Strach z valky

525
22.2.22 11:32

Strach z valky

Mam hodne velky strach z Putina uz nekolik mnoho let…bojim se, ze nas cekaji zle casy i kdyz vnimam to, ze Ukrajinu nemuzeme nechat na pospas Rusum.

Co nas muze cekat? Co ceka Evropu?
jak to vnimate vy? Prosim slusne…kazdy muzeme mit jiny nazor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20897
22.2.22 11:36

Ale můžeme a necháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
22.2.22 11:36

Mám na to názor takový, že si nehodlám ničit nervy něčím, co absolutně neovlivním. Ano, ty zprávy z východu dobré nejsou. Ale situaci prostě budu řešit, až nastane. Možná uděláme nějaké zásoby a vymyslíme záložní plán vytápění, až nás odstřihnout od plynu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
22.2.22 11:37
@Cenarius píše:
Ale můžeme a necháme.

Jojo, tohle si myslím taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2080
22.2.22 11:38

Snažím se nepřipouštět si válku ale každopádně to vypadá že Evropu nečeká bohužel nic hezkého v brzké době :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
22.2.22 11:38

Hlavně naše republika je v této hře jen figurka na šachovnici. Ti velcí hráči jsou úplně někde jinde. Ale tohle tu historicky bylo už několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2080
22.2.22 11:39

@nozu to je pravda bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
22.2.22 11:41
@kulíšek_s_bambulí píše:
Snažím se nepřipouštět si válku ale každopádně to vypadá že Evropu nečeká bohužel nic hezkého v brzké době :,(

Proč? EU se to nijak nedotkne. Je to konflikt mimo jejich členy a hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
22.2.22 11:43
@katuska84 píše:
Mam hodne velky strach z Putina uz nekolik mnoho let…bojim se, ze nas cekaji zle casy i kdyz vnimam to, ze Ukrajinu nemuzeme nechat na pospas Rusum.Co nas muze cekat? Co ceka Evropu?
jak to vnimate vy? Prosim slusne…kazdy muzeme mit jiny nazor…

Musíte si uvědomit vliv médií na vaše „strachy“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2080
22.2.22 11:45
@Cenarius píše:

Kéž by to tak bylo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
22.2.22 11:48
@Cenarius píše:

Tak určitě bude migrační vlna, hlavně k nám, pac Ukrajinci tu už teď mají početné zázemí. A přijde asi další zdražování v souvislosti s omezením dodávek energií a protiruskymi sankcemi. Takže ekonomicky se nás to dotkne. I když myslím, že s Ruskem zase tak významně neobchodujeme. Červená tlačítka snad nikdo mačkat nebude, ze spálené země nikdo nic mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
22.2.22 11:55

@Santa Juana jako ekonomicky jo, ale minimálně. Ony ty sankce jsou už od Krymu, tam jsme to pocítili hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
22.2.22 11:56

Covid už nikoho nezajímá, tak jsou veškeré zprávy, články jen o Rusku/Ukrajině atd.
Pěstovat strach v lidech už je snad na denním pořádku.
Myslím, že je to věc která se bohůžel nedá ovlivnit, alespoň my obyčejní smrtelníci s tím rozhodně nepohneme. Čím víc se budeš stresovat tím to bude horší a horší.
Já tohle např. nečtu, na zprávy se nedívám vůbec a jsem spokojená, protože mám tolik práce, že nemám ani čas na to myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27673
22.2.22 12:02
@Jannys píše:
Covid už nikoho nezajímá, tak jsou veškeré zprávy, články jen o Rusku/Ukrajině atd.
Pěstovat strach v lidech už je snad na denním pořádku.
Myslím, že je to věc která se bohůžel nedá ovlivnit, alespoň my obyčejní smrtelníci s tím rozhodně nepohneme. Čím víc se budeš stresovat tím to bude horší a horší.
Já tohle např. nečtu, na zprávy se nedívám vůbec a jsem spokojená, protože mám tolik práce, že nemám ani čas na to myslet.

přesně nejdřív lidi strašili covidem ted válkou mám pocit že se rozhodli normálního člověka přivést do blázince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
22.2.22 12:05
@ka2ka píše:
přesně nejdřív lidi strašili covidem ted válkou mám pocit že se rozhodli normálního člověka přivést do blázince
:lol: :lol: Jakoze kdyby se o tom nepsalo, nic by se z toho nedelo? A on te nekdo nuti sledovat a cist? :roll:
Tak snad ses dospela, svepravna, pokud mas z deni ve svete uzkosti, tak jej nesleduj, ale hazet to na oskliva zla media, to je dobrej alibismus.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová