Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spíš si jej vdechla a propíchne ti plíci. Sleduj jak dychas a když tak hnedka na pohotovost.
Můžeš zajít na rtg, tam by to našli..ale normálně bys to cítila.. a pierc nemá ostré hrany, takže klid
@martina.se děkuji za radu. Právě že jsem to vůbec necítila ale byl velmi malinký tak nevím
@Anonymní píše:
@martina.se děkuji za radu. Právě že jsem to vůbec necítila ale byl velmi malinký tak nevím
Jako nikdy jsem pierce nespolkla ano nevdechla a to jich mám dost..
Kdybys ho vdechla, tak to zřejmě dost intenzivně pocítíš a pokud spolkla, tak půjde spodem
Jako malá jsem spolkla korálek a pohoda
Ale spíš si myslím, že ti jenom někde vypadnul.
Pokud bys ho spolkla, tak ho vykadis. Ze bys ho vdechla, aniz by sis vsimla, je velmi, velmi nepravdepodobne. ![]()
Z vlastní zkušenosti vím že rády končí právě v kapesníku
. Takže neboj ať tak, či tak, nic se ti nestane
. Já už teď při rýmě piercing zásadně vytahuji než rýma ustoupí
![]()
Dobrej mám nově píchnutý piercing v nose na kuličku, kulička se mi ale ztratila tak jsem nechala piercing zatím jen tak než mi dojde novej jenže jsem Smrkala kapesník vyhodila do koše a pytel s košem potom odnesla do kontejneru pak přišla dom a zjistila že ho v tom nose nemám. bojím se abych ho třeba nespolkla co v takovém případě dělat? moc se mi nechce jít do kontejneru a hledat nějaký kapesníček abych zjistila jestli jsem ho nevysmrkala