Společný mrazák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
MI osobne to zbytecny prijde - tedy pokud nemate zadne jine problemy krome mrazaku!!! ![]()
Ale nez by jsi z toho nespala a mela psychicke problemy, tak si kup svuj! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Barčule píše:
Lednička je bez mzazáku
Tak jestli máte nějakou starší, tak by se ti možná vyplatilo koupit novou lednici i s mrazákem. My tam máme 3 šuplíky a vejde se nám tam toho dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My celkově moc nevycházíme…jeho máma sem k nám leze třeba 6× denně tak tam taky nechci chodit aby viděla, že ona taky nemusí.....je to tu vážně těžké
Ona je jeho maminka děsně hodná, ale taky děsně neodbytná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TO mas nejakou starou lednicku ne?nebo takovou ti mini bez mrazaku?a nebude lepsi si koupit porad nou lednici i s mrazakem,ja mam teda tu se trema suplikama,a je super,ta staci me,a dokonce ho pouzivaji i nasi,a nevadi jim,ze musi ke mne do mrazaku ![]()
- Citovat
- Upravit
Barčule píše:
My celkově moc nevycházíme…jeho máma sem k nám leze třeba 6× denně tak tam taky nechci chodit aby viděla, že ona taky nemusí.....je to tu vážně těžké![]()
Ona je jeho maminka děsně hodná, ale taky děsně neodbytná
Tak jestli nemáte prašule, tak je to zas o něčem jiném.. V takovém případě bych byla vděčná, že Ti svůj mrazák poskytne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bych do mrazáku lítala 3× denně, tak bych si ho koupila. V opačným případě mi to přijde jako vyhozený peníze za spotřebič + elektriku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a co se domluvit, když oni mají mražáky dva - tka jsem to pochopila, že jeden bude jakoby tvůj, kde budeš nosit tvoje věci.. ![]()
Když bych řekla upřímně, tak bych v tom prolbém neviděla,.Já když něco začnu vařit, tak si to vytáhnu dopředu a co mají říkat lidi co mají rodinný domek a musí třeba běhat někde do sklepa pro bambory a tak
Tím chci říct, že každý má něco mimo ruku…
Mražák jako takový mi přijde zbytečnost, už bych třeba investovlaa do nové lednice s mrazákem a starou prodat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teda to sou starosti
![]()
a když mají mrazáky dva a tobě vadí chodit dolů, tak si ten jeden nemůžeš vzít nahoru?
pokud máte dost peněz, tak bych spíš opravdu koupila pořádnou lednici s mrazákem. pokud počítáš každou korunu, tak mi to přijde zbytečné řešit. já třeba jdu do mrazáku maximálně jednou za týden (doma skoro nevařím, jsme celé dny v práci)…
Na druhou stranu, zařiď se podle sebe tak, abys byla spokojená. Pokud mrazák fakt chceš, tak se na tchánovce a jejich obličeje neohlížej a kup si ho. jen fakt doporučuji zainvestovat, koupit kvalitní značku s dobrými parametry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro brambory taky běhám do sklepa…to mi nevadí
Ta lednice zas tak stará neni…oni tady dřív nepotřebovali ledničku s mrazákem…je po přítelově dědovi…umřel…bydlíme ve zrekonstruovaném bytě po něm a on měl jeden z těch mzazáků byl řezník potřebovali je na maso…Oni používají jen jeden…druhý mají vypnutý, a tak tak se do tohoto vejdeme…tak by se musel zapnput druhý.....je větší…a dát na chodbu…nevešel by se jim do bytu
uf…snad se to dá z toho pochopit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marjanka píše:
Nový mrazák si ROZHODNĚ nekupuj. Vyhodíš peníze a ještě si připravíš o tak milý kontakt se tchánovci, kteří tě určitě rádi vidí, když v něm lovíš. Na chodbu ať ho URČITĚ nedávají, to byste se přeci neviděli! Pohyb do schodů a dolů (navíc v dostatečném tempu, když máš něco na plotně) určitě prospěje tvému tělu. A v neposlední řadě bys neměla o čem psát na emimino…Za sebe říkám: rozhodně nekupovat a peníze investovat do něčeho užitečného
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jáb ych se asi v tom případě domluvila s tchýni, aby vám dala ten mrazák na chodbu..
Pokud to dobře chápu chodíš k nim do bytu, to je taky takové.. že jim tam pořád chodíš ![]()
Možná pokud chceš mít taky takový svůj klid a oni, že bude lepší mít ten jeden mrazák prostě na chodbě a nebo u vás nahoře nech vám dají, pokud se ti tam někde vleze..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přesně tohodle se děsím, že budu mít jednou takovou snachu, to ti mají tchánovci koupit mrazák nebo co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JaSa : Ne to vážně ne.....no nic…tak to nebudu řešit… Já to nemyslela špatně…Já od nich právě nic nechci to je ten problém…chci mít vše oddělené aby jsme měli všichni své soukromí…Moji rodiče se rozvádějí…babička s dědou se našim do všeho pletli všechno chtěli společné…To nepochopíte…tak nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit