Společné výlety ve třech

91
27.7.18 14:44

Společné výlety ve třech

Ahojte zajimal by mě váš názor Žiju s přitelem ale je fixovany na matce a ona na něm. Ona žije se svoji matkou denně si musi volat a navštěvovat se Ja to dokážu pochopit. Ale musim v tom figurovat I ja že se přitel dožaduje abych ji navštěvovala taky skoro denně nemám sni moc dobre vztahy. A proto reakce když ji takhle často vidám jsou bouřlivé hněv a uzkost. Už jsem to přiteli vysvětlovala že ja ji takto často, vídat nechci, ale nechápe proč, Třeba I ty vylety je horko krasně ja mam sve dny a musime všichni 3 k vodě. Z toho ja se nemužu koupat a musim na ně 2 koukat jak se spolu cachtají a ja jim na břehu hlidam věci je pravda, že to dam pak přiteli pořadně sežrat, jsem nepřijemna a pak mě to mrzi Jak to vidite vy nebo mám ubrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
27.7.18 14:46
@Olkipe píše:
Ahojte zajimal by mě váš názor Žiju s přitelem ale je fixovany na matce a ona na něm. Ona žije se svoji matkou denně si musi volat a navštěvovat se Ja to dokážu pochopit. Ale musim v tom figurovat I ja že se přitel dožaduje abych ji navštěvovala taky skoro denně nemám sni moc dobre vztahy. A proto reakce když ji takhle často vidám jsou bouřlivé hněv a uzkost. Už jsem to přiteli vysvětlovala že ja ji takto často, vídat nechci, ale nechápe proč, Třeba I ty vylety je horko krasně ja mam sve dny a musime všichni 3 k vodě. Z toho ja se nemužu koupat a musim na ně 2 koukat jak se spolu cachtají a ja jim na břehu hlidam věci je pravda, že to dam pak přiteli pořadně sežrat, jsem nepřijemna a pak mě to mrzi Jak to vidite vy nebo mám ubrat

Pokid není příteli 10, tak bych zdrhala. Vztah k matce by měl mít muž dobrý, ale vocamcaď pocamcaď. Ano, vyvézt maminku někam ven, ale pokaždé s vámi? Kdybych menstruovala, nechala bych je jet samotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.7.18 14:48

Nevím, proč by ses nemohla koupat při svých dnech?A jestli tvůj přítel lpí na mamince, tak pryč, to jiné nebude…nakonec se spinkou oba dva proti tobě, protože to pak „chudáčkovi“ dáváš doma sežrat :lol: vtipné, nevím proč s ním jsi není to chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
27.7.18 14:49

Nemám takové ty výkřiky „ihned ho kopni do zadku“ ráda, ale tady ti fakt radím, abys dost přehodnotila, zda s ním chceš zůstat. Pokud je teda příteli více než 15 let.

• Citovat
  • Upravit
364
27.7.18 14:57

Prosím tě,tak tam přece nechoď.Třeba z dobré vůle občas,ale proč se pak hádat s přítelem.Nedávej mu to sežrat…pořádně si o tom promluvte a ty buď zůstaň doma,nebo si udělej svůj program.S maminkou nehneš,s přítelem také ne…tak proč se vztekat.Pokud to přítel nepochopí,/nebo nedej bůh-tchýně/tak si dělej svůj program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.7.18 14:59

slečna píše, že s ním žije…nebude jim 15 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.18 15:00
@Biancca píše:
slečna píše, že s ním žije…nebude jim 15 :lol:

Tak jasně, ale dneska je mládež dost oprásklá a tahá si do dětakého pokojíčku „přítele“ brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.7.18 15:03
@Russet píše:
Tak jasně, ale dneska je mládež dost oprásklá a tahá si do dětakého pokojíčku „přítele“ brzo.

Já pochopila z úvodního příspěvku, že ona žije s přítelem a přítelova maminka se svojí maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.18 15:09
@Russet píše:
Tak jasně, ale dneska je mládež dost oprásklá a tahá si do dětakého pokojíčku „přítele“ brzo.

Vždyť jo, tady je maminka s maminkou a oni dva zvlášť. Reaguju na to, že někteří začínají přítelovat hodně brzo. Takže klidně v patnácti by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
27.7.18 15:10
@Olkipe píše:
Ahojte zajimal by mě váš názor Žiju s přitelem ale je fixovany na matce a ona na něm. Ona žije se svoji matkou denně si musi volat a navštěvovat se Ja to dokážu pochopit. Ale musim v tom figurovat I ja že se přitel dožaduje abych ji navštěvovala taky skoro denně nemám sni moc dobre vztahy. A proto reakce když ji takhle často vidám jsou bouřlivé hněv a uzkost. Už jsem to přiteli vysvětlovala že ja ji takto často, vídat nechci, ale nechápe proč, Třeba I ty vylety je horko krasně ja mam sve dny a musime všichni 3 k vodě. Z toho ja se nemužu koupat a musim na ně 2 koukat jak se spolu cachtají a ja jim na břehu hlidam věci je pravda, že to dam pak přiteli pořadně sežrat, jsem nepřijemna a pak mě to mrzi Jak to vidite vy nebo mám ubrat

Tak berte s sebou i tvoji mamku a spolecne ji denne navstevujte treba ho to taky prestane bavit :lol:
Ale jako uprimne, umis si predstavit, ze s nim mas deti? To by bylo peklo.. Urcite bys chtela vylety, dovoleny atd. Jen ty on a vase dite.. A je jasny, ze on by to bez maminky nedal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
27.7.18 15:17

s mamánkem se moc žít nedá…je tam velká konkurence… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
27.7.18 15:21

A víte, co by mně vadilo nejvíc? Že ten kluk/muž nemá potřebu se mnou trávit víc času jen ve dvou. Výlety jsou pro mě takový speciální čas, člověka tak neruší povinnosti, dá se hezky povídat… A do toho matka. :mrgreen: Mám s manželovou maminkou hezký vztah, ale i tak by mi takový režim vadil. Mám ráda soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
27.7.18 15:25

Musim nesouhlasit! Muj muz byl mamanek silenej, ja prijela po mesici za nim a meli jsme jeho rodice vecne jako vocasky. Nemohli jsme se nikam hnout, aniz bysme je nemeli za zazadkem- vzdycky to byla tchyne iniciativa. Vecne proti me zbrojila, vozila se po me a delala naschvaly. Kdyz jsme se pak sestehovali s muzem, tak to vsechno videl s odstupem a z jinyho uhlu a postupne jsem si ho pritahla k sobe. Ovsem byly okamziky, kdy jsem to chtela vzdat s tim, at trda do smrti zije se svou matkou. Cesta to byla opravdu velmi velmi narocna! Pokud si myslis, ze ti to za to stoji, tak to proste prekousej a vydrz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.7.18 17:48

A ty nemáš svůj mozek nebo jsi nesvéprávná? Jinak nedokážu pochopit to tvoje musím. Nemusíš, ale asi chceš když si to nedokážeš vykomunikovat s partnerem. Jinak tedy takovou partii aby člověk pohledal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
27.7.18 18:00

@Olkipe Těžko říct, jestli se to zlepší. Příteli bych důrazně vysvětlila, že nechceš navštěvovat jeho mamku denně, že máš i své plány a že by jsi ráda podnikla i něco jen s ním. Ono se těžko soudí, když nevím proč je na ní tak fixovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí