Spolknutý piercing

Anonymní
22.2.22 14:58

Spolknutý piercing

Dobrej mám nově píchnutý piercing v nose na kuličku, kulička se mi ale ztratila tak jsem nechala piercing zatím jen tak než mi dojde novej jenže jsem Smrkala kapesník vyhodila do koše a pytel s košem potom odnesla do kontejneru pak přišla dom a zjistila že ho v tom nose nemám. bojím se abych ho třeba nespolkla co v takovém případě dělat? moc se mi nechce jít do kontejneru a hledat nějaký kapesníček abych zjistila jestli jsem ho nevysmrkala

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20897
22.2.22 15:03

Spíš si jej vdechla a propíchne ti plíci. Sleduj jak dychas a když tak hnedka na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
22.2.22 15:07

Pokud jsi ho spolka, tak ho nejspis vykakas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.2.22 15:08

Můžeš zajít na rtg, tam by to našli..ale normálně bys to cítila.. a pierc nemá ostré hrany, takže klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.22 15:10

@martina.se děkuji za radu. Právě že jsem to vůbec necítila ale byl velmi malinký tak nevím

• Citovat
  • Upravit
72725
22.2.22 15:13
@Anonymní píše:
@martina.se děkuji za radu. Právě že jsem to vůbec necítila ale byl velmi malinký tak nevím

Jako nikdy jsem pierce nespolkla ano nevdechla a to jich mám dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
22.2.22 15:17

Kdybys ho vdechla, tak to zřejmě dost intenzivně pocítíš a pokud spolkla, tak půjde spodem 8) Jako malá jsem spolkla korálek a pohoda :))) Ale spíš si myslím, že ti jenom někde vypadnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
22.2.22 16:26

Pokud bys ho spolkla, tak ho vykadis. Ze bys ho vdechla, aniz by sis vsimla, je velmi, velmi nepravdepodobne. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6865
22.2.22 21:00

Z vlastní zkušenosti vím že rády končí právě v kapesníku :D. Takže neboj ať tak, či tak, nic se ti nestane ;). Já už teď při rýmě piercing zásadně vytahuji než rýma ustoupí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová