Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Plamí píše:
Souhlas, jsou v tom média…
Budeme blbnout kvůli něčemu, co mělo už několikrát vypuknout a ono ne, tak zase příště…
Už by těch šaškáren a " hrozeb" mohli nechat. Covidhysterikú ubývá, tak teď zas tohle.
Ano, ano. Média už válčí s velkým předstihem. Hnus to je..
@BeaL píše:
Tak přesně toho se bojím. Ne článků - ale co bude potom.
Příspěvek upraven 27.02.22 v 21:59
@BeaL píše:
Tak přesně toho se bojím. Ne článků - ale co bude potom.
hele novináři budou spokojeně válčit na papíře, politici si měřit pin. díky a vytahovat se kdo ho má většího a normální lidi se budou bát, pokud bude skutečná válka tak bude tak rychlá že si nevšimneš vytáhnou schovaný atomovky a bude do pár vteřin hotovo ![]()
Ach jo po dnešních zprávách se bojím být v ČR. Myslím, že je otázka času kdy se to dostane sem a nejradši bych letěla někam úplně mimo tyto země kde se válčí a může válčit. Je mi hrozně úzko když si představím, že by toto museli prožívat moje děti
Kam se dá utéct, je mi zle..
Žijeme v historicky v jednom z nejdelších ne-li nejdelším období bez války ve střední a západní Evropě. Já myslím, že si na nic stěžovat nemůžeme.
A taky věřím, že i Putin je natolik soudný, že mu je jasný, že větší válka by byl při současných zbraních dost masakr, i když „nás mnogo“, ale i při spojenectví s Čínou a Severní Koreou by proti rozzuřenému Západu šanci snad moc neměl.
@Anonymní píše:
Ach jo po dnešních zprávách se bojím být v ČR. Myslím, že je otázka času kdy se to dostane sem a nejradši bych letěla někam úplně mimo tyto země kde se válčí a může válčit. Je mi hrozně úzko když si představím, že by toto museli prožívat moje dětiKam se dá utéct, je mi zle..
Hele můžeš se přesunout klidně do Ameriky. To je každou chvilku, tě nějaký šílenec zabil pár děti ve škole… A věř, že pokud se někdo zblázní a vyeskaluje situaci, tak nebude bezpečno nikde. Takže ti Radim vypnout televize, přestat číst noviny a jít ven na procházku. Je tam krásně.
Spíš než rinceni zbraní pod okny se bojim ekonomického dopadu. Ten zaboli jako první a většinu společnosti.
Dnes jsem přemýšlela kam odejít, co bude.. Co dělat abychom přežily..? Chci být upřímná, ale nevidím to vůbec dobře. Myslím, že nás čeká 3 světová válka. Ale raději žijme a buďme rádi za naše životy. Ekonomika v háji, to nás nemine, ale žijme.
Myslím, že tohle je reálný pohled:
https://cnn.iprima.cz/…h-ceka-81664?
Mám obrovský strach z toho, že Putin opravdu použije jaderné zbraně
co by s námi bylo 🙏
Taky se bojím o své deti a porad zvazuju kam odjet… jenže dostat se na Zéland asi není jen tak… tam bychom byli asi v bezpečí pokud tedy se nerozhodne ten magor vyhladit cele lidstvo. Mate někdo napad kam odjet? Má to vůbec cenu v rámci Evropy třeba spanelsko?
@Makinka87 píše:
Mám obrovský strach z toho, že Putin opravdu použije jaderné zbraněco by s námi bylo 🙏
Hnojivo pro příští generaci řas a vzápětí nezmarů. Základ pro černý uhlí.