Společný termín červen 09

2055
13.10.08 18:18

Společný termín červen 09

Ahojky holky už nepatřím mezi snažilky ale těhulky jsem dnes 6+3 už nám tluče srdíčko :D
Je zde nějaká která je taky v začátcích???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4326
13.10.08 18:28

http://emimino.cz/modules.php?…

tak tady je diskuze dětiček co se narodí v červnu 09, jsme všechny v začátku tak pojd mezi nás… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.10.08 17:51

ahojky já jsem už ve 20týdnu mělo by se mi to prdítko narodit 5.3.09 tak jsem zvědavá jak se trefí…jen jsem se chtěla zeptat nevíte kdy v jakém týdnu se dá určit pohlaví?Já jdu v pondělí 20.10.na UZ tak se tam zeptám jestli je to už možné ale chtěla bych to vědět dřív… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
14.10.08 18:20

AHojky myslím že už v 18 týdnu jde poznat pohlaví takže u tebe ve 20t určitě uvidíš se zeptej pa
Holky večeře se nekoná malý mi dává zabrat se tam roztahuje no děss
Udělám si brambory doma pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
14.10.08 18:23

Tak nevím ale asi to zjistit nepůjde jde to prý až od 24-28 týdne což se mi zdá pozdě uvidíš pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
15.10.08 12:53

Ver7,
pohlaví dle UZ v 20tt zjistit lze, ale neupínat se ne verdikt vyšetřujícího dr., jelikož tak brzy je to fakt 50 na 50. Záleží také, jak je mimčo natočené a hlavně na kvalitě UZ přístroje a i lékaře.
Mě tedy řekl Dr., že to bude klučina a na UZ v 30tt mi to potvrdil, že to tedy klučina bude, ukazoval mi tam pindíka a varlátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.10.08 10:25

taky začátek

Já jsem ještě u gyn nebyla, ale podle výpočtů jsem 5+3.Půjdu , až bude slyšet srdíčko…myslím že kome 7 .týdnu? Čekám třetí mimi, takže doufám, že bude vše ok

• Citovat
  • Upravit
3
19.10.08 10:00

6+3 dle ultrazvuku 16.10.

Ahoj,
ve ctvrtek jsem byla na ultrazvuku a napsali mi, ze jsem taky 6+3. Tak pevne verim, ze to spolecne dotahneme az do toho cervna!!! :D
Byly tam asi dva zarodky, ale jeden to bohuzel nedal. Rikali, ze to pry nevadi a obcas se to v rannem pocaku tava.
Mam jeden mozna uplne hloupy dodaz. Chtela jsem zacit chodim plavat, abych se nejak hybala. Mam probem s nfekcemi z bazenu a tak bezne pouzivam tampony, kdyz jdu plavat. Napadlo me, zda to nebude vadit, kdyz ho tam zaspuntuju :lol: ?
Dracice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.10.08 18:51

Ahoj, můžu se přidat? Já jsem 6+ 3. Stejně jako Dračice i já měla miminka dvě. Bohužel jedno přestalo růst. To druhé je naštěstí v pořádku a vše je tak, jak má být. Všem těhulkám moc gratuluju a držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
19.10.08 19:29

holky už je tady rozjetá diskuze červen 2009, tak se přidejte

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.10.08 08:45

Porodnice

Ahoj,
doktorka me trochu sokovala, ze uz bych si mela vybrat porodnici. Nejlepe ted hned. Jsem ze severni Prahy a v uvahu pripada asi nejspise Bulovka. Nevite o ni nekdo neco. :?:
Stejne asi nakonec zalezi jaky bude doktor a to se muze menit…
No pokud mate nejake tipy, jak si nejlepe vybrat porodnici, tak sem s nimi :lol:
Dracice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.10.08 11:12

bulovka

Ahojky, já jsem rodila na bulovce minulý rok v dubnu a bylo všechno super. Myslím sestřičky a doktory. Jidlo je tam dost hnusný, ale dá se to přežít. Rodil mě Mudr. Záhumenský. Je to velký sympaťák. Měla jsem u porodu i manžela, takže jsem byla v pohodě(psychicky)
Minulý měsíc jsem to nedostala MS, ale dělala jsem si test a byl negativní , tak uvidím . Teď bych toí měla zase dostat , tak se nechám překvapit, ale každopádně nemám žádný příznaky , jaky při Filipovi. Zvracení, nechutenství. Jenom mě občas bolí břicho, a je mi trochu na zvracení. No nevím. Nechám to osudu. Hlavně beru antikéncepci. Nejde mi to do hlavy. :o

• Citovat
  • Upravit
654
28.10.08 11:42

prosím o radu?

Prosím vás, chtěla bych si dát pod můj účet takový ty obrázky jak máte pod příspěvkem, ale nevím jak nato. Poradí mi někdo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
28.10.08 13:27

Jestli máš na mysli metřík, tak se podívej na
https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
28.10.08 18:32