tvrdnutí bříška

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
158
13.10.08 12:14

tvrdnutí bříška

Ahoj holky,je tu nektera,ktere pred porodem jeste netvrdlo bricho?jsem 38 tyden a za cele tehote.a ani ted mi jeste ani jednou n etvrdlo,nemela by se deloha uz pripravovat?nebo proste nekomu bricho tvrdnout nemusi?dekuji a krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
13.10.08 12:21

Ahoj Kaacenko, mně břicho v prvních dvou těhotenstvích netvrdlo vůbec (do porodu jsem netušila, o čem je řeč :lol: ). U dalších dvou cca od 20TT Neboj, jednou to přijít musí :lol: Přeju rychlý a bezproblémový porod a zdravé miminko. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
13.10.08 12:29

jojo, to je v poho, taky jsem jeste nepoznala, co to tvrdnuti bricha je, mame stesti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myshka
13.10.08 13:33

Re: tvrdnutí bříška

Kaacenka píše:
Ahoj holky,je tu nektera,ktere pred porodem jeste netvrdlo bricho?jsem 38 tyden a za cele tehote.a ani ted mi jeste ani jednou n etvrdlo,nemela by se deloha uz pripravovat?nebo proste nekomu bricho tvrdnout nemusi?dekuji a krasny den

Jestli to někdy přijít musí, to nevím, ale pokud nemusí a nezažiješ, můžeš být jedině ráda, není to moc příjemné. Hlavně to není příjemné, když to ještě vůbec tvrdnout nemá a nedá si to říct :?

• Citovat
  • Upravit
24837
13.10.08 14:03

Myshko, tím „jednou to přijít musí“ jsem myslela už kontrakce k porodu :lol: Jinak souhlasím, z kontrakcí od 20.tt u 3. a 4. těhu jsem byla celkem vystresovaná a nepomáhalo ani magnésko po „kilech“, bála jsem se, že skončím v nemocnici nebo, že se prcek narodí brzo. U obou jsou přenášela 8) Ahoj, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí