Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Dobrý den,
Chci se zeptat na Vaše zkušenosti se společností Ferratum. Mám predschválenou půjčku na 10 000 Kč. Ptal jsem se, jak to funguje na jejich lince. Takže jako první prý zaplatím kolem 1500 Kč, jako první splátku. A pak každý měsíc se tato splátka prý ponižuje. Celkem bych měl tak splatit kolem 14 000 Kč. Splátky by byly na 12 měsíců.
Přitom si mohu zadat termín další splátky.
Já mívám výplatu kolem 17 v měsíci. Občas, když to vychàzi na víkend, tak je to o něco později. Proto jsem si zadal termín další splátky raději k 31. v měsíci.
Jaké jsou Vaše zkušenosti a dá se tomu, jak mi to řekli na informace věřit???
Děkuji za zpětnou vazbu.
Tak jsem si dal
Nejakym zpusobem s tebou uzavrou smlouvu, poslou ti text mailem a ty zadas sms kod nebo nejakym podobnym zpusobem. Taky by ti meli poskytnout predsmluvni informace a text vseobecnych obchodnich podminek a radne proverit tvou uveruschopnost, tedy overit tve prijmy a vydaje. Coz teda tyhle spolecnosti moc nedelaj, protoze vydelavaj na tech, co splacej a to ze pozdeji u par lidi soud prohlasi smlouvu za neplatnou, se jim porad vyplati. Vim, ze se na to neptas, ale mne by za to tech 10tisic nestalo.
Ferratum Credit - vychází z předpokladu, že úvěr ve výši 20 000 Kč je čerpán okamžitě v plné výši a splácen ve 12 stejných měsíčních splátkách ve výši 2 993,29 Kč. Pevná roční úroková sazba činí 146,95 %. Poplatky spojené s úvěrem: měsíční poplatek za vedení účtu 0 Kč, náklady na elektronickou distribuci výpisů 0 Kč. RPSN činí 299,98 % a celková částka splatná spotřebitelem je 35 919,48 Kč. Příklad vychází z předpokladu, že úvěr je splácen včas.
Čteš pozorně ty úroky??? To je šílené…
Co více dodat… nic o snižování splátky… dle mě za 10tis za rok zaplatíš 18tis… nemůžeš si těch 10 vydělat někde na brigádě raději???
Jelikož ty zlodějský podmínky mají veřejně napsaný, tak se tomu věřit dá. Oni taky necili na lidi co si to umí přečíst a pochopí to.
Jinak hodně ti taky řekne:
Službu poskytuje Multitude Bank plc Adresa: ST Business Center 120, The Strand Gzira, GZR 1027, Malta. Registrační číslo: C- 56251
Díky za zpětnou vazbu. Já pracují v gastronomii, kde jsme teď měli mrtvé období.
Od dubna zase nastupují, příjem mám solidní.
Pešek je v tom, že peníze potřebují akutně.
Jsem na UP a to, jak se někdo dozví, tak Tě na žádnou brigádu nevezme, má strach z kontrol a já bych zase musel vracet podporu, kdyby se to domákly.
Mám 4,5 roku po insolvenci, takže do banky jít nemůžu.
Proto zbývají nebankovní společnosti, kde všude za těch 10 000 Kč 18 dáš.
Proto se ptám na to Ferratum, kde mi řekli, že bych za 12 měsíců splatil 14 000 Kč, tím, že se splátky po první zhruba 1500 Kč snižují.
Prostě, že zaplatím po roce 14000 Kč
4,5 roku po insolvenci a chce si půjčit u lichvářů. Někdo se holt nepoučí nikdy. ![]()
@Dalibor 1111 píše: Více
banka ti půjči, pokud jsi solventní a měl bys příjem. Manžel má 4 roky po insolvenci a má u své banky uvěr 200tis, (má vysokou splátku a přeplatí 20tis), a má tam i kontookorent. nevyužitvá jej
Mám příjem solidní, ale Spořitelna dodržuje striktně dobu 5 let.
K druhému příspěvků, když nevíš, proč jsem insolvenci měl, nechytrač, určitě to nebylo mojį vlastní vinou.
@Dalibor 1111 píše: Více
Nooo tak jasné nikdo nemá insolvenci vlastní vinou… boooože… hele můj manžel ji měl a měl ji vlastní vinou… tak to prostě je.
Poslední vėc, kterou k tomu ve věci insolvence napíši, já zde řeším úplně něco jiného.
A nehodnoť člověka podle sebe, když ho neznáš a nic o něm nevíš