Společný mrazák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nevím, kolik věcí dáváš do mrazáku. Ale pokud to máš na jeden dva šuplíky, tak si myslím, že je zbytečné kupovat nový. Myslím si, že rodiče projevili dobrou vůli, když se nabídli. Tak už jenom proto bych jiný mrazák nekupovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale to mam pořád běhat do patra
prosim te kolikrat za den do toho mrazaku potrebujes? moc tomu nerozumim, par schodu te vazne nezabije.
dle meho kupovat dalsi je zbytecnost, at ho daji na chodbu, kdyz ti vadi chodit k nim (me by to taky vadilo), ale resit, ze musim po schodech ![]()
spis mi prijde, ze mas problem s tchanovci a o mrazak az tak moc nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě osobně to přijde zbytečné..Vyběhnout schody není problém ( pro mě by nebyl tedy) a i věci z mrazáku si připravuji třeba na linku ,než začnu vařit..Takže pro mě by to byl normální přístup - nevadilo by mi to.
Nelezu do mrazáku, až když mi prská olej na pánvi na poslední chvíli..
Ale pokud máš peníze a hodně ti to vadí, tak si ho kup..
Je to čistě na tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my bydlime v trojgeneracnim domku, jeden mrazak mame v garazi (takovy jenom na dele ulozitelne veci), jeden mam ja doma (volne stojici Indesit) a pak mame s mamcou a segrou kazda v jednom byte lednici s mrazakem…
A neni to problem, naopak je to dost vyhoda…
A o mrazaky se rozhodne nehadame. Dokonce mamca jeden cas mela veci u me, pak ja u ni, neresime to…
A pred varenim si vse pripravim dopredu, ja bych ani nemohla varit tak, ze teprve behem vareni shanim to, co tam mam dat. Nejradeji to mam vsechno pripravene predem a pak uz jenom varim…
![]()
- Citovat
- Upravit
Barčule píše:
JaSa : Ne to vážně ne.....no nic…tak to nebudu řešit… Já to nemyslela špatně…Já od nich právě nic nechci to je ten problém…chci mít vše oddělené aby jsme měli všichni své soukromí…Moji rodiče se rozvádějí…babička s dědou se našim do všeho pletli všechno chtěli společné…To nepochopíte…tak nic.
To zní jako kdyby jsi měla pocit, že když nebudeš mít vše vlastní, tak to je na rozvod ![]()
Každopádně samostatný mražák bych nekupovala, pokud tedy nemáte každou zabijačku celé prase co do něj strčíte. Spíš lednici s výparníkem (či jak tomu říkají), nebo kombinovanou, že má malý mražáček v sobě. Případně nestrkat nic do mrazáku a vždy koupit ty věci čerstvé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli to správně chápu,tak tchánovci mají dva mrazáky s velkou spotřebou a ty si abys ušetřila,koupíš další mrazák a pojedou místo dvou tři.No to určitě ušetříte.Promiň a nejsi ty tak trochu líná udělat pár kroků pro něco z mrazáku?Copak zmrzlýho dáváš už do rozvařeného jídla.To snad není problém si vše potřebné nachystat,než začneš vařit.Ale ta dlohá cesta na chodbu tě asi zmáhá.No hlava mi to nebere.
- Citovat
- Upravit
Mě vadí chodit k nim…vyběhnu si ty schody…klidně…ale když ho dají na chodbu a nebude na něm pořád hromada věcí ve kterých se jim nechci hrabat…nechci jim narušovat soukromí…Vadí mi to…to je jedno. asi se s nimi nějak domluvíme. Snad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady jednoznačně nejde o mrazák, ale o princip. Prostě chceš mít vše své a oddělené a navic nepotřebuješ kontrolu, co sis z toho mrazáku brala a tak. Já ti rozumim, ale to by měl předně tvůj manžel. Prostě si ten mrazák kupte a je to. Mě taky dělá problém věšet ke tchyni na sušák venku prádlo, tak si koupim letos svůj a bude. Tchyně bude chvíli frfňat, ale to přežiju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paoloska píše:
Tady jednoznačně nejde o mrazák, ale o princip. Prostě chceš mít vše své a oddělené a navic nepotřebuješ kontrolu, co sis z toho mrazáku brala a tak. Já ti rozumim, ale to by měl předně tvůj manžel. Prostě si ten mrazák kupte a je to. Mě taky dělá problém věšet ke tchyni na sušák venku prádlo, tak si koupim letos svůj a bude. Tchyně bude chvíli frfňat, ale to přežiju.
Moje řeč! Já jsem taky hodně principová ![]()
Barčule , kupte svůj mrazák a je to
Chvíli sice budeš poslouchat brblání, ale pak budeš mít klid. Pokud budeš mít vše u tchýně, budeš mít nervy na pochodu pořád.
Ono se možná zdá, že jde o blbost. Ale mě by to taky vytáčelo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyhle diskuze miluju už jen proto, že pak vím co měla má tchyně proti mně
A co budu nejspíše já mít proti snachám
Pokud budou chtít bydlet na mém a ještě si stěžovat, že pokud tu chtějí být, tak se mají řídit mými pravidly, jinak je tu nikdo nedrží
Předem je lituju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanule píše:
Tyhle diskuze miluju už jen proto, že pak vím co měla má tchyně proti mněA co budu nejspíše já mít proti snachám
Pokud budou chtít bydlet na mém a ještě si stěžovat, že pokud tu chtějí být, tak se mají řídit mými pravidly, jinak je tu nikdo nedrží
Předem je lituju
Tak někde ta tchyně vážně může být nějaká megera se kterou se horko těžko vychází ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit