Jak u Vás probíhalo těhotenství kolem 3-4 měsíce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
12.10.08 15:19

ahojky

už jsem psala ráno, ale taky bych chtěla vědět,jak u vás vlastně probíhalo těhu kolem toho 3-4 měsíce, mně už je totiž jako bych ani těhu nebyla, prsa nějak přestaly bolet, nejhorší to bylo mezi 6-8.tt, to jsem nemohla na ně snad ani šáhnout, taky vyrostly tak o číslo, ale teď nebolí spíš bradavky jsou citlivější a taky svědí, taky mám ráda, když si drbu bříšku, je to příjemný. Pořád mám takový jakoby mokrý kalhotky, bílý výtok nebo průhledný, ale když zaschne je světle žlutý, ale prý je tohle ok. Občas zácpa a pořád, ale pořád lítám na malou, tak snad to ve čtvrtek bude v pohodě, to lítání na wc přisuju roztahující se děloze, prý když je zaml.potrat, tak děloha neroste, tak tím se uklidňuju. Jinak všem moc děkuju za podporu. Opatrujte se . pa Jo a když se najím tak jsem jak balon, přibrala jsem už 4 kg, dobrý co? Nějak mi víc chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1687
14.10.08 10:28

Je to tak, že II. trimestr je „nejpohodovější“ část těhotenství. Takže potíže z prvního trimestru ustávají a je pravděpodobné, že se cítíš dobře. Bříško ještě na začátku 4.M není moc velké, takže tě neomezuje v pohybu, dýchání apod. - no prostě je normální, že se cítíš skoro „netěhotná“ :lol: Tak si to užívej a shromažďuj síly na další měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.10.08 14:19

ahojky,tak me nevolnosti zacaly tak kolem toho 4 mesice,jinak vytok mam cele tehu,bily,docela velke mnozstvi a kdyz zaschne taky zlutx,tak to ma nejspis byt,preji pohodove tehu papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí