Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky už nepatřím mezi snažilky ale těhulky jsem dnes 6+3 už nám tluče srdíčko ![]()
Je zde nějaká která je taky v začátcích???
http://emimino.cz/modules.php?…
tak tady je diskuze dětiček co se narodí v červnu 09, jsme všechny v začátku tak pojd mezi nás… ![]()
ahojky já jsem už ve 20týdnu mělo by se mi to prdítko narodit 5.3.09 tak jsem zvědavá jak se trefí…jen jsem se chtěla zeptat nevíte kdy v jakém týdnu se dá určit pohlaví?Já jdu v pondělí 20.10.na UZ tak se tam zeptám jestli je to už možné ale chtěla bych to vědět dřív… ![]()
AHojky myslím že už v 18 týdnu jde poznat pohlaví takže u tebe ve 20t určitě uvidíš se zeptej pa
Holky večeře se nekoná malý mi dává zabrat se tam roztahuje no děss
Udělám si brambory doma pa pa pa
Tak nevím ale asi to zjistit nepůjde jde to prý až od 24-28 týdne což se mi zdá pozdě uvidíš pa
Ver7,
pohlaví dle UZ v 20tt zjistit lze, ale neupínat se ne verdikt vyšetřujícího dr., jelikož tak brzy je to fakt 50 na 50. Záleží také, jak je mimčo natočené a hlavně na kvalitě UZ přístroje a i lékaře.
Mě tedy řekl Dr., že to bude klučina a na UZ v 30tt mi to potvrdil, že to tedy klučina bude, ukazoval mi tam pindíka a varlátka.
Já jsem ještě u gyn nebyla, ale podle výpočtů jsem 5+3.Půjdu , až bude slyšet srdíčko…myslím že kome 7 .týdnu? Čekám třetí mimi, takže doufám, že bude vše ok
Ahoj,
ve ctvrtek jsem byla na ultrazvuku a napsali mi, ze jsem taky 6+3. Tak pevne verim, ze to spolecne dotahneme az do toho cervna!!! ![]()
Byly tam asi dva zarodky, ale jeden to bohuzel nedal. Rikali, ze to pry nevadi a obcas se to v rannem pocaku tava.
Mam jeden mozna uplne hloupy dodaz. Chtela jsem zacit chodim plavat, abych se nejak hybala. Mam probem s nfekcemi z bazenu a tak bezne pouzivam tampony, kdyz jdu plavat. Napadlo me, zda to nebude vadit, kdyz ho tam zaspuntuju
?
Dracice
Ahoj, můžu se přidat? Já jsem 6+ 3. Stejně jako Dračice i já měla miminka dvě. Bohužel jedno přestalo růst. To druhé je naštěstí v pořádku a vše je tak, jak má být. Všem těhulkám moc gratuluju a držím palce ![]()
holky už je tady rozjetá diskuze červen 2009, tak se přidejte
Ahoj,
doktorka me trochu sokovala, ze uz bych si mela vybrat porodnici. Nejlepe ted hned. Jsem ze severni Prahy a v uvahu pripada asi nejspise Bulovka. Nevite o ni nekdo neco. ![]()
Stejne asi nakonec zalezi jaky bude doktor a to se muze menit…
No pokud mate nejake tipy, jak si nejlepe vybrat porodnici, tak sem s nimi ![]()
Dracice
Ahojky, já jsem rodila na bulovce minulý rok v dubnu a bylo všechno super. Myslím sestřičky a doktory. Jidlo je tam dost hnusný, ale dá se to přežít. Rodil mě Mudr. Záhumenský. Je to velký sympaťák. Měla jsem u porodu i manžela, takže jsem byla v pohodě(psychicky)
Minulý měsíc jsem to nedostala MS, ale dělala jsem si test a byl negativní , tak uvidím . Teď bych toí měla zase dostat , tak se nechám překvapit, ale každopádně nemám žádný příznaky , jaky při Filipovi. Zvracení, nechutenství. Jenom mě občas bolí břicho, a je mi trochu na zvracení. No nevím. Nechám to osudu. Hlavně beru antikéncepci. Nejde mi to do hlavy. ![]()
Prosím vás, chtěla bych si dát pod můj účet takový ty obrázky jak máte pod příspěvkem, ale nevím jak nato. Poradí mi někdo? ![]()
Jestli máš na mysli metřík, tak se podívej na
https://www.emimino.cz/modules.php?…