strach

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
12.10.08 09:00

strach

ahoj všem, jsem ve 13.tt a ve čtvrtek jdu na utz, naposledy jsem byla na 8.tt a vše bylo v nejlepším pořádku, holky já se strašně bojím, že to nedopadne, pořád na to musím myslet, četla jsem tu příspěvky o zaml.těhu a jsem z toho dost špatná, já myslela, že už v tom riziku pomalu nejsem, ale dost holek psalo, že se to dozvěděly právě na 12.tt nebo na 13.tt, myslíte si, že bych to poznala, kdyby něco nebylo v pořádku???? Nešpiním ani mě nic nikde nebolí, je mi fajn, už nemám ani nevolnosti, postupně odezněly. Prosím pomozte mi, je něco krom utz, jak poznám jestli je vše ok, bazální teplotu mám pořád kolem 37stupňů, děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
158
12.10.08 09:19

ahojky,ja ti napisu jedine,taky jsem mela strasny strach a mam pri kazdem UTz doted,ale neboj se,dobre to dopadne,mudr Koucký pise,drtiva vetsina teho dopadne dobre,navic,kdyz nemas zadne potize,drzim ti palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.10.08 09:46

ahoj
vubec nemej strach,to je to nejhorsi.Mysli na miminko ze je mu urcite dobre a nestresuj se tim ze by neco mohlo byt v neporadku.
Kdyby bylo neco v neporadku tak bys treba spinila nebo by te bolelo brisko atd ale urcite je vse OK!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.08 09:49

To je normální, že se bojíš, nezbývá než vydržet … na dalším UZ se budeš bát vývojových vad, pak se budeš bát porodu, pak o zdraví dítěte - to máš strach na celý život :-).

Zkus se zaměstnat něčím jiným.

Ale ne tím, že budeš na netu si číst články o zamlklých těhotenstvích apod. Ano, stávají se i hrozné věci, ale většina těhotenství postupuje dobře a většina dětí je zdravá.

Opravdu myslím, že podobné články mohou dost vystrašit. Já se jim vyhýbala obloukem. I tak jsem měla strach.

Měj se hezky.

• Citovat
  • Upravit
22163
12.10.08 10:31

bude to dobré uvidíš! každá z nás pociťuje před kontrolami a UTZ nervozitu a strach! jen je potřeba držet to v určité mezi! bude to dobré!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.10.08 10:52

Neboj a hlavně nečti ty tragické případy, které se tu bohužel vyskytují. Prostě si vůbec nesmíš připouštět, že by se to mohlo stát tobě. Takové případy jsou a je to hrozné, ale v porovnání s tím, kolik je těhotných je těch případů dost málo.
Tak hlavně klíííííííííííííííííííííd a nohy v teple. Všechno bude v pohodě. :lol:
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
12.10.08 13:17

Ahoj,
já měla strach celé těhotenství, s každým UTZ, s každými odběry krve, dokonce jsem počítala kdy bude mimi přežitíschopné kdybych náhodou porodila dřív.
Neměla jsem k tomu sice důvod, vše bylo v pořádku, ale když bylo mimi tak vymodlené …
Neboj, strach se přirozený, držím palce ať je vše O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
12.10.08 15:10

Boužel strach budeš mít už pořád,každý utz,před porodem,po pporodu jak bude mimi růst,je to přirozené.

Já v těhu prosila manžela,aby si poslech jestli neuslyší srdíčko,nebo do malýho tak dlouho šťouchala dokud se nepohnul,ale to už jsem byla těhu trochu dýl,to je pravda.

Každopádně jednu radu mám,nečti nic ohledně potratů,zamlklých těhotenství,postižených dětí,vražd,nehod,prostě všechny tragické zprávy přecházej jako kdyby neexistovali,protože pak tě to bude zbytečně stresovat a to není dobré ani pro tebe ani pro to malinké.Udělej si dobrý čaj,dej si nohy nahoru a představuj si jaké to bude až bude prcek na světě,to vždy pomohlo mě.

Hodně štěstí,pohodové těhu,rychlý porod a pohodové mimi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
14.10.08 09:11

Holky..ja si vsimam, vetsinou si tehulky co nemaji problemy ctou zbytecne ao potratech a rizikach a o spatnych koncich tehotenstvi..Pak vas to zbytecne stresuje..Proc si nectete o tech s dobrym koncem atd…a budete v pohode..Ja ani nevedela ze ve 13t hrozi zamlkle tehotenstvi…byla jsem klidna a vse je v pohode..tykove zbytecne obavy jen skodi miminku…stejne co se ma stat to se stane a tim ze o tom budes cist tim nec nezlepsis..Preju vam vsem at je vse v pohode…a mate zdrave miminka…Ted jsem byla na tripltestech tak mam trochu strach..ale snazim se to brat ze stresovanim stejne nic neovlivnim a radsi si rikam…Klid holka stejne bude vse v pohode…Doufam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí