiče lezou na nervy, ale jinak jsem spokojená
hlavně co se týče hlídání pro malou. Nezneužívám toho, ale pokud si potřebuji odskočit na nákup a malá spinká tak je to pro mě velká výhoda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…u nás se pár věcí zlepšilo za ty 3roky co bydlíme s přítelovými rodiči…alespoň už mi do všeho nekecají..ale soukromý nemám vůbec žádné, ví o všem kde se hnem co děláme…máme společnou chodbu, schodiště…z chodby vedou jedny dveře k nám do obýváku a druhé do deětského pokoje, takže jelikož chodí snad 20krát za den nahoru dolu tak nás mají pořád na očích…dveře nezavírám kvůli malého, lítá z pokoje do obýváku takže by to nemělo smysl…mám rodiče svého přítele ráda, ale když vemu vpotaz kolik mě to stálo nervů a hádek…pořád bych si přála abysme bydleli s přítelem jako rodina sami, třeba i v bytě…bez zahrady bych se klidně obešla, hlavně mít svůj klid a soukromí…navíc přítel se svými rodiči nevychází a na baráku nehne ani prstem…což mě štve:-(…jsem zvědavá jak tohle dopadne… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- mishacz , 1.9.24 11:16
- kataamata , 23.8.24 15:34
- Kate12345 , 25.4.22 17:54
- Týnnie7 , 7.11.20 00:34
- Verunda90 , 16.6.20 11:01
- Vandickka , 10.2.20 14:26
- matfil , 28.10.19 08:36
- luscil , 21.10.19 16:05
- kenystax , 13.7.19 05:38
- 54ika , 18.10.18 14:15
- lampicka11 , 10.8.18 12:15
- semto , 28.6.18 00:00
- Rachelkaaa , 12.6.18 14:04
- Quinn7 , 11.5.18 09:53
- myška000 , 5.4.17 12:07
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Zvlastni pocity v 38tt. Je to normalni?
- 20.5.26 12:05
- Pitřice
- 2
Zánět středního ucha - miminko 7měs
- 20.5.26 12:30
- Okta
- 2
Trhání sedmiček - vytrhnout je, i když...
- 20.5.26 10:11
- BohunkaP
- 3
6., 7. nemoc - jistota bude až se syn osype?
- 20.5.26 12:02
- citlivaduse
- 3
Maskulinní muž - ano nebo ne?
- 20.5.26 12:34
- pisisvori
- 28
Přítel lže, ztráta důvěry...mám zůstat?
- 20.5.26 12:30
- Šmoulice
- 22
Eri beach and village, Kréta - prosím o radu
- 20.5.26 11:10
- Anonymní
- 7
Předbíhání ve frontě v LIDLu
- 20.5.26 12:34
- schnulla
- 50
Vykašlávání krve - je to ok?
- 20.5.26 11:53
- alialiali
- 27
Předčasné ukončení stavebního spoření
- 20.5.26 10:29
- cecetka
- 8
Nové příspěvky
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 20.5.26 12:45
- Nimie
- 490
Přechýlení - ová u dcer. Je to už přežitek?
- 20.5.26 12:45
- Pučálkovic.Amina
- 86
KET a 10tý den - test negativní/krev...
- 20.5.26 12:44
- Lucie 324
- 5
Milenky sem nová diskuze
- 20.5.26 12:44
- Adull
- 106396
Přibírání v 19. týdnu těhotenství: Jak...
- 20.5.26 12:43
- mrsrestarick
- 4
IVF/KET 2025
- 20.5.26 12:43
- Lucinta
- 9887
Přítel lže, ztráta důvěry...mám zůstat?
- 20.5.26 12:42
- pisisvori
- 23
Benefit Investment, máte někdo zkušenost?
- 20.5.26 12:41
- Anonymní
- 11
Maskulinní muž - ano nebo ne?
- 20.5.26 12:40
- Silverine247
- 29
Chodíte preventivně na sono prsou?
- 20.5.26 12:39
- KáťaKašpi
- 29