Společný mrazák

94
10.3.12 12:15

Společný mrazák

Ahoj ženy :D
Mám takový problém…bydlíme v dvougeneračním baráku…nic moc, ale já ve svém bytě nemám mrazák a pro všechno musím k přítelovým rodičům. Vadí mi to. Oni mají velký mrazák tak to mam u nich. Nabídli, že ho dají na chodbu, ale to mam pořád běhat do patra. Tak mi řekli, že mi to vůbec neuškodí, ale jako když mam něco na plotně a pak něco potřebuju, tak je to blbý :( Tak mi řekli, že si mam chodit s mističkou, ještě než začnu vařit. :evil: Co myslíte? Přemýšlím, že si koupím tento: CANDY CFU 195 E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
10.3.12 12:18

JOJO KUP SI SVŮJ MRAZÁK A MÁŠ PO HÁDKÁCH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
10.3.12 12:20

No já si myslím, že by jsi měla být vděčná za to, že ti poskytnou místo v mrazáku a ještě ho kvůli tobě dají na chodbu. Ingredience si připrav před vařením a nemusíš pro to běhat když vaříš. :nevim:
A pokud ti to teda tak moc vadí, ten mrazák si kup, ale od Candy bych nebrala, já s touto značkou nemám moc dobré zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
10.3.12 12:20

a co přesně řešíš? Že se tchánů dotkneš, když koupíš vlastní mrazák? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
10.3.12 12:22

Taky bych si koupila vlastní mrazák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.3.12 12:23

NE to ne spíš, jestli se mi to vyplatí kupovat další mzazák :D Oni mají dva velké, ale jsou to staré mrazáky a hodně žerou proud tak chci jen svůj malej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.3.12 12:23

A jaký je problém? :think: Jestli Ti vadí chodit pro suroviny někam jinam tak si samozřejmě kup mrazák svůj.. Typ mrazáku neznám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.3.12 12:24
Barčule píše:
NE to ne spíš, jestli se mi to vyplatí kupovat další mzazák :D Oni mají dva velké, ale jsou to staré mrazáky a hodně žerou proud tak chci jen svůj malej :D

Jak další mrazák? Tak ty nemáš mrazák žádný jestli jsem pochopila správně? Takže ano, mít doma mrazák se vyplatí :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.3.12 12:27

Taky si chci koupit svůj, ale tady to všem přijde zbytečný, jen mě ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.3.12 12:28
Barčule píše:
Taky si chci koupit svůj, ale tady to všem přijde zbytečný, jen mě ne :?

Kterým všem? Tak ty si snad můžeš koupit co chceš né? Přece se nebudeš někoho ptát, jestli si můžeš koupit mrazák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
10.3.12 12:29

No tak pokud si to můžeš dovolit a chceš ho, tak si ho kup :palec: S typem neporadím, prošla bych net a hlavně bych brala energy A+ možná už se dokonce dělá A++.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
10.3.12 12:31
Barčule píše:
NE to ne spíš, jestli se mi to vyplatí kupovat další mzazák :D Oni mají dva velké, ale jsou to staré mrazáky a hodně žerou proud tak chci jen svůj malej :D

Tak oni mají dva mrazáky, ty ani jeden. Takže nechápu proč by jsi si ho nemohla koupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.3.12 12:34

Protože jim přijde zbytečný abych měla svůj, když oni v něm mají místo..... říkali ať si ho klidně koupím, ale ten výraz mluvil za vše, ale až budu mít peníze tak si ho asi koupím ..... díky za podporu, už jsem se cítila nevděčná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
10.3.12 12:34

Nový mrazák si ROZHODNĚ nekupuj. Vyhodíš peníze a ještě si připravíš o tak milý kontakt se tchánovci, kteří tě určitě rádi vidí, když v něm lovíš. Na chodbu ať ho URČITĚ nedávají, to byste se přeci neviděli! Pohyb do schodů a dolů (navíc v dostatečném tempu, když máš něco na plotně) určitě prospěje tvému tělu. A v neposlední řadě bys neměla o čem psát na emimino…

Za sebe říkám: rozhodně nekupovat a peníze investovat do něčeho užitečného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
10.3.12 12:35
Lastkecka píše:
Barčule píše:
Tak oni mají dva mrazáky, ty ani jeden. Takže nechápu proč by jsi si ho nemohla koupit :nevim:

Tak me osobne to taky prijde zbytecne,zbytecne dlasi zrani energie :think: ja si myslim,ze to maso nebo neco,si vzdycky stejne vytahnes predem ne?tak tech par schodu zvladnes,hele a v lednicce nemas apson malej mrazak?urcote jo ne?tak tam si dej to hlavni co potrebujes k ruce a je to.to je fakt kravina tohle tema :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max