Svědění, pálení - 32.tt.?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
13.10.08 14:34

Svědění,pálení...32.tt.?

Ahoj holky,

mám takový dotaz. Před cca 3 dny mě začalo trápit svědění, pálení a jakoby zarudnutí intimních partií, je to bez nějakého výtoku, ale docela nepříjemné hlavně při močení a v noci to svědění. K lékaři jdu ve čtvrtek.

Setkala jste se s tím některá :?: Nemůže to ohrozit miminko, zasáhnout porodní cesty a případně vyvolat předčasný porod? Mám docela strach, jsem na sebe tak opatrná, nikdy jsem na tyto věci netrpěla, tak mě to docela vyděsilo :?

Mohu si aplikovat Femigel Tea tree na noc, nebo mám raději počkat k doktorovi :?:
Díky.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
13.10.08 15:01

Nejspíš to je mykóza. Můžeš zkusit bílý jogurt, canesten nebo vaginální volně prodejné tablety. Nebo počkat do čvrtka, což je při mykóze sakra dlouhá doba.

Nebo jít dřív ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
13.10.08 15:30

Díky za odpověď,

s tím jsem včera navštívila lékárnu, že si něco koupím a na noc aplikuji, ale v lékárně mě celkem zarazila lékárnice, s tím, že ona by nic bez konzultace s lékařem neaplikovala! Takže budu muset vydržet do čtvrtka, protože doktor je do čtvrtka mimo :wink:

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.10.08 15:34

Tak zkus ten jogurt - bílý s živou kulturou. Ten určitě neublíží - ale přiznávám, že já s k tomu nikdy neodhodlala… Nějak mě odradila představa jak jsem opatlaná jogurtem a mám dojem, že by ze mě měl manžel srandu :D:D:D

Třetí těhu jsem měla tyhle problémy neustále, tak byly nějaké léky pokaždé při ruce.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
13.10.08 16:16

Nebo doporučuju teplou sedací koupel ze silného heřmánkového čaje a pak namazat klasickým modrým dětským olejíčem, tím ve skle, mě to na slabší mykózu pomáhalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
13.10.08 16:47

Já bych si dala (jako zrovna teď) stroužek česneku na provázek a zavedla. Účinkuje to skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
13.10.08 18:52

au au…také jsem na to v těhotenství začala trpět a zbavit se toho nemůžu…grrr

na svědění akutně zkus bílý jogurt, zabírá i teetree oil (doporučuju naředit).. canestenu se bát podle mě nemusíš, zavolej si hned zítra k dr a ověř si to, zkus se zeptat co na to…přece jen do čt. to už bys mohla lízt po zdi ;-) je to opravdu nepříjemné..

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
13.10.08 18:52

Klidně si kup Canesten nebo Clotrimazol - já to užívám asi od 30.tt, a teď mi ještě Mudr.předepsal čípky Macmirror, a to jsem dnes 39+4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.12 09:07

Ahoj mám asi to samé, ale svědí mě je u pošteváčku vaginální vchod je ok. Výtok mám celé těhu ten dobrej nezapáchající bílej. je to taky mykoza?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky